Zeer tevreden! We konden snel terecht en mevrouw Tijsen heeft goed ingeschat wat we nodig hadden. Hierdoor verliep alles heel snel en efficiënt.
prettige ondersteuning bij lastige kwestie
professioneel en zeer correct
Het is fijn geregeld.
Denkt met je mee. Dingen waar je niet meteen aan denkt geven ze aan. En nemen alles goed met je door, dat je het goed begrijpt. Erg goed ervaren.
Bij mediation denk ik aan het verhaal van 2 mensen samen te brengen ten goede van de kinderen en beide ouders. Ik heb onpartijdig en waardevrij denken hierbij bovenaan staan en gemist daarom lagere becijfert!
de gesprekken met de mediator waren betrokken, helder en duidelijk, en gaven rust in een turbulente periode.
Alles kundig en met respect behandeld
De heer Houkes heeft bij onze scheiding op een waardevolle en efficiënte manier kunnen bemiddelen. Daardoor hebben we in korte tijd een convenant kunnen ondertekenen.
Prima geholpen, in een goede sfeer. Het uurtarief vind ik aan de hoge kant.
Heldere uitleg van de procesgang. Veel vrijheid ervaren om zaken zelf te regelen, maar met de toets of alles conform de richtlijnen ging. Prima onpartijdige gesprekspartner gevonden in de mediator.
Uit elkaar gaan is nooit leuk, maar soms gaat het niet meer, van beide kanten en dan is het goed dat je er samen met hulp van Gelukkig Uit Elkaar tot een oplossing komen.
We zijn erg fijn en snel geholpen. Het gesprek werd erg prettig geleid. Bedankt.