Prima geholpen

Prima geholpen

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? Via Google

Heldere, duidelijke en zeer zorgzame begeleiding

Stap voor stap en met zorg wordt het scheidingsproces begeleid en ondersteund. Zeer snelle reactie en behandeling. Zeer bekwaam en kundig in alle regel -en wetgeving. Bijna 24/7 te benaderen met alle vragen ook na de afhandeling van het gehele proces.

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? Via collega

Kort en bondig en goed gecommuniceerd!

Ging allemaal snel en er werd goed gecommuniceerd. Niks negatiefs ondervonden, alleen maar positief.

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? Via onze boekhouder

Snel, duidelijk en zonder druk

Onze scheiding is door Ferdinand volledig online afgehandeld. Bij vragen kregen we direct antwoord. Ook was er geen druk voelbaar. Wij hebben zelf onze papieren in kunnen vullen. Ondanks dat dit een pittig proces is blij van deze keuze.

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? Via het bord langs de Waldwei

Uitstekende begeleiding van A tot Z

Scheiden doe je niet elke dag en voor mijzelf en mijn ex was het ook de eerste keer. Door de Corona en het feit dat er aab onze kant geen haast was zat er veel tijd tussen het eerste contact en de uiteindelijke scheiding. Dit lag aan ons, ik ben blij dat Gelukkiguitelkaar zoveel geduld met ons had. Altijd duidelijke communicatie en uitleg vanuit hun.

Fijne begeleiding

Goede begeleiding, duidelijke uitleg, snelle reacties. Ik heb het als erg prettig ervaren

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? Internet

Communicatief en zorgvuldigheid 5 sterren.

Het onderlinge telefonische en digitale contact heb ik bijzonder op prijs gesteld. Met groet, Arthur van Doesselaar

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? Via de website

Uitstekend geholpen

Duidelijk en heldere communicatie, makkelijk bereikbaar. Vlotte reactie bij vragen via de mail en telefoon

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? Via een kennis

functioneel en duidelijk

Eer is eenmaal en contact moment geweest, correct en informatief. Overige info is hoofdzakelijk via de mail afgewikkeld. Vlot en correct.

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? via vrienden die ook

oke

Het gesprek was prima, nabehandeling was wat vervelend. maar is prima opgelost

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? via mijn ex

Duidelijkheid in moeilijke tijd

Ik ben erg blij dat ik jullie heb ingeschakeld. De plotselinge scheiding die mijn ex wilde, hakt er stevig in, maar dankzij de duidelijkheid van Jan op gebied van opstellen van het convenant maakt dat dat snel en naar wens is verlopen. De kalmte en rust die hij uitstraalt, geeft vertrouwen.

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? Via website

Snelle en goede afhandeling

Na contact te hebben gezocht met Gelukkiguitelkaar kregen wij heel snel (alles via internet) het convenant toegestuurd om te lezen, onze wensen kenbaar te maken enzovoort. Daarnaast kregen wij bericht wat voor actie wij moesten ondernemen. De gemeente heeft het langst geduurd. Daarna was alles geregeld. In anderhalve week is het convenant doorgestuurd naar de rechter om de scheiding definitief te maken. Bij vragen kregen wij meteen antwoord. Uitstekende service dus!

Makkelijk en snel!

Als je besluit om te scheiden dan komt er ineens zoveel op je af en er moet van alles geregeld worden. Bij ons was dit het regelen van andere woonruimte, een verhuizing, verkoop eigen woning en daarnaast nog de alledaagse dingen. Voor de kinderen probeer je alles zo goed en rustig mogelijk te laten verlopen. Wat was het dan ook fijn dat Ferdinand ons op afstand hielp met het regelen van de scheiding. We konden samen alle documenten invullen, mailen en uiteindelijk was de scheiding super snel geregeld. Daarbij was het contact met Ferdinand heel goed en snel.

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? Via een vriendin

Zeer tevreden omtrent de afhandeling in dit geval door Ferdinand Ritskes, klantvriendelijk, spontaan en zakelijk alles goed geregeld.

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? internet

Fijne en snelle communicatie

Fijne ervaring gehad ondanks dat alles online ging wet er altijd snel en duidelijk gereageerd via de mail. En ze zijn makkelijk bereikbaar hier door. Een echte aanrader

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? Google

Mijn ervaring is uitstekend. Heel duidelijk en rustig uitgelegd.

Verrassend

Praktisch en snel. De punten praktisch behandeld. Convenant en overige stukken snel klaar. Ik kan het iedereen aanraden.

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? Via een stukje in de krant van een tijd geleden. Daarnaast aanbevolen door kennis.

rustig, vriendelijk en competent

Mijn vrouw en ik zijn in harmonie gescheiden. Zeker ook dankzij de mediation van Jacoba en de het gesprek bij GelukkigUitElkaar

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? via de mediation van Jacoba

Snel en fijne samenwerking

Vlotte behandeling reageren op mail etc Een prettige en rustige professioneel handelen die voor beide partijen staat

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? Via via

Snel en persoonlijk geregeld

Veel ruimte voor eigen invulling, hulp en goede ondersteuning bij invullen documenten.

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? Kennis

Correcte begeleiding.

Men leeft zich goed in,denkt mee,toont gevoel en stuurt je de goede richting uit.

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? Via een vriendin

Prima dienstverlening!

Wij zijn erg goed geholpen en alles is perfect en duidelijk uitgelegd. Ook een pluspunt is dat we Fries te woord zijn gestaan.

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? Internet

Alles tot tevredenheid geregeld!

Eenvoudig bleek achteraf toch wel wat ingewikkelder. Mijn complimenten voor de snelle reactie en aanpassingen.

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? Via de advertentie

Precies de hulp die we nodig hadden

Ferdinand heeft ons heel deskundig en vlot door het hele administratieve traject. Scheiden is gewoon een heel triest proces en veel instanties gaan ervan uit dat je elkaar naar t leven staat of dragen zelfs actief bij aan het vergroten van tegenstellingen. De inzet van Ferdinand heeft er aan bijgedragen dat we aandacht voor elkaar, voor de kinderen en de toekomst konden houden, zonder zorgen over de formele kant. Mede hierdoor kunnen we nog steeds heel goed met elkaar over weg. Voor de kinderen en onszelf is dat echt heel waardevol. Toen we een jaar later vragen hadden over de belastingverdeling stond Ferdinand ook weer direct voor ons klaar. Voor ons is de meerwaarde van Gelukkiguitelkaar heel duidelijk.

Fijne begeleiding

Goede tips, fijn gezelschap van Ferdinand, Snelle afhandeling.

Dollard 296

9204CZ Drachten