Ik kan niet anders zeggen. Dan dat beton direkt de zaken prima op orde heeft. Ik ben er zeer tevreden over. Keep up the good work.
Prima service, vakkundige mensen
Man van betonpomp erg onbeschoft zonder iets te zeggen weggereden nadat deze de ruimte erg vies achtergelaten had. Hebben er nog een dag schoonmaakwerk van gehad.
De bestelling werd uiteindelijk geleverd na alle tevredenheid, maar ging niet vanzelf. Bij de betonleverantier was de bestelling in zijn spammap terecht gekomen. Na bellen met betondirect heeft deze alles in het werk gezet om toch nog dezelfde dag te leveren en dat is gelukt.Daarvoor nog heel erg bedankt. Dus betondirect proficiat met het gehaalde resultaat
De chauffeur van HABO beton heeft netjes werk geleverd. Na afloop alles net achter gelaten en weg afgespoeld.
Snelle levering tegen een scherpe prijs, dat is de korte omschrijving.
Twee keer besteld en keurig op tijd, goede kwaliteit en de afwerking ook perfect. Ook de communicatie met Tineke is super, ze probeert met je mee te denken en regelt het voor je en dat is erg plezierig. Tineke en Beton direct, bedankt voor jullie hulp en beton!
Prima ervaring!
goede prijs op tijd en kwaliteit
Super goede service. Klantvriendelijk.
super vriendelijke chauffeur met tips voor de klus
Zeer goed en netjes geholpen
super fijn , snel geregeld , lekker optijd. Kortom super goede ervaring!!!
goed nette man de man die kwam storten
Prima, en snel geregeld. Op afgesproken tijdstip geleverd.
Chauffeur was 25 minuten te vroeg, we moesten nog een paar dingen gereed zetten. Chauffeur vond het geen probleem even te wachten. Uiteindelijk zat de 3 m3 er binnen een half uur in
Duidelijke site, snelle reactie, ook navraag naar de exacte situatie.
Wagen was heel mooi op tijd en de chauffeur heel vriendelijk en aardig. Was fijn om met deze man te werken. Er werd in kruiwagens gelost met mannen van gem. leeftijd 70 jaar Met 30 min. was de wagen met 4,5 kuub leeg en weer weg fantastisch. Bedankt
De service was veel beter dan ik had verwacht! Ze werken snel en heel schoon, aardige mannen. Gaven tips voor het drogen van de vloer. Het vloertje ligt er strak in!