Goede service! Wij zijn erg tevreden over het resultaat.
Heel erg tevreden, goed geholpen bij de keuze, het ontwerp en het bestelproces. En na bestelling werden de pins eerder geleverd dan verwacht en daarmee een heel tevreden klant.
Wij zijn erg tevreden met Pin's Passion. Erg vriendelijk word je te hulp gestaan. Zeer correcte en goede service. Pin's zagen er strak uit. Op elk vlak heeft Pin's passion onze verwachtingen overtroffen. Ik raad iedereen aan om bij Guus en Nicky je pins te laten maken. Je zal niet worden teleurgesteld.
Super fijne, relaxte samenwerking!
Weer dik tevreden!
We zijn heel tevreden over de service van Pins Passion. Er was veel aandacht voor het ontwerp en door de ontvangst van verschillende samples kregen wij een goed idee van de mogelijkheden. We zijn zeer tevreden over de pins die wij ruim een week voor de leverdatum mochten ontvangen. We komen graag nog eens terug.
Pins zien er prima uit, snelle levering en goede service
Goede en persoonlijke service. Heel mooi resultaat voor de laagste prijs.
All good
Ik heb de samenwerking met Pin's Passion als zeer fijn ervaren. Ik heb met Gustaaf gesproken en hij heeft er alles aangedaan om de pins op tijd te leveren. Ik was zeer te spreken over de communicatie en betrokkenheid! Ik zou pinspassion zeker aanbevelen!
Super goed
Zeer goede service en advies. Goede levering en heel mooi gepresenteerd!
De pins zijn van fantastisch kwaliteit en ijzersterk. Na het ontvangen van een ontwerp zijn we direct begonnen met de productie. Na het ontvangen van de pins vond ik de herkenbaarheid op afstand niet erg goed. Zij hebben direct besloten een nieuwe productie te starten. Wij zijn ZEER tevreden.
Goed advies, flexibel en levering binnen de gestelde termijn. Met andere woorden, doen wat ze beloven
Wat een superresultaat!
Super service. Het was kort dag, maar ze hebben naar wens en behoefte geleverd!
Een mooi ontwerp, van goede kwaliteit.
Zeer snel en efficiënt en vriendelijke Gustaaf!
Wij nemen om de zoveel tijd speldjes af bij Pins Passion. De services is goed. De kwaliteit van de speldjes is goed. De levering is altijd vlot. Niets te klagen.
Denkt goed mee en levert kwaliteit.
Heel prettig, meedenkend, met mooi resultaat. Kwaliteit kan ik natuurlijk nog niet zeggen, want weet nog niet hoe lang ze mooi blijven. Maar tot nu toe ziet het er veelbelovend uit ook wat dat betreft.
Uitstekende opvolging door contactpersoon en mooi verpakte levering.
We hebben altijd al goede ervaringen met Pins Passion gehad. Maar nu hebben ze zichzelf overtroffen door met ons mee te denken en ons uit de nood te helpen. Een dike merci!
Mettaweg 20
7339 ES Ugchelen
‘Onze passie voor Pins, gaat verder dan het maken van een speldje!’ Dat is onze lijfspreuk. Met onze passie voor zowel kwaliteit als ontwerp, willen wij het meest onderscheidende Pins bedrijf van Nederland en België blijven. Wij steken evenveel liefde en aandacht in het maken van al onze Pins, ongeacht of het om een bestelling van 10 of 5000 speldjes gaat.