Goede service en kwaliteit tegels

Mooie kwaliteit tegels. Goed advies gekregen en zeer betaalbaar!

Een fijne zaak, kundig en aardig personeel.

We moesten erg lang op onze tegels wachten, wat buiten de schuld van het tegelcentrum lag en zij ook erg vevelend vonden. Ze leefden erg mee en hebben het meer dan goed gemaakt met de prijs. Echt super!!

vriendelijke memnsen veel keus en heel klantvriendelijk. mochten stalen mee naar huis nemen om thuis de kleur te bekijken

Fijne zaak

Een fijne zaak met veel keuze en het personeel is gemakkelijk in de omgang.

Klantvriendelijk, goed aanbod

Fijne mensen, luisteren goed en denken met je mee.

Klant vriendelijk, goeie koffie, super ervaring mee denken met de klant netjes thuis bezorgd super

Deskundig en eerlijke prijs

lange levertijd bij voorradtegel

Dat de opdrachtbon niet te vinden is, dat we de bon moeten opsturen, en dat de orderverwerking dus te wensen overlaat

Een mooi aanbod aan materialen en geweldige persoonlijke hilp/ ondersteuning

Top service

Top winkel

Zeer behulpzaam, denken met je mee. Hebben service hoog in het vaandel staan.

Top service en goed advis

Erg fijn bedrijf en goed advies. Geleverd volgens afspraak al met al een prima bedrijf met goed advies.

Klantvriendelijk

Contact is commercieel, maar zo voelt dat niet

Ik heb een open ontvangst ervaren, een meedenkende "adviseur" , goed advies, redelijke prijs en afspraken zijn keurig nagekomen

Hele positieve ervaring, zeer plezierig geholpen en deskundig advies gekregen.

Niet eerder met dit bedrijf in aanraking geweest. Hoewel het een relatief kleine opdracht betreft, zijn we uitstekend geholpen en geadviseerd.

Geweldig assortiment & vriendelijk personeel

Tegelcentrum Siddeburen heeft een mooi, gevarieerd assortiment en de prijzen zij. Heel acceptabel. Daarnaast is het personeel bijzonder vriendelijk en meedenkend. Een aanrader wat mij betreft

Ruime keuze in de winkel, goed advies en goede (bezorg)service.

Leuke mensen en heel veel keus.

Wat een vriendelijke medewerkers. Hebben alle tijd voor je. Ook de levering is gewoon top.

Heel goede service en meedenkend

Prima bedrijf, Ik ben alleenstaande en dan zie je soms te veel, ook om alléén te moeten beslissen. Ze denken met je mee, en was eigenlijk in een uurtje wel geregeld, mede dankzij hun inlevingsvermogen en ideeën. Had twéé pakken over, kon ik zonder problemen terug brengen. Zeker aanbeveling waardig! :)

fantastisch met heel veel tegels in het assortiment en een uitstekende service

Fantastisch met heel veel tegels in het assortiment, betaalbaar en een uitstekende service.

Uitstekende service!

Zeer uitgebreid assortiment en een leuke hond in de winkel in Siddeburen.

Klantvriendelijk, goede prijzen en een goede service!

Een andere leverancier liet ons in de steek. De levertijd veranderde van binnen 4 weken naar 8 of 9 weken. In Siddeburen vonden we een mooi alternatief, het werd al na 10 dagen afgeleverd. Per m2 was het ook nog eens voordeliger, maar daar ging het niet om. We wilden een mooie tegel voor de vloer en de wand. Uiteindelijk was onze badkamer, zonder vertraging, toch op tijd klaar. En het ziet er prachtig uit.

Positief. Goede hulp bij het kiezen van de juiste tegels. Zorgvuldige communicatie en levering.

service niet zo goed

toen wij in de winkel waren zijn we super vriendelijk geholpen. we hebben een bestelling geplaatst en toen gevraagd hoe lang de levertijd was. we kregen als antwoord 2a3 weken dat kwam ons goed uit. maar helaas heeft het vele maal langer geduurd wij hadden iemand die onze badkamer ging doen die heeft een tijdje stil gestaan omdat de tegels steeds niet geleverd werden maar wij moesten hem wel door betalen omdat ie wel speciaal ingepland heeft. wij steeds bellen van hoe en wat maar ze pakten steeds maar niet op toen met een andere nummer gebeld toen werd er gelijk opgepakt toeval? eindelijk werden ze toch geleverd niet alles omdat die andere van de wc niet binnen waren gekomen. helaas zat er 1 pak bij die kapot is geleverd gelijk gebeld en voor leggen van de klacht en moest foto's maken daar van en dan mailen ik zal de volgende dag antwoord krijgen. wacht nu nog op dat antwoord. hebben zelf maar weer gebeld kregen volgens mij de eigenaar er zelf er voor die zal gelijk alles regelen.je raadt het al niet gebeurd toen weer gebeld toen is het wel gebeurd. en eindelijk waren die andere tegels ook binnen en volgende dag bezorgd. jammer dat dit zo gelopen is we hadden zoveel goede verhalen gehoord maar helaas hebben wij dat niet mee mogen maken.

Goed geadviseerd, goede kwaliteit prijsverhouding

Goed geholpen , vriendelijk meedenkend meneer Marcel

Oudeweg 58