Praktisch, klantgericht, duidelijk advies, niet opdringerig en snel

Heel erg goed!

Eerlijk en transparant

Ben zeer tevreden. Mediator geeft waardevolle informatie, denkt goed mee, hij zorgt ervoor dat alles eerlijk gebeurd en dat beide partijen met een goed gevoel naar huis gaan.

goede begeleiding

Goede begeleiding

Persoonlijke benadering

Jan heeft ons vriendelijk geholpen en benaderde ons op een persoonlijke manier. Geen juridische sfeer. Omdat wij al goed op een rijtje hadden hoe we het wilden konden we de stukken vrij vlot klaar hebben. En voor de prijs hoef je het niet te laten.

Vlotte afhandeling op een prettige manier zover mogelijk.

Erg goed geholpen. Vlotte reactie en handeling wanneer de nood aan de man was .

Duidelijke en vertrouwelijke begeleiding

Nvt

Super vriendelijk

Snelle afhandeling.. Als je vragen hebt worden deze ook netjes afgehandeld...

Objectief en sociaal

Tijdens het doornemen van de officiele documenten, word er op basis van ervaring en persoonlijke eigenschappen een ontladende setting gecreëerd welke fijn is in toch een spannend/ onaangenaam moment. In de aanloop is er duidelijkheid, concreetheid en objectiviteit, welke allen gewenst zijn. Het effect hiervan is dat alles soepeler verloopt, met een goed eind als resultaat. Vooral het voorgaande bestendigen.

Prettige snelle afhandeling

Snelle reacties op email. Prettige en vriendelijke afhandeling van alle formaliteiten.

Geweldige ervaring

Er wordt meegedacht en goed uitgelegd wat er bedoelt wordt. Prima service.

Kort en bondig.

Het kan gelukkig in korte termijn alles afgewikkeld zijn. Dat is zeer prettig. Ze weten waar ze het over hebben en zijn neutraal en geven goede raad. 👍.

Ongedwongen sfeer en prettige mediator

Eigenlijk had ik nu nog liever geen beoordeling ingevuld, maar omdat u voordat ik daadwerkelijk gescheiden ben al een waardering wilt... De heer F. Ritskes heb ik als een prettige mediator ervaren. Het tijdens het gesprek onder de aandacht brengen van de rekening en of we wilden pinnen, was een minpuntje. Dat is bedrijfsbeleid wat volgens mij not done zou moeten zijn. Het traject is nog niet eens afgerond als ik deze beoordeling schrijf. En dat is meteen minpunt twee. Niet meer doen! Maar toch beveel ik GelukkigUitElkaar.nl aan.

Professioneel en menselijk

Professioneel en menselijk, dit komt naar voren in de de gesprekken die wij gevoerd hebben.

Was goed en duidelijk

Was goed,er was een goede communicatie met duidelijke uitleg en alle juiste dingen werden besproken en papieren werden meegegeven,heb de gesprekken als goed ervaren .

Respectvol eerlijke en heldere kennis en empatisch

Betrokken advies dat passend is in wat er toe doet met kennis van zaken. Up to date, bemiddelend in een heldere en humane houding. Verstaat het vak, de mensen en het proces dat een scheiding met zich mee brengt.

Ik ben heel erg tevreden over alles, vriendelijk personeel, service en snelheid.

Vanaf het begin had ik een heel prettig gevoel met Jan Houkes, een rustige man die heel goed weet hoe hij met mensen om moet gaan. Daarna ging alles in rap tempo richting de advocaat en rechter. Binnen een paar weken was alles (ook nog eens voor een redelijke prijs) alles achter de rug. Ik ben ontzettend blij dat ik met GelukkigUitElkaar in zee ben gegaan. Van mijn kant alle lof.

Snelle, correcte behartiging van de zaken. Deskundig en eerlijk advies en steun

Na ons verzoek om de scheiding te regelen zijn wij op zeer korte termijn benaderd. Na de intake is eea snel afgehandeld, duidelijke en goede begeleiding hebben we gehad en deskundig is alles goed afgerond en voor een eerlijke prijs.

Aardige man. Neutraal. Goede tips

Goed geregeld, objectieg, goede tips.

Scheiding snel geregeld.

Alles is goed geregeld. Alleen jammer dat mijn adres niet goed vermeld was wat ik ook had aangegeven. Nu zal mijn ex man op zijn adres de stukken ontvangen.

Helemaal goed geholpen

Hele fijne ervaring. Precies wat we nodig hadden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snel vakkundig en vriendelijk geholpen. Fijne mediator.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Doordat mijn ex-partner en ik op één lijn zaten, was het allemaal zeer snel geregeld. Binnen enkele weken was de echtscheiding geregeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundig, zakelijk en onafhankelijke opstelling. Waardeer het ook zeer dat ik ook na het afronden van het echtscheidingsconvenant bij de mediator terechtkon voor een losse telefonische vraag over alimentatie, belastingem, ziektekostenpremie etc.

Dollard 296

9204CZ Drachten