De pins zijn van goede kwaliteit. Het contact met Pin's Passion verliep goed en snel. Ook was de levering een aantal dagen eerder dan gepland. Al met al een aanrader.
Bedrijfsnaam | La Parfumista |
Fijne vlotte samen werking
Bedrijfsnaam | Webzetter |
Pins Passion denkt echt met je mee. Ze komen met verrassende omtwerpen en gaan niet over één nacht ijs. Samen kom je tot een mooi ontwerp en pin.
Bedrijfsnaam | Gemeente Apeldoorn |
Geen commentaar te leveren voor een perfecte service.
Bedrijfsnaam | Open@Work vzw |
Ik heb dit voor het bedrijf besteld waar ik stage loop. Hiervoor wil ik natuurlijk dat alles goed gaat als stagiaire door de goede hulp van de werknemers Gustaaf en Richelle die ik altijd kon bereiken als ik vragen had is dit product super mooi geworden en precies zoals ik had gehoopt.
jammer dat de doosjes er niet standaard bij zitten,
Bedrijfsnaam | Mevr. |
Super fijne, vriendelijke en duidelijke service
Bedrijfsnaam | HashiCorp |
Nadat ik het formulier op de website ingevuld had werd er telefonisch contact met mij opgenomen en erg vriendelijk geholpen. Ook werd er snel op de mails gereageerd. En het eindresultaat is prachtig. Ik beveel Pins passion zeker aan.
Bedrijfsnaam | Studievereniging Spectrum |
Super enthousiaste mensen en top service. Echt een aanrader.
Bedrijfsnaam | LW Design |
Super service. En snelle levering. Daarnaast wordt je goed geïnformeerd over de voortgang etc.
Het advies en de pins zijn goed, het ging alleen mis met het leveren. Maar uiteindelijk is het goed gekomen.
Uiteindelijke resultaat een supermooi product.
idem
Bedrijfsnaam | Ydo Galery |
Vriendelijke en duidelijke communicatie. Er zijn veel opties betreft de pins en er wordt met je meegedacht over wat passend is. De pins zelf zijn er fantastisch uitgekomen. Perfect!
Bedrijfsnaam | Twee Brouwers |
xxx
Op correcte manier geholpen snelle antwoorden op mijn vragen en hele mooie pins gekregen. Snelle levering
Voor onze voetbalvereniging speldjes via Pins Passion besteld. Vakkundig advies, prettig contact en een geweldig mooi product!
Bedrijfsnaam | v.v. WHC |
Perfecte service en super mooie pins. De hulp bij het bestellen was perfect.
Zeer aardige medewerkers, alles naar verwachting uitgevoerd
Bedrijfsnaam | YGGC |
Mooie pins die je helemaal zelf kunt ontwerpen. Snelle reactie van het bedrijf. Goede kwaliteit, erg blij mee!
Denken goed met uw wensen mee en geven professioneel en deskundig advies. Keurig een ontwerp/advies ontvangen. De pins zijn ruim binnen onze termijn/afspraak ontvangen en het resultaat was echt veel mooier dan we hadden verwacht. We waren erg aangenaam verrast. Mooie en scherpe details en perfect afgewerkt en zorgvuldig verpakt en verzonden. We zijn erg tevreden. U kunt hier gerust een bestelling plaatsen!
Bedrijfsnaam | Gemeente Sint-Michielsgestel |
We hebben 2 prachtige pins besteld voor ons festival en zijn super blij met de snelle levering, prachtige kwaliteit en hele fijne service! Zou het iedereen aanraden om met Pin's Passion te werken :-)
Bedrijfsnaam | Kaboom Animation Festival |
Pins, opvolging en levering zijn perfect bij Pins Passion.
Bedrijfsnaam | BLINK |
En (relatief) snelle levering.
Bedrijfsnaam | St. Urbanus Maasniel |
Mettaweg 20
7339 ES Ugchelen
‘Onze passie voor Pins, gaat verder dan het maken van een speldje!’ Dat is onze lijfspreuk. Met onze passie voor zowel kwaliteit als ontwerp, willen wij het meest onderscheidende Pins bedrijf van Nederland en België blijven. Wij steken evenveel liefde en aandacht in het maken van al onze Pins, ongeacht of het om een bestelling van 10 of 5000 speldjes gaat.