Keurig geholpen en goed advies.
alle artsen en andere medewerkers zijn leuke mensen, vriendelijk en geïnteresseerd. mijn favoriete dierenarts.
Ik vind zowel Joost als Martijntje uitstekende dierenartsen,die in alle opzichten aan mijn verwachtingen voldoen. Ook over de assistentes ben ik zeer tevreden. Een dierenkliniek, waar ik graag naar toe ga en zelfs mijn hond gaat kwispelend mee.
Ik ben een keer door een vrouwelijke dierenarts geholpen en een keer door een mannelijke. Sorry, bovenstaande naam is "blind" gekozen. Ik ben tevreden :-)
Altijd vriendelijke medewerkers die met je meedenken. Je kunt altijd bellen voor extra vragen etc. Martijntje komt als het nodig is bij ons thuis omdat dit voor ons en onze hond fijner is. Dat is voor haar geen probleem. Zij gaat heel professioneel maar ook erg lief met de dieren om.
Altijd nemen ze uitgebreid de tijd en luisteren aandachtig naar je verhaal en komen met deskundige, begrijpelijke adviezen en uitleg.
Onlangs onze Hond Thurin in laten slapen, Martijntje was geweldig, zo lief voor Thurin en zo begripvol naar ons. Ook de voorafgaande adviezen omtrent de behandeling van Thurin waren heel fijn. Martijntje is heel eerlijk.
Vriendelijke medewerkers receptie, wordt altijd voldoende tijd voor je genomen, kundige dierenartsen. Je kan maar 1 dierenarts invullen, ik heb er meerdere gehad.
Super lieve mensen met heel veel aandacht voor mijn hond!
Ook bij Kelly Hosman zijn we 2x op het spreekuur geweest. Betrokken kliniek, waar men onze hond al kent, erg leuke puppyavond gehad, goede adviezen gekregen de afgelopen weken en enorm blij geweest met de analyse van de voedingswaarde van de brokken. Super service! Dank.
Ik was positief verrast dat er na de operatie van Tijger gebeld werd hoe het met hem ging. Heel erg fijn, die nazorg. Dank jullie wel!
Of we nou bij Joost of Martijntje zijn voor een behandeling van een van onze dieren, ze zijn altijd heel lief en betrokken en geven goed advies. Kom Sl heeeel veeel jaren bij Dierenkliniek Den Dolder en ze zijn uitermate kundig.
Ik zit al zo’n 12 jaar bij deze dierenkliniek en ben iedere keer uitermate tevreden over de klantvriendelijkheid, professionaliteit, de aandacht en de omgang naar mijn hondje. Een top kliniek die een vette 10 verdiend!
Ik ben doorverwezen door mijn eigen dierenarts i.v.m. een ernstige heupfractuur van onze kat Brammetje door een aanrijding. Ik vond de assistente door de telefoon ontzettend vriendelijk en ook bij het brengen van Brammetje , vond ik wederom ook de ontvangst uiterst vriendelijk. En ook bij het ophalen de volgende dag zal ik de service van een kopje koffie niet vergeten! Wel vond ik het jammer dat ondanks de goede uitleg over de nazorg en de brief daarvan ,ik de betreffende arts niet te spreken kreeg. Ook hoop ik dat inmiddels het verslag over de operatie bij mijn eigen dierenarts is , zodat dit in het dossier van Brammetje komt. Dit was n.l. nog niet het geval toen mijn eigen dierenarts verleden week vrijdag vroeg hoe het met Brammetje ging. Op deze twee kleine puntjes na wil ik u nogmaals laten weten dat ik zeer positief ben over uw goede en uiters vriendelijke dieren kliniek! Vriendelijke groet, Marjan Fleuren
Dokter JC Boswijklaan 11 A
3734EA Den dolder