Snel, helder en ter zake

GelukkigUitElkaar.nl doet wat ze zegt, kost niet meer dan ze zeggen , zijn snel en duidelijk.

Een eenvoudige manier om alle de procedure uit te leggen

Het was een eenvoudige en snelle procedure bij jullie. In deze moeilijke momenten was de mediator open en hij luisterde wat we zeiden. Hij gaf de ruimte om het te doen. Een tevreden klant.

De juiste persoon

Helder en duidelijk

Mijn ervaring met Ferdinand was goed. Er kwam in het gesprek veel op ons af maar gaandeweg werd het al duidelijk .. Het lastigste voor ons was de berekening voor de allementatie & de belasting..

Mijn ervaring is goed en professioneel. Jammer dat het best wel duur is maar weet ook dat je daar niet aan ontkomt.

Uitstekende en duidelijke uitleg

Ja wat moet je er verder aan toevoegen. De ontvangst was uitstekende, de voorbereidingen waren uitstekend en wij zijn uitstekend en professioneel geholpen, 100 punten.

Vlotte afhandeling

Snelle reactie. Plezierige samenwerking en deskundig advies.

Heel prettige afhandeling

We zijn op een heel plezierige en duidelijke wijze geholpen door dhr. Ritskes.

Relaxte deskundige manier geholpen

Duidelijk, snel en vriendelijk geholpen met de juiste info

verademend

Rustig beheerst uit elkaar gaan Klaas &Roelina

Betrokken en deskundig

Dhr. Ritskes heeft ons goed geholpen in deze moeilijke keuze.

Geen onzin Gewoon eerlijk

Snel, vriendelijk behulpzaam

Met alle vragen die je had, kon je bij ze komen en had je snel reactie en uitleg! Heel fijn gesprek gehad en vriendelijk geholpen! Als je er samen uit kan komen en het op deze manier kan regelen is het de fijnste en snelste manier.

goede ervaring

prima ervaring

Erg snel

Voldoende

Duidelijke rustige uitleg van de procedure, persoonlijk maar ook met gepaste afstand.

Vriendelijk deskundig advies

Vriendelijk deskundig advies

Duidelijk en helder vriendelijk

Heb het als prettig ervaren. Duidelijke uitleg, tijd en ruimte voor alles. Snelle afhandeling.

Vlotte afhandeling. Zeer duidelijke manier van communiceren, denkt mee met de cliënt en geeft goede adviezen. Zeer tevreden.

Fijn

Rustig en begripvol

Uitstekend onpartijdig advies

De mediation heb ik als zeer prettig ervaren. De mediator denkt onpartijdig met de cliënten mee. Zeer aan te bevelen.

Professioneel

Persoonlijk was ik zelf erg emotioneel . Daardoor weinig meegekregen. Wel dat de zaken kundig en snel afgehandeld werden.

Super geregeld

Rustig duidelijk mee denkend overzichtelijk

Professionele begeleiding

De heer Ritskes heeft ons in dit lastige traject op een deskundige wijze bijgestaan. Daarbij werd er altijd vlot gereageerd op vragen. De kosten zijn ons meegevallen!

Professionele begeleiding in een moeilijk proces

Goede uitleg van wat er op je afkomt in een ontspannen sfeer. Snelle afhandeling hierdoor blijven de kosten redelijk en loopt het proces soepel. Goede advisering over wat er moet gebeuren.

Dollard 296

9204CZ Drachten