Verwachtingen overtroffen

We hadden vanuit de Zwolsche Athletische Club nogal wat wensen. In een persoonlijk gesprek zijn ons de mogelijkheden en onmogelijkheden goed uitgelegd. Het resultaat is fantastisch.

• Ervaring met: Maatwerk opdracht

Snel schakelen. Meedenken. Heel fijn.

• Ervaring met: Pins

Correcte dienst, niets op aan te merken. Pins werden zeer verzorgd geleverd. 100% tevredenheid !

• Ervaring met: Maatwerk opdracht

Het resultaat is nog beter dan ik had durven denken.

Mijn ervaring is zoals ik het niet had durven wensen! Vanaf de plaatsing van de opdracht tot aan het eind resultaat netjes te woord gestaan en goed geadviseerd en geïnformeerd. Een hele fijne ervaring en ik iedereen zeker kan aanraden!

• Ervaring met: Pins

Veel kwaliteit!!! Zowel in eindproduct als in proces, communicatie en klantgerichtheid.

Prima, mooi eindresultaat! Het hele proces vanaf het eerste contact tot aan de eindlevering is erg professioneel en klantvriendelijk geweest. Echt goed gedaan, complimenten. Zo hoort het, maar het is niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Zelfbewustheid, weten wat je wilt en kwaliteit winnen altijd!

Heel prettig meegedacht!

Zowel in het proces over planning en mogelijkheden, waarin ik af en toe pauzes liet vallen door drukke agenda, als in het nadenken over de pin zelf, werd uiterst vriendelijk meegedacht.

• Ervaring met: Pins

Super klant vriendelijk dus echt een mooi product geleverd

Denken super mee met de klant en communicate is ook zeer goed. Geven vlot antwoord op je vragen . Als je iets leuks wilt maken ben je hier zeker op de juiste plaats. Ik heb een jubileum pin laten maken en tijdens het ontwerp vol op ruimte om veranderingen door te voeren .

• Ervaring met: Maatwerk opdracht

Erg prettig en meedenkend bedrijf om mee samen te werken.

Wij hadden een specifieke wens waar Pins Passion ons erg prettig in heeft geadviseerd en geholpen. De wens was een pin te ontwikkelen die geschikt is voor een winterjas waarmee dagelijks actief gewerkt wordt in de kou, regen en sneeuw. Ze kwamen snel met een mooi gepast voorstel waarbij eerst netjes een voorbeeld pin werd opgestuurd. Vervolgens werd er mee gedacht in het ontwerp waarbij snel en prettig geschakeld werd. De pins werden ruim op tijd geleverd. Kortom erg prettig om mee samen te werken!

Mooi resultaat

De service was prima, wij hadden een strakke deadline maar dit is geheel naar wens geregeld.

Super service

Helemaal blij met het snelle schakelen van Pins Passion. Zeker een aanrader!

• Ervaring met: Speldjes

Prettige samenwerking met prachtig resultaat.

Het contact met Pins Passion verliep steeds heel persoonlijk. Ze denken goed mee en komen hun afspraken na. Met als resultaat een prachtige pin. Aanrader!

Heel tevreden!

Snelle levering, goed advies, uitstekende service. Bedankt om echt mee te denken met ons merk!

Enthousiast en meedenkend

Ze nemen uitgebreid de tijd om je te adviseren en hebben met recht passie voor hun vak.

Heel erg fijn!

Het contact met PinsPassion was heel erg prettig en persoonlijk. De Pins waren erg snel klaar en werden in een prachtig doosje geleverd, bovendien waren de Pins helemaal naar wens. Al met al dus een ontzettend fijne ervaring!

• Ervaring met: Pins

Hoe alles geregeld was en ingepakt voelde me net als een klein kind met sinterklaas. Super service en een fijn voorgesprek. Groetjes stephan deurloo Deurloo Security Services

Mooie pins goede service

Heel fijn samen werken met Pins Passion en Gustaaf.

Topservice in alle hartelijkheid

Na offertevraag meteen feedback en deskundig consult. Meedenkende producent. Transparant in de processen en zeer keurig in het behalen van de vooropgestelde deadline!

• Ervaring met: Maatwerk opdracht

Snelle en fijne communicatie, en een geweldige resultaat!!

Heel klantvriendelijk en altijd super snelle reactie. Bij mij ontwerp kreeg ik passend advies voor het uitwerken van de pins, met een ontwerp tekening. Het eind resultaat van de pins zijn echt geweldig, super blij mee! Bedankt!

• Ervaring met: Speldjes

Super echt een top service denkt goed met je mee.

Super echt een top service denkt goed met je mee zeker een aanrader.

• Ervaring met: Pins

Korte lijnen, goed contact en top product

Mijn ervaringen met Pins Passion zijn zeer goed. Door het contact met Richelle hebben we snel kunnen schakelen en zij begreep precies wat ik met mijn ontwerp voor ogen had. Resultaat: prachtige Pins

• Ervaring met: Pins

Hoge kwaliteit, met passie verzorgd

Ik ben vlot en professioneel geholpen en voorzien van advies. Er is goed geluisterd tijdens de ontwerp fase wat geresulteerd heeft in een voor ons perfecte pin.

Plezierig

Professioneel

• Ervaring met: Maatwerk opdracht

ze worden volgende week uitgedeeld, ben dus ook benieuwd naar de reacties

• Ervaring met: Speldjes

Maatwerk en veel passie voor het product

Pins Passion heeft veel aandacht voor de wensen van de klant, dat zie je nog maar zelden tegenwoordig. We hebben samen een product kunnen ontwikkelen dat helemaal op maat is gemaakt voor de doelgroep jongeren (13-18 jaar). Je merkt dat Pins Passion zijn naam eer aandoet: ze hebben oprechte passie voor het product en veel plezier in het samenwerken met de klant.

• Ervaring met: Pins

Top ervaring! Uitstekende service!

Wat begon als een leuk idee, pakte uit als een ontzettend mooi ontwerp en uiteindelijk een heel gaaf product. Het eindresultaat is een mooi product van superkwaliteit en ruim op tijd geleverd. Ontzettend blij mee. Heel erg bedankt!

Mettaweg 20

7339 ES Ugchelen

Over Pins Passion

‘Onze passie voor Pins, gaat verder dan het maken van een speldje!’ Dat is onze lijfspreuk. Met onze passie voor zowel kwaliteit als ontwerp, willen wij het meest onderscheidende Pins bedrijf van Nederland en België blijven. Wij steken evenveel liefde en aandacht in het maken van al onze Pins, ongeacht of het om een bestelling van 10 of 5000 speldjes gaat.