Prima begeleiding, deskundig en snel.
Alles super snel en goed geregeld!
Mijn ervaring was zeer prettig ondanks dat ik nu gescheiden ben. Maar dat hangt wel helemaal van de thuis situatie uit. Gelukkig was en is bij ons zeer goed. Ik zou dit aan iedereen aanbevelen
Prima in orde Zeer deskundig
Prima. Zakelijk zoals het hoort en indien nodig met gevoel
Een snelle en deskundige afhandeling. Handelt uit respect voor beide partijen. Als erg prettig ervaren.
Zeer vriendelijk en begripvol, en met kennis van zaken zodat de scheiding vlot en goed geregeld kon worden.
Onze mediator (Jan Houkes) wekte veel vertrouwen door z'n zichtbare ervaring en door het vermogen om met alle mogelijke gevoelens en overwegingen mee te denken.
wij zijn zeer tevreden over gelukkig uit elkaar! deskundig, er is goed gekeken naar onze situatie en wat we het beste konden doen. bedankt!
Door het niet invullen van geboortedatum op mijn aanvraag heeft het proces langer geduurd dan nodig. Ook moest ik zelf achter een urgentieverklaring aan die mij was toegezegd. en na de laatste wijziging was de tekst maar gedeeltelijk gewijzigd, kleine aandachtpuntjes, slordige foutjes, vandaar een 5 op afspraken nakomen.
Goed geïnformeerd en snel geregeld.
Prettige en gedegen gesprekken binnen de gemiddelde tijdslimiet!
Ik was onzettend tevreden hoe het gegaan is
Is duidelijk en correct Zeker aan te prijzen
goed en deskunding
Zoals al aan het rapportcijfer is af te lezen is mijn ervaring bijzonder goed geweest. Hierbij wil ik dhr. Jan Houkes complimenteren met zijn werkwijze en benadering van het probleem. Het rapportcijfer baseer ik dus mede daarop!
Onze gesprekken heb ik als erg prettig ervaren. Ook werd alles duidelijk uitgelegd in het intake gesprek. De scheiding kon door deze duidelijkheid snel worden afgerond en ook door de door hun gekozen rechtbank werd de echtscheiding al na een week uitgesproken. Zeker een aanrader om je echtscheiding via GelukkigUitElkaar te gaan regelen!
Jan heeft ons top geholpen. Snel, vriendelijk en vakkundig!