Een enkele badge waarvan de speld verwijderd moest worden en vervangen door een magneet. Prima gedaan, goede magneet, heel mooi doosje bij retourneren, vriendelijk geholpen aan de telefoon. Ik zou het bedrijf aanbevelen bij anderen!
hartelijk dank voor uw snelle en fantastische service! ziet er heel goed uit!
Super snelle service, persoonlijk contact en updates waren een grote plus voor mij tijdens de ontwerp + productie fase. Echt om aan te raden. Gustaaf was heel aardig en vol met begrip!
Heel goede samenwerking met Pins Passion. Gustaaf heeft meegedacht en goed advies gegeven. De levering was ruim op tijd en zeer verzorgd. De pins zijn prachtig.
prima contact
De pins zijn iets minder mooi dan de vorige keer, het reliëf ligt er minder prominent op en de kleur is anders, wat lichter. Maar we zijn verder wel tevreden hoor. De pins werden ook in mooie dozen geleverd.
We hebben onlangs de pins uitgedeeld aan de 32 leden van onze motorclub. De reacties waren allemaal erg positief. De pins zien er uitstekend uit. De gebruikte kleuren doen het goed met de gold-plated lijntjes. De motor springt er goed uit. We hopen dat de bevestiging voldoet op onze dikke motorkleding, daar hebben we nog geen ervaring mee. Kortom, onze pin is een uniek collectors item!
Snelle deskundige service en super leuke pins!
Ontwerp en levering van herinnering/waarderings plaquette voor 25,40 & 50 jarige instructeursbevoegdheid. Alles tot in de puntjes verzorgd maar nog belangrijker de ontvangers geroerd door het toekennen maar ook de pracht van de plaquette/medaille.
Onze ideeën werden met veel creativiteit en uiteindelijk kwaliteit omgezet naar hoogwaardige pins & manchetknopen die overal ter wereld gedragen worden.
Prima hulp en advies via mail en telefoon en alles voor de afgesproken tijd keurig geleverd! De pins zijn een aanrader als aandenkens voor jubilarissen van een vereniging!
Ons idee om pins te maken was eigenlijk "last minute" maar zijn door de goede communicatie met Gustaaf snel ontworpen en ruim op tijd geleverd. Grote klasse!
Een prettige ervaring om kennis te maken met Pin's Passion. Vooral ook de tijd die voor je wordt vrijgemaakt, en het positieve meedenken. Tegelijkertijd ook het vakmanschap dat in de adviezen ligt.
Zeer goede ervaring, altijd goede en snelle feedback, vriendelijk, snel en zeer mooie pins!
Snel en goede levering van een mooi product wat bij ons 5* niveau past.
Bedankt voor de prettige onderhandeling en de snelle service. De kwaliteit van de speldjes is voortreffelijk!
Een plezier om met hun zaken te doen. Duidelijk een bedrijf met passie. Denken even met je mee. Komen met een prima voorstel. Het resultaat prefect. Kortom warm aan te bevelen.
Ondanks dat ik dacht een onmogelijke vraag te hebben, ben ik perfect geholpen. De pins zijn mooi en voldoen aan mijn wensen. De service is top en het geheel is keurig en tijdig afgeleverd. Chapeau!
De bestelde pins overtroffen al mijn verwachtingen. Gustaaf denkt mee en zorgt dat je ze op tijd binnen hebt. TOP!
geweldige service en levering volgens afspraak
GOED
Wij hebben zilveren pin met ons bedrijfslogo laten maken. Super vriendelijk en behulpzaam personeel, goed advies en prachtig eindresultaat. Top!
We zijn heel tevreden over de pins die we besteld hebben! De pins van ons logo zien er echt super uit ! We hadden ook een aantal pins besteld met een 5 bij. De 5 is voor ons iets te onopvallend. Maar over het algemeen zijn we heel tevreden! Bedankt voor het mooie resultaat!
TOP
Zeer goede en snelle communicatie, zeer mooi ontwerp van de pin.
Mettaweg 20
7339 ES Ugchelen
‘Onze passie voor Pins, gaat verder dan het maken van een speldje!’ Dat is onze lijfspreuk. Met onze passie voor zowel kwaliteit als ontwerp, willen wij het meest onderscheidende Pins bedrijf van Nederland en België blijven. Wij steken evenveel liefde en aandacht in het maken van al onze Pins, ongeacht of het om een bestelling van 10 of 5000 speldjes gaat.