Nachtmerrie
Organisatie vooraf liep soepel en prettig. Ik had aangegeven zo’n 50 meter slang nodig te hebben. Er zou achteraf geen factuur voor extra kosten komen. Maar toen het moment van levering aanbrak begon de nachtmerrie. De pomp kwam later dan de betonwagen, de vrouw van de betonwagen wist niet of er een pomp zou komen, wij gingen ook twijfelen. Dus er was onderling geen communicatie tussen pomp- en betonwagen chauffeurs geweest. Na enige tijd kwam de pomp gelukkig toch. Degene die de pomp bediende liet het beton zo hard mogelijk uit de slang spuiten en stopte vaak niet op momenten dat dat echt nodig was. Hij zag dat de werkmensen het op die manier niet aankonden maar ging toch zo door, in plaats van het beton wat rustiger uit de slang te laten lopen, hij had tenslotte de bedieningshendel in de hand.
Op één plek hield de bekisting het niet...hij zag dat en zei dat het verkeerde hout gebruikt was, ipv zijn tempo wat aan te passen, 5 minuten per kub is wel erg snel...Afschuwelijke situatie.
Als ik nog eens zoiets begin, vraag ik een bedrijf dat ook zelf meewerkt. Dit leek wel tegenwerking!
En...achteraf TOCH een factuur (buis zou 60 m. zijn) en moest nog 84,90 extra betalen. Braaf gedaan.