Klantvriendelijk, goede prijzen en een goede service!

Een andere leverancier liet ons in de steek. De levertijd veranderde van binnen 4 weken naar 8 of 9 weken. In Siddeburen vonden we een mooi alternatief, het werd al na 10 dagen afgeleverd. Per m2 was het ook nog eens voordeliger, maar daar ging het niet om. We wilden een mooie tegel voor de vloer en de wand. Uiteindelijk was onze badkamer, zonder vertraging, toch op tijd klaar. En het ziet er prachtig uit.

Positief. Goede hulp bij het kiezen van de juiste tegels. Zorgvuldige communicatie en levering.

service niet zo goed

toen wij in de winkel waren zijn we super vriendelijk geholpen. we hebben een bestelling geplaatst en toen gevraagd hoe lang de levertijd was. we kregen als antwoord 2a3 weken dat kwam ons goed uit. maar helaas heeft het vele maal langer geduurd wij hadden iemand die onze badkamer ging doen die heeft een tijdje stil gestaan omdat de tegels steeds niet geleverd werden maar wij moesten hem wel door betalen omdat ie wel speciaal ingepland heeft. wij steeds bellen van hoe en wat maar ze pakten steeds maar niet op toen met een andere nummer gebeld toen werd er gelijk opgepakt toeval? eindelijk werden ze toch geleverd niet alles omdat die andere van de wc niet binnen waren gekomen. helaas zat er 1 pak bij die kapot is geleverd gelijk gebeld en voor leggen van de klacht en moest foto's maken daar van en dan mailen ik zal de volgende dag antwoord krijgen. wacht nu nog op dat antwoord. hebben zelf maar weer gebeld kregen volgens mij de eigenaar er zelf er voor die zal gelijk alles regelen.je raadt het al niet gebeurd toen weer gebeld toen is het wel gebeurd. en eindelijk waren die andere tegels ook binnen en volgende dag bezorgd. jammer dat dit zo gelopen is we hadden zoveel goede verhalen gehoord maar helaas hebben wij dat niet mee mogen maken.

Goed geadviseerd, goede kwaliteit prijsverhouding

Goed geholpen , vriendelijk meedenkend meneer Marcel

Tegel(s) wel leverbaar!

Verschillende tegel bedrijven gebeld of saime kaleido tegels te leveren waren. Steeds kreeg ik te horen niet leverbaar of uit collectie. Echter in Siddeburen waren ze nog wel leverbaar. Daar was echt blij mee.

Zeer goede prijs kwaliteit

super

goede service en vriendelijke meedenkende mensen

Super!

Veel keuze, goed geholpen, word meegedacht. Een aanrader!

Ze zijn vriendelijk , veel keus en eerlijk advies. En prima service en snelle levering.

goede service

Mooie keuze en zeer behulpzaam.

Zeer behulpzaam

Enorm goed geholpen Hier lukt het altijd

Gewoon goed

Deskundig geholpen Over gebleven tegels kon ik netjes terugbrengen. Word dan keurig verrekend

Professioneel

Op zoek naar een idee om onze schouw te betegelen. Met geduld en kennis bij de juiste tegels gekomen. Bestellen ging vlot en wij zijn er super blij mee.

Goede uitleg en service

Mensen begrijpen je , en geven daarnaast goede tips

Supertegels en een goed gevoel

Prettige zaak! Veel keuze, maar wel allemaal kwaliteit. Bij ons werd er op een fijne manier meegedacht en geholpen om de juiste keuzes te maken en tot een beter resultaat te komen! Wij zijn erg blij met de tegels, en dat matcht ook weer met het goede gevoel waarmee we de zaak uitliepen!

Duidelijke uitleg en afspraak na komen

Een zaak die zijn afspraak na komt

Goed behandeld en vlotte levering

Uitstekend advies en levering zoals afgesproken.

Zoals eerder aangegeven.

Hele goede service. Doen veel moeite voor de klant als er problemen zijn met de levering

uitstekend

denken mee met de klant

Hele goeie kwaliteit, service kon in ons geval beter.

De tegels zijn van prachtige kwaliteit, de service in de winkel was heel prettig en we kregen goed advies. Ook werd er voldoende tijd vrij gemaakt voor onze vragen! Echter, wij moesten langer wachten op de tegels dan dat in de wikkel verwacht werd. Wij hadden het fijn gevonden als wij hierover gemaild of gebeld werden, zodat we hier rekening mee konden houden.

Alles goed geregeld, vriendelijk en zeer meedenkend

Goed geregeld.

Snelle en goede afhandeling.

Kwaliteit

Nette medewerker.. goede voorlichting nemen alle tijd. Kwaliteit materialen en alles netjes volgens afspraak

Goede prijs/kwaliteit en personeel denkt goed mee

Recent tegels voor de keuken uitgezocht. Wij verschilden van mening over de kleur. De verkoper maar gevraagd om advies en die kwam direct met de uiteindelijk gekozen tegel. Nu alles geplaatst is, krijgen wij veel complimenten over de kleur. Een kleur die wij niet zo snel zelf zouden pakken, maar hij past echt super goed! Zeer tevreden!m

Oudeweg 58

9628CG Siddeburen