Topshop

Hele goede service, goede personeel met heel veel ervaring en advies. Goede leuke en mooie producten. En heel veel keuzem

Zeer deskundig advies in een prettige en ontspannen sfeer

Goed geadviseerd naar aanleiding van onze wensen. Snelle levering tegen een 'nette' prijs. Zeker een adres om weer naar toe te gaan als we tegels nodig hebben.

Goed bedrijf

We zijn fijn geholpen!

Prima geholpen

Zeer ruimte assortiment aan tegels en hele fijne sfeer en goed geholpen en meedenkend

Super bedrijf!

Voor ons nieuwe huis hebben we wederom tegels bij Tegelcentrum Siddeburen gekocht. Zoals altijd is de prijs goed en de service super. Tijdens bezorging waren er een aantal pakken tegels gebroken. Na contact te hebben gehad werd dit ruimschoots gecompenseerd en snel geleverd. Voor de badkamer gaan we hier zeker weer zaken doen!

Kwaliteit, proffesioneel afgerond en zeer gunstig.

Goed online te vinden. Gunstig geprijsd, iets meer dan de heelt bij andere zaken. Speciaal voor mij besteld en sneller aflevering dan gemeld. Koerier was op tijd op de dag van de levering, hij had ook een half uur voor de tijd gebeld. Zeer behulpzaam met de tegels binnen te schouwen. Mijn complimenten.

Een enorme keuze in tegels

Een enorme keuze aan tegels en personeel wat met je meedenken een hele vlotte service. Mochten we opnieuw tegels nodig hebben voor een ander project dan gaan we weer naar tegelcentrum Siddeburen

Top vrouw heeft ons geholpen

Meedenkend en super vriendelijk

Wij waren op zoek naar gekleurde, ook wel; gewaagde tegels in de badkamer. Bij tegelcentrum Siddeburen heb je een groot assortiment waaruit je kan kiezen. Samen met de medewerker gezocht naar de stijl die past bij ons en waren direct verkocht op de terrazzo tegel met bijpassende kleine gekleurde tegels. De tegels waren ook super snel geleverd en het staat prachtig! Weken later nogmaals een bezoek gebracht om tegels te zoeken voor de keuken. We werden direct weer vriendelijk geholpen en ze denken zo fijn met je mee! Voor ons volgende project gaan we zeker weer naar tegelcentrum Siddeburen

Goeie ervaring

Netjes en keurig geholpen ook nette prijzen en personeel was vriendelijk

Grote keus en goede kwaliteit

Groots aanbod in iedere prijsklasse. Correcte verwerking van bestelling en snelle levering

Mooie tegels voor prima prijzen

Goed advies, snel geleverd en denkt met je mee!

Super bedrijf met vriendelijk personeel

Vakkundig personeel klasse bedrijf

Top service en vakkundig advies

Geweldig bedrijf nemen de tijd voor een passend advies Hoogwaardige kwaliteit voor een normale prijs

Heel erg goed.

Gewoon heel goed.

Erg goeie service en communicatie

Erg goeie service en communicatie

Goede kwaliteit voor mooie prijs

Deskundig advies. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Topwinkel!

medewerkers van dit bedrijf hebben goed met ons meegedacht. De kwaliteit van de tegels is uitstekend en de prijs is in verhouding!

Top zaak

Goeie uitleg over tegels top zaak

Vriendelijk en deskundig

Er wordt wordt voldoende tijd genomen zodat de klant de juiste keuze kan maken.

Zeer klantgericht

Hele vriendelijke en behulpzame man. Na foutje van een collega (die er niet meer werkt :-) ) heeft hij er alles aan gegaan om ons tevreden te stellen. Dan weet je wat service is!

Heel goed !!

Goede ervaring m.b.t. levering en afspraken, dik tevreden !!

Zeer slecht in afspraken nakomen

Doen niet wat ze beloven en communiceren pas als je zelf belt of mailt.

Prima service!

Klantvriendelijk en meedenkend

Ontzettend goed geholpen. Veel geduld en denken mee bij het maken van keuzes. Veel voorbeelden mogen mee om thuis te bekijken. Klantvriendelijk, flexibel, snelle levering, goede prijs!

Oudeweg 58

9628CG Siddeburen