Heel fijne dierenartspraktijk met veel aandacht voor dier en baasjes. Meelevend zonder 'soft' te worden. Vragen worden serieus genomen, er is altijd tijd en aandacht. Heel prettige ervaringen.
Wat bedoelt u met communicatie naast 'afspraak maken', 'advies' en 'persoonlijke aandacht'?
Ik geef nooit tienen maar ben zeer tevreden. Alleen al het feit dat mijn hondje Pien het heel fijn vindt om naar de dierenarts te gaan is een aanbeveling waard. Bovendien wordt alle tijd genomen bij de controle, ook als er tussendoor iets is kun je altijd voor advies terecht.
Onze Labradoodle Joe is behandeld door Martijntje en Joost van der Veer voor een vetbult op zijn rug. keurig geopereerd, gehecht en de nazorg is prima. Joe gaat graag naar de praktijk en stapt vrijwillig al op de behandeltafel. Hier straalt dus vertrouwen uit. Fijne dierenartsen
Eigenlijk wil ik jullie een 10 geven, maar dat zou betekenen dat er niets meer te verbeteren is!!!!!!!!!!
Knap hoe er toch een diagnose gesteld kon worden bij een niet zo blije kat. En volledig hersteld binnen 3 dagen, zoals door Joost werd aangegeven na injectie met pijnstiller en antibiotica. De kat heet overigens ook Joost :)) en is nu weer blij en eigenzinnig.
Altijd vlotte afspraak en een prima behandeling
Accurate, betrokken en meevoelende dierenartsen en assistentes.
Moderne dierenkliniek met goed personeel waar klant en dierenpatient nog op de eerste plaats staan.
Is zeer persoonlijk en vriendelijk en heel duidelijk
Zoals altijd zeer tevreden.
Ik kom met mijn huisdieren al bij jullie vanaf dat jullie gestart zijn. Er zijn nog nooit klachten geweest. Als jullie het niet weten, zeggen jullie dat ook en wordt er naar een oplossing gezocht. Ook zijn jullie zo lief na het overlijden van een huisdier. Mijn huisarts kan nog wat leren van jullie betrokkenheid.
De poes Evelientje is met liefde en aandacht behandeld....
De dierenartsen zijn goed. En je wordt altijd goed geholpen. Zeker een goede ervaring mee.
Precies op de afgesproken tijd aan de beurt, geen stress voor de hond en duidelijke uitleg. Super!
ik heb natuurlijk niet alleen met joost te maken, ook met martijntje, en dat verloopt altijd uitstekend, veel contact gehad in het verleden, en nu reeds weer, omdat een van de honden echt oud begint te worden, ik vraag ook altijd naar 1 van de twee, die kennen immers mijn hond, en mij het beste! prima praktijk, en dichtbij.
Altijd vol aandacht voor de hond en baasje. Of je nu alleen komt om de hond te wegen of voor behandeling. Prettige sfeer.👍
Vanaf de eerste keer was ik tevreden. Van ontvangst tot in de spreekkamer was het goed. Ik ben tevreden en zou het echt aan een ander aanbevelen.
Toen onze poes Loesje aan haar eind was hebben jullie haar heel rustig in laten slapen. Later kreeg ik ook nog een lief kaartje omdat zij overleden was. Dat zal ik nooit vergeten.
Martijntje geeft zeer deskundig en eerlijk advies en de dierenartsen en assistentes zijn heel vriendelijk naar de dieren en naar de baasjes. Onze hond gaat kwispelend naar binnen. Ook de hondenkoekjes worden zeer gewaardeerd!
hele fijne dierenarts. desnoods komt ze thuis(pas nog meegemaakt) toen onze dierbare bouvier euthanasie kreeg, dag en nacht te bereiken............. en goede adviezen! zeer tevreden!
Dokter JC Boswijklaan 11 A
3734EA Den dolder