Zijn verbeterpunten qua levering

Service in de winkel prima. Heb zelf achter onze tegels aan moeten bellen Bleek dat ze al in de winkel lagen Kwam wat chaotisch en druk over. De volgende dag zouden ze geleverd worden.op de dag zelf moest ik bellen rond 9.30 voor de planning. Gebeld en ze zouden rond 12.00 geleverd worden.13.45 nog geel levering en maar gebeld. Bleek dat ze ons vergeten waren .er is wel iemand nog langs geweest die dag om te leveren.dat was wel fijn. Ik denk dat de planning een punt van aandacht is.

Heel te spreken hele goeie service

Goede uitleg en nemen de tijd voor klanten

Snel geholpen heel klantvriendelijk meedenkend Dankje well

Heel behulpzaam en veel keuze

Heel veel keuze en goede hulp met veel ervaring en inzicht

Gewoon goed.

Ruime keuze, tegels en toebehoren zijn van een hoge kwaliteit, dat samen met personeel dat vriendelijk is en weet waar ze het over hebben. Op z'n Gronings gewoon goed !

Ik ben bij tegelcentrum Siddeburen geweest voor een volledige badkamer aan tegels. Ze hebben netjes de tijd genomen en we mochten de stalen ook naar huis nemen. Zelfs na het plaatsen van de bestelling nog een wijziging doorgegeven die netjes meegenomen kon worden.

Prachtige tegels en super service!

Veel keuze, goede hulp en super service!

Super!!

Je word netjes geholpen bij het uitzoeken van tegels, vriendelijke mensen en er word meegedacht. Levering ging ook goed.

ggh

hhj

Top!

Veel keus aan tegels, houden zich aan de afspraak, geleverd volgens afspraak. Goede service (hulp met tegels tillen, telefonische dubbelcheck van gegevens). Bedankt!

Super!

Top, helder advies....goede aflevering nu nog op de vloer en wand!

Geweldig Bedrijf..!!

Volop keus, Geweldig Personeel, Zeer goede prijzen. Alles volgens verwachting.

Leuk geholpen, snel geleverd.

Uitstekende service

Wij verbouwden onze WC en vonden in Sidderburen mooie tegels voor vloer en wanden. Twee volle onaangebroken dozen zonder probleem retour en een half pak terug gegeven voor een eventuele volgende klant.

Net en correct bedrijf

In de showroom nette bekwame en adviserend personeel. Doen er alles aan om op tijd te kunnen leveren.

Gemoedelijk en persoonlijk.

Prima en professioneel advies. Keuze was snel gemaakt en alles goed geregeld.

Alles oké

Prettige en goed adviserende verkoper. Prima prijs.

Ze zijn een top Tegelcentrum

Denken met je mee Harm Bos Delfzijl

Verstand van het tegels, groot assortiment.

Er werd geluisterd naar mijn wens en de dame die mij hielp wist precies waar de tegels geëtaleerd stonden. Ze liet mij verschillende opties zien en vertelde de voor- en nadelen van die betreffende tegel. Juiste antwoorden op mijn gestelde vragen. Aanrader om hier je tegels aan te screen. En nog gratis thuisbezorgd ook!

Goede service en vriendelijk personeel

Mooie winkel, veel keus en vriendelijk personeel.

uitstekend

goede ontvangst, professioneel geholpen en goede afspraken gemaakt

Ik vindt dat ik heel vriendelijk geholpen ben.

Een helele goede ervaringen advies hebben ze gegeven .en namenecht de tijd voor ons. Dat was erg fijn . Een dikke 10.

Vlotte service, vriendelijk.

Goed adves, eerlijke prijzen.

Prima, alleen duurde het langer dat de bestelling binnen was en zelf moesten ophalen

goeie info

duidelijk verhaal correcte afhandeling