Hele prettige, toegankelijke dierenkliniek met allemaal vriendelijke medewerkers! De persoonlijke, begripvolle enl liefdevolle begeleiding bij de laatste fase van onze hond Noa hebben wij zeer op prijs gesteld !
Toen ons konijn ziek werd tijdens onze vakantie, hebben mijn ouders hem naar de dierenkliniek den dolder gebracht en daar hebben ze hem uiteindelijk twee keer een week gehouden om hem weer op te knappen. Fantastische zorg!
Altiijd behulpzaam, goede adviezen,nog dezelfde dag een afspraak en zeer betrokken. Dit geldt voor Martijntje en zeker ook voor Joost en Lucy.Over de andere dierenartsen kan Ik geen oordeel geven.Ook zeer betrokken assistentes met altijd een luisterend oor.
Al jaren komen wij bij dierenkliniek den dolder. Wij zijn zeer tevreden voornamelijk hebben wij joost martijntje of lucy als behandelend arts gehad. Hun uitleg is altijd duidelijk,zij nemen de tijd en zijn vriendelijk voor de dieren. Medicatie helpt altijd snel. Ook de nazorg is super er komt altijd een telefoontje om te vragen hoe het met het dier gaat. En na het overlijden van een dier een kaartje. Zo lief. Jullie zijn geweldig ga zo door.
Erg betrokken en persoonlijk.
snel een afspraak, veel aandacht en samenwerking in afstemmen behandelplan. directe en geode follow up
in een woord goed.nemen alle tijd voor je . geven goede uitleg.
Alleen maar prettig en zeer kundig. Ik moest een arts aanwijzen, maar wij hebben niet alleen martijntje gehad. Met vriendelijke groet.
zoals hierboven. Gewoon goed
Hele team was enthousiast en blij met onze nieuwe negende pup
Ze zijn altijd goed en lief voor de dieren. Hebben hart voor hun vak. Gewoon allemaal leuke mensen die bij de dierenkliniek werken.
Lucie & Martijnje zijn de vaste dierenartsen voor Beau en zijn er altijd voor mij en beau. De assistentes van dierenkliniek weten al wie ik ben als ik bel, beau staat echt bij dierenkliniek den dolder op nummer 1. iedereen weet wie beau is en hij krijg alles wat nodig is en zelfs met mijn rare werktijden is er altijd een plekje mogelijk voor beau mocht er wat zijn dan staat iedereen paraat voor mijn bejaarde labrador. mede dankzij dierenkliniek den dolder wordt beau 20-10-2016 13 jaar en steeds loopt hij met het oog door de naald maar hij is er nog en daar ben ik erg dankbaar voor. En jullie donaties voor de asielhonden in Tenerife, geweldig!! Ik vertrek morgen naar Tenerife en zal volgende week het asiel bezoeken, ik zal fotos maken zodat jullie ook kunnen zien waar jullie donaties naar toe gaan. Bedankt voor alles!
Bijzonder dier- en klantvriendelijk. Ervaring is louter positief.
Jammer dat je maar een naam bij dierenarts kunt invullen Iedereen bij jullie is begaan met de dieren en hun baasjes
We hebben allen maar goede ervaringen.
Prima dieren kliniek en vakkundige behandelingen door kundig en vriendelijke mensen
prima consult
Dokter JC Boswijklaan 11 A