4 sterren: goede service, goed behandeld

Honden komen er regelmatig. Altijd snelle afspraak. Prettige sfeer. Al de dierenartsen even goed, vriendelijk en begaan met de gezondheid van je hond. Zal deze praktijk altijd aanbevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

heb nog niet veel ervaring met deze dierenarts. maar de ervaring die we hebben is zeer prettig verlopen. het cijfer spreekt ook voor zich.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aardige, en naar mijn oordeel, bekwame artsen. Oók nog heel vriendelijk en meelevend!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ons standaard bezoek is voor een inenting voor de terugreis naar Engeland. Tijdens ons laatste bezoek hadden we een vraag over een zwart klein knobbeltje op de buik van een van onze honden. Het advies was dat dit waarschijnlijk een bloedstolling was van een klein wondje. Bij thuiskomst hebben we de plek zelf nogmaals geinspecteerd en het bleek een teek te zijn.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alle dierenartsen en assistenten zijn super in de dierenkliniek! Heel veel zorg, nazorg en aandacht voor de dieren en baasjes. Top! Ze staan altijd klaar met advies en hulp!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Altijd fijne ervaringen met iedereen ook al is de reden waarom we soms komen niet met plezier voor onze hondjes... We worden altijd goed geholpen en zijn blij met de aandacht voor onze hondenkinders

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg prettige kliniek waar bekwame artsen mijn katje goed hebben geholpen na een wat minder prettige behandeling in een andere kliniek. Hebben ervoor gezorgd dat zij er weer goed bovenop kwam en mij behoorlijk op mijn gemak gesteld.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zowel Senna als ik gaan graag naar de dierenarts.Geweldige zeer persoonlijke aandacht. Deskundig en lief voor mijn hond. Kortom TOP Evenals de operaties door Joost! Super!

4 sterren: goede service, goed behandeld

bij naam dierenarts heb ik Martijntje ingevuld, maar ik heb ook een aantal keer Lucie meegemaakt ,dus geldt dit ook voor haar, en een enkele keer Joost. Joost scoort wat mij betreft iets lager dan de dames wat persoonlijke aandacht en communicatie betreft.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wel prijzig vind dat de prijzen best wat lager kunnen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het hele team in Den Dolder doet hun werk met zoveel passie en toewijding en liefde voor de dieren, mijn hond begint zelfs al te kwispelen als ik zeg dat we naar de dierenarts gaan.

Top Dierenkliniek

4 sterren: goede service, goed behandeld

!!!! We kunnen niet kiezen uit welke dierenarts.....Dus allemaal oke

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben heel erg tevreden over Dierenkliniek den Dolder! Allereerst werd ik vriendelijk te woord gestaan door de receptioniste en kon ik voor dezelfde dag nog een afspraak maken. Martijntje was ook erg vriendelijk, duidelijk in communicatie en rustig (dit merkte ik vooral aan mijn konijn, Sam, hij liet zich (naar mijn idee) makkelijk controleren). Sam mocht zelfs gelijk blijven om het probleem te verhelpen, dat heb ik als zeer prettig ervaren: Sam had namelijk al een aantal dagen last en ik was erg ongerust. Verder werd ik zelfs de dag erna gebeld hoe het met Sam ging en heb ik nog wat tips gekregen. Wat een service!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fantastische mensen met hart voor de dieren.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel betrokken en keien in hun vak.

4 sterren: goede service, goed behandeld

fijne praktijk met kundige mensen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

ik ben niet tevreden met de behandeling van mijn hondje zoals het de laatste keer is gegaan,als ik al 2 keer eerder ben geweest en weer weg moet met pijnstillers en zelf moet aangeven dat ik een foto van zijn pootje wil laten maken.En dan zien dat hij gebroken is en ik hem hoor janken van de pijn en me dan nog zo naar huis sturen zonder er iets aan te doen.Ik weer terug en ze het toch gespalkt hebben en ik mijn hondje toen pas weer een beetje vrolijker zag en maar hopen dat het nog goed komt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb maar een dierenarts ingevuld omdat ik dit anders niet kon versturen, maar ik weet eigenlijk niet wie onze dierenarts is. En dat is wat ik niet prettig vind. Zelfs bij dezelfde kat en hetzelfde probleem krijg ik te maken met drie verschillende dierenartsen en daarmee verschillende adviezen en oordelen/behandelingen. Ik vind het soms erg verwarrend en het maakt me onzeker over de behandeling.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hond had last van opgezette klieren aan zijn anus. Eerst prima advies over zelf onderzoeken en controleren. Toen dat niet voldoende bleek zijn ze dezelfde dag nog uitgeknepen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben zeer tevreden over uw winkel. Wij kopen ook aleen bij u in Den Dolder als wij iets voor ons dier nodig hebben. Dat zegt genoeg !.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel goede zorg met veel persoonlijke aandacht voor dier en baasje. Professioneel, ook de assistentes, goede bejegening, vriendelijk en zorgvuldig. En super dat jullie bellen hoe het gaat na een ingreep bij een van onze konijnen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

altijd vriendelijk en gastvrij voor mens en dier

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vaccinatie voor hond: ging snel en goed. Dank!

Dokter JC Boswijklaan 11 A

3734EA Den dolder