Goeie service

Vriendeijke, behulpzame mensen,, zeer goed geholpen.

Goed uitleg en advies over gladheid van tegels..vriendelijke mensen.

Uitstekend, goede service

Meteen bij binnen komen in de winkel gastvrij ontvangen en deskundig advies. Snelle levering, het was helaas moeilijk te vinden, maar prima bij ons terechtgekomen!

Prima geholpen daar

Wij zijn prima geholpen daar, staaltjes mee naar huis nemen is geen probleem. We hadden te veel lijm en alles wat niet aan gebroken was mocht zo terug. Oja, heel veel keus.

Goed!!

Prima advies en service

Concurrerende prijzen en vriendelijke medewerkers

Concurrerende prijzen, vriendelijke en deskundige medewerkers

Fijn bedrijf om zaken mee te doen

Snel en netjes geholpen bij de keuze van nieuwe vloertegels en ook nog eens een leuke korting gekregen op het totaalbedrag,

Helemaal top !!

Zeer klantvriendelijk en meedenkend.

Prima service, kennis van zaken en inlevingsvermogen.

Top!

Aardig vakkundig personeel goede service

Goede raad

Erg meedenkend. Maar vooral ook even rustig rondkijken. Heel geschikt!

Snelle service n.a.v. onze vraag.

We wilden 2 mtr tegels voor onze wc, uitgelegd wat we wilden en direct werd er oplossing gevonden.

Fijn personeel en top service!

Altijd vriendelijk ontvangen en geholpen. Nemen de tijd voor je en denken goed mee met de wensen van de klant. Ik ben dan ook niets minder dan zeer tevreden over Tegelcentrum Siddeburen ! Een absolute aanrader !!

slecht retour beleid

Goede tegels, goede service, maar als je tegels retour brengt krijg je je geld niet terug word niet gereageerd op mail app en per telefoon word er beloofd dat het in orde komt . we wachten al 3 weken op ons geld het gaat niet om een heel groot bedrag maar vind dit een slechte service. Ik denk dat ze hun administratie niet heel goed op orde hebben, heel jammer ze hebben wel mooie tegels maar gaan hier niet weer bestellen.

professioneel snel en deskundig

Fijn geholpen en deskundig advies. dit is ;één van die prachtige zaken die nog niet meedoen met de bol.com wijze van zaken doen maar wel zeer correct !

Goed geholpen

Aangezien ik niet in de buurt woon, moest ik een eindje rijden om in Siddeburen te komen. maar de reis was meer dan de moeite waard. Zo leuk en vakkundig geholpen. Klasse!

Heel erg tevreden

Enorme keuze waarbij we goed en deskundig werden geholpen! De verkoper weet waar hij over praat! Echt top! En gratis bezorging aan huis, tot in de garage afgeleverd Complimenten

Mooie tegels, goede prijzen. Fantastische service

Mooie tegels voor goede prijzen. En dat is niet alles.... Ronald(verkoper) weet ontzettend veel van de tegels en begint te glimmen als hij vertelt over de tegels. Een fijne koopervaring! Ga zo door!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede geholpen door verkoper, ook nog advies gekregen hoe het beste te leggen en welk stappen plan voor het zelf leggen het beste was. Wij hebben alle benodigde materialen afgenomen en nog een extra spuitbus om de voegen tegen vervuiling te beschermen. Er ligt nu een mooi vloertje in onze hal, met Flaminia drie kleuren en decor.

Een zeer goede service.

• Ervaring met: Wandtegels

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Enorme chapeau voor Ronald!! Enorme kennis en geduld en zeer gedegen advies. Twijfel niet, stap in de auto en op naar Siddeburen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super geholpen! Goede adviezen over hoe en wat te doen met bepaalde tegels voor het mooiste resultaat. Zelfs advies gekregen over het leggen van vloertegels die we hier niet gekocht hebben ( wat we de volgende ronde zeker wel doen )

• Ervaring met: Wandtegels

4 sterren: goede service, goed behandeld

netjes op tijd geleverd en kwalitatief een geweldig product.

• Ervaring met: Overige

goed , behulpzaam en vakmanschap

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed advies gehad. Prima alles geregeld. Goed tevreden met ons nieuw toilet/hal

Oudeweg 58

9628CG Siddeburen