Deze artsen zijn zo diervriendelijk en zo menselijk daar is geen enkele negatieve zin aan te bedenken!! Zelfs mijn hond Yentl heeft geen enkele moeite om daar binnen te gaan,dat is bij andere artsen weleens heel anders gegaan.Een grote pluim voor een ieder daar.
Al jaren een top praktijk
Altijd snel - vriendelijk -attent - liefdevolle aandacht voor dier en baasje - begripvol - empathisch
Enthousiast team van aardige dierenartsen en assistentes
Was zeer prettig. N.B. Klopt het wat ik gehoord heb, dat als er in het weekeind iets is met je dier dat je dan naar de Uithof moet gaan?
Onze honden zijn altijd goed behandeld met inzicht en ook gevoel voor de eigenaar/eigenares. Ook nadat zij gestorven waren hebben wij veel medegevoel ervaren. hartelijk dank.
Joy haar spoedoperatie heel rustig begeleid en ze is weer helemaal de oude zelf nog beter dan de oude !
Al bijna vanaf jullie start zijn onze honden 'lid' van jullie kliniek tot volle tevredenheid en enthousiasme van onze honden en van ons. Graag e-mailadres [email protected] verwijderen en aanpassen in [email protected]
Vlak voor onze vakantie konden we nog snel een afspraak maken . Onze poes was op tijd in het Kattenhotel.
Uitstekende dierenkliniek
Het is een zeer prettige sfeer en goede behandeling. Wij zijn zeer tevreden.
We worden altijd vriendelijk te woord gestaan en ze nemen de tijd voor je.
Ruim 15 jaar lang laten wij onze honden behandelen bij Dierenkliniek Den Dolder. Bij Joost, Martijntje en Lucie kunnen we altijd terecht voor extra advies over de beste behandeling van de trouwe viervoeters. We willen iedereen bedanken voor de persoonlijke aandacht voor de hond en zijn baasjes .
zeer betrokken artsen en assistenten.
Duidelijke en eerlijke uitleg gekregen, daarnaast werd ik na de behandeling van Bobby nog even gebeld, hoe het met Bobby gaat. Ook het voorgestelde pilletje, dat er uitziet als een "lekker brokje" tegen wormen/teken/vlooien hapt hij nu lekker weg. (voorheen gaf dit nog wel eens problemen, ondanks dat wij dit ook kleiner maakte en in leverworst deden)
laatste behandelingen, volle tevredenheid
Top dierenartsen praktijk. Persoonlijke benadering, heel kundig en betrokken.
Deze beoordeling geldt natuurlijk ook voor Joost en Martijntje. Er kan in de vraag helaas maar 1 dierenarts geselecteerd worden.
Enorm tevreden
Fijne dierenarts die zorgzaam en betrokken is.
Dokter JC Boswijklaan 11 A
3734EA Den dolder