Ik gebruik de website nog niet zo lang, maar ik zocht naar een last minute aanbieding en kwam uit op: "Zonvakantie Kefalonia" kosten: "Je boekt namelijk al een 8-daagse vakantie voor maar €177". Klinkt nice toch? Ik klikken. Kom ik uit op TUI (een site waar ik nog geen 5 seconden geleden kwam) en is de prijs ineens €500 en de datum klopt niet meer... raar.
Hallo Joyce, Jammer, dat je een negatieve ervaring hebt op gedaan op onze site. WeFlyCheap besteedt de grootste zorg aan de correctheid van haar website, maar helaas kunnen prijzen op websites van derden snel veranderen. Wil je niet te laat zijn en een super deal mislopen? Dan adviseren we je om een Alert aan te maken. Hierin kan jij jouw reiswensen opgeven. Je krijgt dan automatisch een mail zodra wij een deal hebben gevonden die aan jouw wensen voldoet. Zo ben je hopelijk volgende keer niet te laat. Groetjes, Team WeFlyCheap
Geweldige aanbiedingen van de meest fantastische bestemmingen. Net ook weer een prachtig hotel gezien, ik heb het genoteerd in de hoop dat deze voor volgend jaar mei er ook weer bij staat!;)
Hi Mireille, Wist je dat je ook een Alert kan aanmaken op onze site? Je kan hierin je budget, gewenste bestemmen en reisperiode opgeven. Als wij een deal hebben gevonden die past bij jou wensen, krijg je automatisch een mail van ons. Super handig! Groeten, Team WeFlyCheap
nog niet geboekt bij weflycheap.nl , maar de aanbiedingen zien er goed uit.
Hi Fenna, Leuk dat je onze aanbiedingen goed vindt! Mocht je geen passende aanbieding hebben gevonden, dan helpen we jou graag met een gratis en persoonlijk reisadvies. Hiervoor kan je een mail sturen naar [email protected] sturen. Groetjes, Team WeFlyCheap
Top website!
Thanks voor je enthousiaste reactie!
nog geen maar de aanbiedingen zijn goed! mis soms wat meer info zoals of honden wel of niet mee mogen en hoe het zit met kinderen maar dat zoek ik meestal zelf wel uit via de website van de aanbieder ofzo maar zou wel wat werk schelen.
Hoi Suzan, Graag helpen we jou met een passende aanbieding. We kunnen je voorzien van een gratis en persoonlijk reisadvies. Waarbij we rekening houden met jouw specifieke reisgezelschap. Hiervoor kan je een mail sturen naar [email protected] sturen. Groetjes, Team WeFlyCheap
Alles word netjes geregeld van vertrek tot terugkomst . Heb je vragen word dit netjes afgehandeld. Ik ben vol lof over WeFlyCheap en ga zeker weer hier boeken
Hi Nicole, Leuk om te horen dat je via ons een fijne reis hebt geboekt! We helpen je graag aan nog zo'n super vakantie. Hiervoor kan je onze site in de gaten houden of je inschrijven voor onze nieuwsbrief en/of WhatsApp-service. Groetjes, Team WeFlyCheap
goede en mooie vakantie bestemming gevonden in spanje
Hi Lydia, Super om te lezen dat je een mooie bestemming hebt gevonden in Spanje en tevreden bent! Gelukkig hebben we genoeg andere pareltjes online staan op onze website, zodat je de volgende keer een andere bestemming kunt gaan ontdekken! Groetjes, Team WeFlyCheap
Fantastische aanbieding naar Cuba, weflycheap heeft ons een hoop zoek werk bespaard en ons een fantastische vakantieverblijf opgeleverd. Wij kijken maandelijks op de site, en ''once in a while'' is er een deal die helemaal bij ons past! We Fly cheap.. Hou het in de gaten!
Kijk daar worden we blij van! Mocht je nog meer willen weten over Cuba dan kan je ook op onze site terecht: https://www.weflycheap.nl/reisgids/cuba/
Al meerdere keren een mooie reis weten te vinden via WeFlyCheap. We zijn erg tevreden met het aanbod en als je regelmatig kijkt zitten er echte juweeltjes tussen. Zeker de moeite waard om in de gaten te houden als je graag reist.
