Alles keurig en op tijd geleverd. Goede service.

Vlot, duidelijk en behulpzaam

Beton = beton, maar de service er om heen maakt het waarom ik tevreden ben over betondirekt. De chauffeur was erg vriendelijk en behulpzaam.

Goede service en waren de enige die tijdens de bouwvak konden leveren.

Complimenten voor de pompmachinist

Snelle en goede service, scherpe prijs

Levering was stipt op tijd. Met de bijgeleverde betonpomp was er binnen een uur ruim 7 kuub gestort. Na het storten was alles schoon, nergens betonresten op straat. Keurig afgeleverd dus!

Ik ben zeer tevreden over Betondirekt!

Afspraken goed nagekomen; prettig contact;

Heel goed bevallen.

prettig. snel. afspraken nagekomen. Chauffeuse Linda vrolijk, vriendelijk en adviseren. Dikke pluim

Top!

2x gebruik gemaakt van de service. Alles werd meteen geregeld en ook tijdens het beton lossen een fijne medewerking van de chauffeur! Ik zou het iedereen aanraden via deze weg.

Perfect!

Goede informatie vooraf Duidelijke afspraak en tot op de minuut nagekomen!! Perfect!!

Heel positief en klantgericht

Op maandag gebeld het Tineke van Betondirect. Ik had een betonpomp nodig waardoor het 2 dagen kon duren, begrijpelijk. Na 1 uur werd ik teruggebeld dat er voor dinsdag al een pomp klaar kon staan. Netjes bevestiging per mail. Pomp met machinist ruim op tijd en betonwagen klein uurtje later. Hoefde het beton er niet eens zelf in te storten, deed de machinist. Alles netjes schoongemaakt. Liep op rolletjes, en ik ben blij met het resultaat.

Vlotte stort

De mannen waren mooi optijd en een kwartier na aanvang van het storten was de 5 kuub verdeelt in de bekisting. TOP!

Goede en snelle service. Ook communicatie gaat soepel via mail.

Positief

Zeer snel geleverd!

Binnen enkele dagen gestort, en netjes afgewerkt, super!

Prima, goed contact voor, tijdens en na de levering.

Prima ervaring. Goed informatie voor, tijdens en na de levering van het beton.

top

volgens afspraak uitgevoerd en betaalbaar!

perfect op tijd

Perfect!

Alle afspraken uitgevoerd zoals het hoort. Service, stiptheid, vakkundig en meedenkend. Top gewoon,Dank hiervoor !

Snel geleverd en behulpzaam

De chauffeur hielp zelfs mee om het beton te verplaatsen. Klasse.

alles goed verlopen

stip op tijd, goede contact, en goed meegedacht toen het even niet mee zat (bekisting was open gebroken)

Fantastische service.

Goede service en goed product voor mooie prijs en een snelle levering. Ik had een tijd afspraak van 11 u tot 12 u. Ik heb om 11.40 gebeld waar de vrachtwagen bleef. Ik had niet begrepen dat hij tussen die tijd kon komen. Dacht dat ik de tijd had van 11 tot 12 uur. Voor de rest alleen maar complimenten.

Top geregeld!

Alles volgens planning gegaan en op tyd.

Goed snel

Leuk chauffeur was bekend met één van m’n helpers Dus was ook nog best gezellig

Gewoon goed

Goed contact, komen afspraken na, op tijd en vriendelijke chauffeur.

Goed geregeld

Hele bestel proces is goed geregeld, ook fijn dat er nog even een extra check wordt gedaan of ik overal aan heb gedacht. Bij levering ook goed geholpen, chauffeur was erg geduldig met ons als onervaren klussers en wist goed de lading te spreiden over de kruiwagens. We hadden dus een mooie balans tussen snel storten en de kruiwagens nog te handelen. Met 3 man, 3 kruiwagens en een trilnaald is 3 kuub beton over een afstand van 30 meter vanaf de wagen in een half uur prima te doen.

helemaal prima

hele goede dienstverlening. Netjes op tijd, van te voren nog een extra belletje gekregen om tijdstip te bevestigen. Netjes geleverd. Niets op aan te merken!

Madam Curieweg 8

8501 XC Joure