Het was boven verwachting Zo goed gedaan
keurig ontvangen en advies . Mooi op tijd geleverd
Goeie en snelle service en met kwaliteit.
Een super leuk bedrijf, ze geven een heel goed en eerlijk advies en denken heel goed met je mee! De verzending is ook heel goed geregeld, pakket in een hele leuke cadeau doos ontvangen. Dit bedrijf krijgt van mij echt een 10+
Heel goed geholpen, snelle levering en ziet er heel moui uit
goed advies snelle en correcte levering duidelijke werkwijze, vriendelijke assistentie bij het ontwerp
Goede begeleiding bij ontwerpfase. Een minpuntje is de leveringstermijn van 5 weken. Maar het resultaat maakt veel goed.
Geweldig. Een bedrijf dat meedenkt, service gericht is en kwaliteit levert. Zeker een aanrader!
Pin's Passion heeft voor onze studentenvereniging erg mooie pins gemaakt, mede waardoor onze vijfde lustrumviering een groot succes is geworden!
heel correct en klant vriendelijk een echte aanrader toppie ...
Pin's Passion denkt graag met je mee om een mooie pin te maken. Het resultaat is helemaal naar wens.
Pinnetjes zien er fan-tas-tisch uit. Het contact met de medewerkers (zelfs tijdens de vakantie) verliep vlot, prettig en zeer professioneel. Kosteloos ontwerp voorafgaand aan de order. Levering binnen de termijn. Volgende keer bestel ik weer bij Pin's Passion.
Super service met meedenken en correct advies, mooi product en snelle levering. We gaan zeker in de toekomst zeker meer mooie producten bestellen van Pin's Passion.
Persoonlijk via de telefoon gesproken met een medewerker die me hielp om mooie speldjes te maken. Ze hebben me goed advies gegeven en het resultaat is heel mooi. Ik zal een volgende keer zeker weer bij jullie mijn speldjes bestellen.
Top service en top resultaat!
Alleen ervaring met nabestelling.
Vanaf het eerste contact zijn we heel tevreden. We werden goed en heel vriendelijk geïnformeerd over de mogelijkheden. Supersnelle service en ruim op tijd geleverd. Bedankt!
Via internet contact gelegd en werd snel gebeld over de wensen. Er werd goed meegedacht en geadviseerd over de pin's welke we wilden bestellen. Na gesprek snel offerte ontvangen en ontwerp tekening van de gewenste pins's. Na goedkeuring zijn de pin's in productie genomen en de pin's werden op tijd uitgeleverd in een mooie verpakking. Pin's zijn voorzien van mooie kleuren zoals gewenst en zijn van een goede kwaliteit.
Uitstekende wijze verzending, ziet er goed uit en ruim op tijd!
Snelle reactie na aanvraag en correcte afhandeling
Erg mooie kwaliteit pins. Super!
Alles perfect
Zeer prettige contacten en kundig advies. Pins zien er goed en kwalitatief goed uit.
Zeer prettige ervaring om bij u onze club pins te laten maken. Zeer vriendelijk te woord gestaan en er is kwaliteid geleverd binnen de levertijd.
Superklantvriendelijk! Snelle, uitgebreide en accurate informatie, breed assortiment. een absolute aanrader !
Mettaweg 20
7339 ES Ugchelen
‘Onze passie voor Pins, gaat verder dan het maken van een speldje!’ Dat is onze lijfspreuk. Met onze passie voor zowel kwaliteit als ontwerp, willen wij het meest onderscheidende Pins bedrijf van Nederland en België blijven. Wij steken evenveel liefde en aandacht in het maken van al onze Pins, ongeacht of het om een bestelling van 10 of 5000 speldjes gaat.