Zeer professioneel en ontspannen sfeer!

Er hangt een ontspannen sfeer, niet te zwaar beladen maar er word wel serieus met je meegedacht naar de beste oplossingen. Je kunt duidelijk merken dat Frederik veel kennis heeft en komt daardoor met goede, bruikbare tips. Wat wij als zeer prettig hebben ervaren is dat hij onpartijdig is. Frederik heeft er zeker een bijdrage aan geleverd dat wij zo gelukkig mogelijk uit elkaar kunnen gaan.

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? Google 'mediator Drachten'

Goed en vriendelijk geholpen

Mijn ervaring is er wordt goed geluisterd naar je wensen daarna een goede begeleiding en begrip. Een echte aanrader

Cliëntgericht en vlot.

Mijn ervaring met GelukkigUitElkaar.nl is dat er goed wordt geluisterd naar de wensen van de cliënt. Het traject wordt helder en persoonlijk uitgelegd. De kosten van het traject worden van te voren duidelijk weergegeven. Er wordt snel gereageerd op berichten en verzonden e-mails en is goed telefonisch bereikbaar.

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? Via Google

Zeer vlotte afhandeling.

Een vlotte afhandeling van onze scheiding. Fijn ook dat er aandacht is voor extra informatie.

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? Via Google

Snel, duidelijk en heldere begeleiding

Via deze weg zijn we op een snelle goede manier gescheiden, gegevens die nodig waren werden gevraagd, alles was duidelijk en snel voor elkaar. Bedankt Ferdinand voor de goede en snelle afhandeling.

Helder en duidelijk

Prima advies en begeleiding gekregen en een vlotte afhandeling (in ons geval)

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? Rabobank

Kalm, maar doelbewust naar het eindresultaat begeleid.

Op een kalme, rustige manier, ons begeleid. Met respect alle voors en tegens behandeld en zo gezorgd dat we uiteindelijk de scheiding hebben kunnen afronden

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? Advertentie in de krant

Prettig en zeer accuraat

Prettige omgang en duidelijke hulp bij vragen.

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? Via krant artikel en aanbeveling

we zijn er uiteindelijk samen met de mediator uitgekomen

In deze moeilijke en lastige situatie waar ik niet helemaal mezelf was was ik toch blij dat Ferdinand mij heeft bijgestaan. En mij op de hoogte heeft gebracht van zaken waar ik voor mijn situatie mij nooit in verdiept heb.

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? Via zwager

Snel en goed geholpen

Mijn ervaring is dat de procedure snel wordt afgehandeld. Begripvol en vriendelijk werd er met ons omgegaan. Onze wensen waren de leidraad en omdat wij wisten hoe we het wilden hebben is het vlot gegaan. We kregen veel bruikbare tips waar we zelf nooit aan gedacht hadden.

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? Via familie

Kundig en netjes geholpen en afgehandeld

Zie boven

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? Google

De naam GelukkigUitElkaar spreekt voor zich

Ondanks de vervelende, nare situatie waar je je in bevind als je uit elkaar gaat, heeft onze mediator Ferdinand ons uitstekend/professioneel begeleid. Ook veel waarde aan tips en adviezen gehad. Kortom, zeer tevreden en blij dat we voor GelukkigUitElkaar hebben gekozen. Begin daarom nooit met advocaten. Dit wordt getouwtrek met alle financiële en principe kwesties tot gevolg. Waarvan de kinderen (als je die hebt) de dupe worden.

Fijne ervaring

Fijne ervaring

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? Via internet

Kort en krachtig

Kort en krachtig, gericht op waar wij voor kwamen zonder poes pas

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? Via bank

Uitstekende begeleiding

Open gesprek; goed advies; goede begeleiding

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? Google / website

Fijne hulp in een onzekere en vervelende tijd

Professioneel en kundig. Ferdinand bedankt.

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? Via bekende

Duidelijk

Voor een partij die niet blij is met een scheiding is "GelukkigUitElkaar" een behoorlijke cynische naam. Doet pijn eigenlijk. Aanpassen zou ik zeggen. Verder is de afhandeling adekwaat genoeg. Althans, dat denk ik want ik had geen ervaring.

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? Krant

Vlotte, deskundige afhandeling.

Handige en duidelijke informatie gekregen. De benodigde documenten worden prettig gedoseerd gevraagd, niet alles in één keer. Zeer vlot in de reactie’s op mails. Afspraak op kantoor niet eens nodig gehad.

top

de service was top en alles wordt goed uitgelegd en behandeld

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? vrienden

Snel en goed geregeld prettige mensen

Scheiden is natuurlijk nooit makkelijk en leuk, maar als je er samen uitkomt is het mooi om een partij als deze te hebben. Ferdinand is duidelijk, ervaren en erg snel, ook in de opvolging. Wij hadden in 2 weken alles op papier en bij de rechtbank.

Fijn alles geregeld

Prettige ervaring, alles goed geregeld met elkaar

Fijn en simpel

Ondanks dat het een naar iets is ging het vrij gemakkelijk. Afgezien van het feit dat er uiteindelijk 2x gevraagd werd om stukken te ondertekenen en 2x om een ID-kaart kopie gevraagd werd. ^_^

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? Mijn ex-vrouw, via internet.

Vriendelijk makkelijk

Snelle afhandeling

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? Internet

Ik ben heel erg tevreden over de ondersteuning die ik heb ontvangen vanuit Gelukkiguitelkaar en in het bijzonder door Ferdinand. Goed bereikbaar, reageert snel, accuraat en professioneel. Alles wordt snel geregeld en ook de kosten zijn proportioneel. Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan!

Top geregeld

Alles snel geregeld. Heldere afspraken die ook nageleefd worden en zeer duidelijke uitleg betreffende alle onderwerpen die ter tafel komen. Goed advies betreffende onderwerpen die we zelf konden regelen.

• Hoe bent u terecht gekomen bij GelukkigUitElkaar.nl ? Via vrienden

Dollard 296