Wat super! Je kan je eventueel ook inschrijven voor onze nieuwsbrief (zie onderaan op onze site). Dan word je automatisch via de mail op de hoogte gehouden van onze juweeltjes. 👍
Geweldige vakantie gehad nu kunnen we nog een keer gaan voor dat geld
Leuk om te horen! Je kan inderdaad met onze deals vaak meer uit je vakantiebudget halen. Super chill!
mooie aanbiedingen.
Leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent, Petros!
Mooi up to date aanbod
Bedankt Walther! Mocht je het handig vinden dan kan je je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Zo word je automatisch van de gaafste deals op de hoogte gehouden.
Mooie site met verschrikkelijk veel variatie en mogelijkheden om op vakantie te gaan. Leuk om te bekijken. Verwijzing naar de reisvereniging of reisbureau die het vervolgens helemaal afregeld.
Bedankt voor jouw positieve en enthousiaste review! Het is altijd fijn om te horen dat onze bezoekers blij worden van onze deals.
Top site, altijd de goedkoopste aanbiedingen.
Bedankt, Elly!
Ik ben mij aan het oriënteren voor volgend jaar om op vakantie te gaan. Jullie aanbiedingen spreken mij zeer aan en ook jullie reis aanbod.
Het is altijd fijn om een vakantie in het vooruitzicht te hebben. Wij zoeken elke dag de beste deals om ervoor te zorgen dat jij nooit teveel hoeft te betalen. We helpen je ook graag met een persoonlijk reisadvies. Hiervoor kan je een mail sturen naar [email protected].
zeker de app is top .
Bedankt, Leanda!
goed en duidelijk
Thailand, wat leuk! Voor wat inspiratie kan je onze reisgids Thailand lezen: https://www.weflycheap.nl/reisgids/thailand/
Nog niks mee geboekt , maar door de e-mails die afgestemd zijn op wat ik graag wil , wordt het boeken en kiezen makkelijker. Tip/verbeterpuntje: Vaak kan ik niet vinden op welke andere data de reis ook beschikbaar is, dan haak ik sneller af.
Bedankt voor de tip! Bij sommige deals tonen we meerdere data. Helaas nog niet bij al onze deals. Goed om te weten dat die wens wel leeft.
Ik heb nog geen ervaring met met boeken maar de site en aanbiedingen zien er heeeeeel aantrekkelijk uit!
Wat leuk om te horen! Uiteraard beloven wij elke dag jou te verblijden met nieuwe deals. Hiervoor kan je onze site in de gaten houden. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en/of WhatsApp-service!
Goede site en super aanbieding
Super, dat je ons zou aanbevelen! Daar doen we het voor! 😁
ze zijn echt goedkoop waar je ook heen wilt t is te betalen super!! ik heb nog nooit wat geboekt bij hun maar ga dit toch een keer doen een stedentrizoals naar lille! of parijs
Bedankt voor je enthousiaste review! Heb je inmiddels al een leuke citytrip naar Lille of Parijs geboekt?
Het is fijn om de reizen te zien die goedkoop zijn. Echter zou ik ook meer reizen willen zien die voor 1 persoon mogelijk zijn zonder extra toeslagen.
We helpen je graag met een geheel vrijblijvend en persoonlijk reisadvies! Zou je een mail met je wensen willen sturen naar [email protected]? Alvast bedankt!
Super website. Geweldige prijzen. Breed assortiment aan verschillende soorten reizen en locaties! Heb het al aan meerdere mensen gepromoot :) Top site!
Super, om te horen! Van jouw enthousiasme worden we erg blij!
Aanbiedingen en goedkope vakanties, vliegreizen enz. zijn op deze site ook vaak echt zeer goedkoop. Heb nooit een reis via deze site gemaakt. Zo te zien klopt het wat ze zeggen.
We doen elke dag ons best om de scherpste deals te vinden. Hopelijk zit er snel een deal bij waarvan jij gaat profiteren. Bedankt voor je reactie!
De aanbiedingen zijn mooi alleen jammer dat je niet vanaf Rotterdam kan vliegen en er zijn geen vakanties die je b.v kan boeken voor i het hoog seizoen en het zijn meestal 8 daagse vakanties