Gewoon goed geregeld

op tijd en de tijd om te kunnen storten ook heeft chauffeur zelfs nog even mee geholpen.

Betrouwbare snelle levering

Betrouwbare snelle levering

Op tijd en netjes gewerkt met goed beton

Pomp en beton op tijd. Netjes gewerkt in een rustig tempo, wat ook de bedoeling was. Goed vloeibaar beton voor vloer. Uiteindelijk is het een mooie gladde vloer geworden. Heel tevreden over het resultaat. Volgende keer zeker weer.

Alles volgens afspraak en prima communicatie!

Alles volgens afspraak

Goed ervaring met betondirekt alleen jammer dat de website niet doet wat het moet doen werkt alleen met tussenkomst van dame van betondirekt.

Perfecte dienst verlening

Beton optijd aangekomen. Heel goede communicatie

Behulpzaam en geduldig

Mooi optijd prima service

Prima product

Goed snel en eenvoudig.

Goede ervaring mee gehad. Je word nog van te voren gebeld om alles even door te nemen. Service was goed

Top en snel geregeld!! Keurig volgens afspraak!

Snel, Makkelijk, goede prijs en vriendelijke mensen.

Fijn bedrijf, vriendelijke mensen

Vrouw aan de telefoon was vriendelijk en behulpzaam. Man die beton kwam brengen was een erg prettige vent. Deden er langer over dan officieel kon, maar kregen geen naheffing. Aanrader

Goeie service

Duidelijke communicatie en vriendelijke mensen Schuimbeton was snel gestort en de eco2floor ligt zo strak als een snaar.

goede afspraak

netjes op tijd geleverd volgens afspraak

foute info en slodig werk

Ik belde met de dames van betondirect of ik een trilnaald en een elektrische rijlat nodig had. Ze zeiden dat betondirect enkel beton levert en dat ik dus zelf voor de afwerking moest zorgen. Dus ik die huren voor 120 euro bij Boels. Kwamen de mannen met beton en die hadden een trilnaald en een rijlat bij zich en werkte het beton af. Kon ik weer terug naar boels om voor de helft van de prijs de gehuurde spullen in te leveren die ik niet heb gebruikt. 60 euro. In het beton, dat niet mooi vlak was afgewerkt, zaten na uitharding nog twee plekken. Dat bleken twee peuken te zijn van de betonstorters. Niet onoverkomelijk maar wel slordig.

Uitstekend verlopen

Zeer fijne chauffeur die verstand heeft van zaken

Meedenkend, meewerkend, uitstekende service

Op korte termijn beton besteld, en nog op tijd geleverd gekregen! Medewerkers werkten mee met de klus, niets op aan te merken! Absoluut een aanrader!

Perfecte levering

Chauffeur was erg geduldig.

Snel geregeld maar jammer genoeg kwam het beton wel laat

Via de website was het snel geregeld om beton te bestellen. Twee weken later was het dan zo ver en zou het beton tussen 12:00 en 13:00 komen. Om 13:05 eens gebeld en bleek dat het beton pas net geladen was en dat de vrachtwagen nog moest gaan rijden. Zou makkelijk zijn als het mogelijk was om een kleiner tijd vaak te geven. En een update te geven hoelaat ze komen. We stonden nu met 5 man 1,5 uur te wachten.

Goede service en levering

Netjes en snel geleverd

goed geregeld

netjes op tijd en komen de afspraken na

Heel goed ervaren

De chauffeur gaf zelfs nog advies om in onze situatie geen trilnaald te gaan gebruiken om de betonen trap te gieten en toen ging alles een stuk beter.

Eerste ervaring.

Met spoed volgende dag nog telefonisch alles in werking kunnen zetten. Goede service, trilnaald werd zelfs ook geregeld.

Contact en meedenken perfect

Vooraf zaken goed af kunnen stemmen. Verder was de ervaren chauffeur geweldig.

prima cement

Zeer duidelijk alles op de afgesproken tijd duildelijke mail met goede uitleg

Madam Curieweg 8

8501 XC Joure