Ik ben zeer tevreden van weflycheap. Je hebt super mooie aanbiedingen op de fenomenaalste plaatsen in de wereld.
Tot nu toe de website aan het afschuimen ,wie weet locatie ,prijs enz... Zoektocht nog bezig.
Ik heb zelf nog niet van jullie diensten gebruik gemaakt maar u heb een groot aanbod van bestemmingen en vooral een heel duidelijke website.Overzichtelijk en duidelijk zeer aangenaam om in te snuisteren naar een volgende vakantie bestemming
Nog niets geboekt, want net pas ontdekt, maar nu al fan en ga zeker een mooie vakantie boeken via deze site.
mooie aanbiedingen goede service en ruim aanbod
Nog geen ervaring maar ziet er veelbelovend uit!
zoeken de leukste deals uit en geven meteen toffe tips erbij!!
Zeer goede informatie.
er zitten altijd voldoende aanbiedingen tussen om een keus te maken
Ideeen opgedaan en anderen getipt........helaas nog niet kunnen boeken......
fantastische site een ongelooflijk lage prijzen
Goede website met uitstekend aanbod
Ze doen wat ze beloven en het ziet er allemaal prima uit.
Ze doen wat ze beloven en het ziet er allemaal prima uit.
Goede site, met mooie aanbiedingen die overzichtelijk zijn!
leuke complete aanbiedingen die je doen watertanden
Heb nog niet geboekt bij jullie , maar de site met de mooie foto s en de goede prijzen spreekt me wel aan ! Alsook jullie enorme aanbod in de reizen zijn topie !! Moest ik de vliegtickets winnen boek ik onmidellijk omdat we het momenteel een beetje moeilijk hebben !
Ik heb jullie pas gevonden, dus nog druk aan het kijken en beetje overweldigd door het aanbod
duidlijk aantrekelijk intresant
Goed product
altijd interessante aanbiedingen, correcte info
Heel leuke originele aanbiedingen die telkens mijn volledige aandacht trekken
heel mooi aanbod van reizen, heb alleen nog niet de kans gehad om er gebruik van te maken maar heb vele andere er blij mee gemaakt door jullie site aan te bevelen :)
altijd mooie en goedkope citytrips. verzorgde hotels en warm onthaal grt peter
Uitstekende aanbiedingen. Prijs kwaliteit uitzonderlijk!