snel/duidelijk/professioneel/perfect

erg goede ervaring met gelukkig uit elkaar er is snelle correspondentie, duidelijke informatie. en zeer vriendelijk geholpen.

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? via via

Goed geholpen, duidelijk verhaal

We zijn goed geholpen. Duidelijk verhaal. Tips en trucs.

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? Via kennissen

duidelijke uitleg van de scheidingsprocedure, kosten etc. er werd snel gewerkt dus lage kosten, maar er werd wel rekening gehouden met de gevoelens die bij een scheiding optreden.

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? via collega

Zeer deskundig!

Duidelijk, bekwaam, vriendelijk, deskundig en ontspannen. Duidelijke en volledige uitleg gekregen. Verstand van zaken. Bekwaam in het leiden van het gesprek op een wijze waardoor de angel er heel vlot uitgehaald wordt en zaken geregeld kunnen worden. Door de aanpak van het gesprek zakt de spanning/stress van het regelen van het uit elkaar gaan binnen no time.

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? Via Bert Beks

Goed geholpen en snel

Goede uitleg en goed geholpen en ging allemaal ook heel snel En weet nu dat het goed geregeld is voor zowel ons als voor de kinderen

Prima, netjes en vlot geregeld

Prima, netjes en vlot geregeld

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? Via internet

Vlot geholpen en alles duidelijk uitgelegd.

Uitermate goed geholpen door vriendelijke man. Verhaal duidelijk en transparant.

Fijne begeleiding

snelle afhandeling, goede deskundige begeleiding..

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? zoeken op google

Goed en degelijk

Wat wat moet ik er van zeggen? Ze doen wat ze beloven. STERK punt is dat je alles online kan regelen, dus geen urenlange onzinnige gesprekken met een advocaat die het allen maar moeilijk wil maken zodat tie meer kan schrijven. Dus DIK tevreden!

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? ff googelen

Duidelijk en goed

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? Via internet

Duidelijke taal, goede uitleg en aardige man.

Professionele benadering met oog voor de menselijke kant. Erg tevreden over de begeleiding.

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? Via partner

Persoonlijk, nuchter en positief

Goede persoonlijke hulp mogen ontvangen...handige tips, de nodige humor tussendoor en nuchtere kijk op dingen maken de situatie iets minder zwaar op zo'n moment. Bedankt!

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? Via de hypotheek adviseur

Kort maar krachtig

kort, duidelijk en zonder poespas

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? via internet

zeer aangenaam

professioneel, maar tegelijkertijd ook warm en betrokken. en een zeer aangenaam stem om naar te luisteren.

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? reclamebord dat zichtbaar was van de bus in friesand

Enorm snel en goed geholpen

Goeie ervaring

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? Via via

Uitstekend en zorgvuldig

Onze mediator was Ferdinand. Hij was zeer vriendelijk en zorgvuldig en zorgde ook voor een goede sfeer tijdens de 2 gesprekken die wij samen hadden. Ook een heldere en duidelijke uitleg en objectief en waar mogelijk het uitleggen van alternatieven.

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? Via internet

Goede, vriendelijke hulp in deze vervelende tijd

Goede gesprekken met duidelijke uitleg voor het regelen van de vele dingen die erbij komen kijken.

redelijke uitleg

dus ver goede uitleg, het enige wat niet duidelijk was, vanaf wanneer de meter ging lopen? intakegesprek zou gratis zijn, waren dat de 20 minuten uitleg? daarin was bij ons niet duidelijk van welk moment de start was. Had iets beter aangegeven kunnen worden. Verder was het wel vreemd na het 1e gesprek waarin wij de wensen hadden aangegeven, er een convenant en ouderplan werd toegestuurd, wat wij totaal niet hadden besproken. (1e indruk) pas in het 2e gesprek(dus weer consultkosten) nogmaals verwoord waarna deze werd aangepast(extra tijd?kosten). Had mijninziens ook in 1 keer goed kunnen gaan. Maar affijn, ik zal maar 1 keer scheiden dus ben blij dat Ferdinand ons hierdoor heen heeft geholpen met zeer goede adviezen. Bedankt voor deze !

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? google

Mediator verstaat zijn vak. Uitstekende ervaring.

Probeert de scheiding zo goed mogelijk op te lossen voor beide partijen. Alle vragen werden beantwoord.

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? Via een kennis die ook de scheiding bij GelukkigUItElkaar heeft geregeld. Ook de website zag er goed uit.

Goed begeleiding en adviezen

Ik vond de gesprekken constructief en prettig. Beide partijen werden gehoord. Ook de kennis omtrent regelingen was een goede toevoeging.

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? Ik liep dagelijks langs een kantoor van hun.

zeer duidelijk

zeer goed verlopen en nam ale tijd voor de vragen en beand woording

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? via mijn ex vrouw

Heel goed

In mijn oogen was alles goed uit geleeg en het is en aan rader voor en ander om eerst daar heen te gaan

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? In mijn oogen was alles goed maar ik ben niet eder 1

Netjes en snel contact, goed meegedacht en bereikbaar!

Via internet stuitte ik op gelukkig uit elkaar. Mijn ex en ik gaan wel goed met elkaar om en wouden dat netjes en snel onze scheiding en ouderschapsplan etc geregeld werd. Dit is bij gelukkig uit elkaar zeker snel geregeld. Tevens zijn ze goed bereikbaar reageren snel en denken mee. Fijne snelle afhandeling van de scheiding en altijd bereid mee te denken!

Heel goed

Jullie staan altijd voor de mensen klaar en reageren altijd heel snel.

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? Internet

Ik voelde me gehoord, gezien en gesteund

De communicatie verliep vlot en prettig. Beide partijen werden serieus genomen, maar ik voelde me ook gezien en gehoord wanneer het minder makkelijk was om voor mijzelf op te komen.

Dollard 296

9204CZ Drachten