Schitterende service, zeer vriendelijke en vlotte samenwerking. Een prachtig voorbeeld van hoe service naar de klant zou moeten zijn. De geleverde pins waren kwalitatief hoogstaand en voldeden volkomen aan wat wij in gedachten hadden. Zeer tevreden, zeker een aanrader! PS: de pins werden ruim voor het einde van de voorziene levertermijn bezorgd. Zeer tevreden!!
Een zeer verzorgt kleinnood
prima levering
Van alle contactpersonen bij de verschillende Pin-bedrijven, was Gustaaf Bouwens het meest accuraat, voorzien van parate kennis en ervaring, behulpzaam en meedenkend. M.b.t. communicatie scoorde hij al een 10, maar ook in de afwerking is hij volledig geslaagd. Wij zijn een zeer tevreden klant.
Onze ervaringen met Pins Passion zijn altijd heel positief! Pins Passion reageert altijd heel snel, geeft deskundig advies en levert mooi material!
We zijn erg blij met pins die we besteld hebben! Zowel het meedenken over het ontwerp, het toesturen van echte voorbeeld-pins, de snelheid van fabricage (zonder dat de kwaliteit in het geding komt) en aangetekende levering laat een uitstekende service gerichtheid zien. Hartelijk dank Pins Passion!
Prima! Snel, duidelijk en keurige levering
Snelle en correcte reactie op mijn aanvraag en de Pin’s zonder dat het een probleem was aangepast naar onze wensen 👍🏼
Super!
Goed advies vooraf over welke maat en materiaal te kiezen. Sneller geleverd dan gedacht en n heel mooi resultaat! Wij zijn erg tevreden!
Prima samenwerking en prima resultaat. Een tevreden klant!
Super service ! Prachtig ontwerp waarbij ik voortdurend input kon geven. Mooie vorm en kleur!
Ik werd zeer goed geadviseerd over wat mogelijk was op basis van het ontwerp. Bovendien was de leverdatum voor ons zeer belangrijk en, ondanks dat er van onze kant wat vertraging was, werd die leverdatum stipt gerespecteerd en was alles perfect in orde.
We were very happy with the pins. We also received samples and good advice from pin's passion employees. They were very helpful.
Kwalitatief goede coins. Voelen goed aan en na een jaar nog steeds geen gebruikssporen.
Prachtige uitvoering. Betrouwbare en tijdige levering. Ik ben er blij mee.
Goed advies, mooie pins. De levertijd is wat aan de lange kant maar het resultaat is goed.
Zonet heb ik de pins ontvangen. Ik was een beetje bang dat, omdat ik zulke hoge verwachtingen had, ze misschien tegen zouden vallen (dat heb ik vaker bij ontwerpen waarvan ik het eindproduct nog moet ontvangen). Ik ben een enorme perfectionist als het om mijn eigen producten gaat en daardoor niet snel tevreden. De eerste indruk, nog in verpakking, wat mooi en leuk verpakt, wat een mooie cadeaudoos. Ik opende de doos met een kloppend hart en toen, wat ik aantrof bracht een enorme glimlach op mijn gezicht. Wat zijn ze mooi!!! Oh wat ben ik er blij mee, ze zijn boven verwachting zelfs! Het zijn echt kleine juweeltjes geworden. En zo mooi ingepakt!
fijne snelle levering
Net zoals bij onze voorgaande bestelling zijn we enorm tevreden van de vlotte service, de snelle levering en vooral het prachtige eindresultaat. Bedankt!
Gustaaf heeft me direct geholpen met mijn vraag en verschillende pins toegestuurd. Klasse werk!
Goed meegedacht, prima kwaliteit, sneller dan verwacht geleverd.
Blij met de snelle reactie, de goede service, en het resultaat! De levering duurde wat lang, maar was het wachtend waard.
TOP pins, goede communicatie & advies. Snelle levering. Geheel geen klachten..!!!!!!!!!!!!!!!!
Kwaliteit is nog niet goed te beoordelen, omdat we ze pas twee dagen hebben. Maar ze zien er prachtig uit! Erg tevreden.
Mettaweg 20
7339 ES Ugchelen
‘Onze passie voor Pins, gaat verder dan het maken van een speldje!’ Dat is onze lijfspreuk. Met onze passie voor zowel kwaliteit als ontwerp, willen wij het meest onderscheidende Pins bedrijf van Nederland en België blijven. Wij steken evenveel liefde en aandacht in het maken van al onze Pins, ongeacht of het om een bestelling van 10 of 5000 speldjes gaat.