Netjes volgens afspraak geleverd, vriendelijke chauffeur en een scherpe prijs, top!
Chauffeur heeft geholpen, was echt top, bedank hem nogmaals voor zijn klantvriendelijkheid.
Goed bereikbaar netjes optie geleverd en een goede prijs! Top!!
Gewoon prima..
Het beton werd te vroeg geleverd (was waarschijnlijk een restpartij van iemand anders?) was al aan het uitharden (!) Hierdoor ontstond een enorm probleem met het uitstrijken van de beton waardoor mijn man zware cementbrand aan zijn benen heeft overgehouden en naar brandwondencentrum Beverwijk moest. Nu na 3 maanden is het nog niet genezen. Daarom kan ik jullie bedrijf niet aan andere mensen aanraden!
Goedemorgen, wat ontzettend vervelend dat uw man brandwonden heeft opgelopen. Waneer heeft de levering plaatsgevonden? Dan contact ik de leverancier hierover. Misschien kunt u mij bellen op 06 22 54 50 85 of uw telefoonnummer mailen, zodat ik contact kan opnemen met u. Alvast bedankt! Groeten Tineke Groen Betondirekt
Alles is netjes geregeld, bij de aanvraag waren er wat onduidelijkheden waar een recetioniste nog voor heeft gebeld om alles duidelijk te krijgen. Tevens waren de mensen die het beton kwamen leveren zeer behulpzaam en hebben ons nog voorzien van adviezen
zeer vriendelijke chauffeur, schoon, en goed werk
Eenvoudig bestellen, tijdige en duidelijke communicatie. Betonpomp was op tijd, betonmixer te laat maar dat kwam door de chauffeur die zich verslapen had. Beton was gemakkelijk te verwerken. Prijs zeer scherp. Top
makkelijk om zo te bestellen op gewenste tijdstip en data.
Vooraf goed geholpen door de verkoopmedewerkster. Het beton storten ging soepel en zeer vriendelijke medewerkers. Er was wel gezegd dat met een laser uitgelijnd zou worden, dit was echter niet het geval. Het eindresultaat is er niet minder om, door vakkundige medewerkers
Goede ervaring met betondirekt. Denken goed mee met de klant.
Snel, goed en precies wat je besteld! Betonvloer.
top!
Vriendelijke en behulpzame chauffeur die voor ons als beginners goede tips had en meedacht! Geen bevestiging gehad van het bestelde beton maar na een telefoontje keurig geholpen! Topbedrijf!
Alleen maar top!
Flexibel en snel geregeld
Vriendelijk en service gericht
Voordelig beton van uitstekende kwaliteit, korte levertijden en flexibel.