Alleen maar uitstekende ervaringen . Zeer blij dat wij destijds zijn overgestapt naar Den Dolder
Een prettige en rustige kliniek met professionele en deskundige artsen en fijne assistentes. Ze zijn zeer begaan met de dieren en hun eigenaren.
Ik heb communicatie een 3 gegeven. Ik bleek in totaal zeker 20 minuten te moeten wachten. De assistente had niet aangegeven dat ik (zo lang) moest wachten. Hier had ik graag over geïnformeerd willen worden.
Beste mevrouw Bothoff, Hartelijk dank voor uw review en excuses dat u het zo ervaren heeft. Bij de oogspecialist, waar u een afspraak heeft gehad, kunnen de wachttijden nogal eens variëren. We zullen dit in de toekomst zeker meenemen in onze communicatie. Nogmaals dank voor uw feedback!
Al meer dan 10 jr goede ervaring
Gewoon goed.
Zowel met hond labrador Kim (16 jaar geworden ) als nu met Damsel ( inmiddels 14 jaar ) zeer persoonlijke en goede adviezen, echt interesse voor de hond en de mens die ermee omgaan.
Zeer betrokken, behulpzaam, vriendelijk, inlevingsvermogen, adequaat, recht door zee
Goed geholpen Kan snel langs komen vriendelijk
Een prima dierenkliniek met deskundigheid en vriendelijkheid.
Snel, deskundig en heel begaan met het welzijn van onze poes Teun!
Ik vind jullie een geweldig team. Gewoon helemaal goed. Zoveel liefde en aandacht. Edith
Zulke lieve mensen staan altijd voor je klaar je bent hier geen nummer je voelt je hier gelijk of je ze al jaren kent top praktijk
We worden altijd goed geholpen en we vinden dat iedereen die daar werkt respect vol omgaat met de dieren en dat stellen we zeer op prijs!
Joost lijkt een beetje afwezig en was ook ineens verdwenen. Overigens uitstekend geholpen door hem.
Altijd tijd Altijd veel aandacht Altijd heel kundig Altijd lief Dit geld niet alleen voor Joost maar voor alle dierenartsen en medewerkers!
Echt super behandeld en veel liefde voor onze hond.
Oordeel is een compilatie van consulten Martijntje en Joost.
Konijn saar voelde zich duidelijk niet lekker. We mochten meteen komen. Omdat de dierenarts( weet haar naam niet) niet precies wist wat een verdikking in haar hals was vroeg ze er een andere DA bij. Samen hebben ze Saar uitgebreid onderzocht. Waarschijnlijk wat irritatie aan speekselklieren. Buik ook wat gevoelig. Pijnstilling meegekregen. S avonds ging het al weer beter met Saar
Dokter JC Boswijklaan 11 A
3734EA Den dolder