WeFlyCheap maakt goedkoop vliegen mogelijk!
Goed aanbod
Alleen aanbod tot nu bekeken, (nog) niet geboekt! Is ook niet altijd even voordelig voor alleengaande vakantieganger....
Makkelijk zoeken en mooie prijzen. Zeker het zoeken op prijs is heel fijn
Veel mooie aanbiedingen.
veel mensen op mijn aanraden bij jullie geboekt. Ik zit helaas aan de kindervakanties vast dus kan niet zoveel gebruik maken van jullie aanbiedingen.
We Fly Cheap is een top website! Alles is duidelijk aangegeven en je kan op vakantie voor de tofste deals!
Veel keus en zeker niet duur !
Duidelijk, overzichtelijk en gemakkelijk.
Overzichtelijk, super aanbiedingen via WhatsApp en Facebook. Kortom TOPSITE
Afgelopen jaar via de site WeFly cheap nog last minute een vakantie kunnen boeken (doorverwijziging via corendon) omdat vanwege een ongeluk de vorige vakantie geannuleerd moest worden. Mooie vakantie gehad! Als de de datums aansluiten bij je vakantie dan heb je een mooie deal!
al paar mooie aanbiedingen gevonden via de site, voor last minutes helemaal geweldige site
Een prachtig (soms wat schreeuwerig) platform met mooie aanbiedingen en vaak verrassende bestemmingen die je aanzetten om al vast na te denken over een nieuwe bestemming voor de volgende vakantie :-)
Wij zijn in december vorig jaar met Traveldeal een paar dagen naar de kerstmarkt geweest in Lille. Dit was aanbevolen door "We flycheap.nl. Prijs, kwaliteit was top! Het hotel was zeer goed gelegen, lekker ontbijt en vriendelijk personeel!
goede service en veel keuze
Super organisatie waar alles naar wens geregeld wordt en afgestemd is. Top!
Zo kan men veel reisjes boeken, want de prijzen zijn toch wel heel laag voor sommige bestemmingen. Wie graag veel reist, beveel ik jullie site aan
Voor je een vakantie boekt, kun je beter eerst op de website van WeFlyCheap kijken. Daar heb je mooie aanbiedingen naar vele bestemmingen.
Onze dochter ging naar Houston, USA. We fly cheap kwam met meerdere opties en heeft alles top geregeld!
ik ben zeer tevreden , veel aanbod
Superdeals!
goede prijs, leuke aanbiedingen gezinsuitje ideaal
Altijd goeie aanbiedingen! Wel snel reageren want de prijs kan snel veranderen. Al meerdere mooie aanbiedingen gebruikt. Top!
Geweldig goed geholpen door chat-medewerkster.
Wonderfull