Deskundig

Vriendelijk deskundig en behulpzaam personeel

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, personeel dat met je meedenkt erkenning van zaken heeft.

Een winkel die ik anderen aan beveel

Heb nieuwe wandelschoenen gekocht en ben er zeer tevreden over. Erg goed geholpen er werd ruim de tijd genomen om uiteindelijk een goede keuze te maken.

Goed, vakkundig en met alle tijd ben ik geholpen.

Nieuwe wandelschoenen aanschaffen vraagt om het afwegen van verschillende factoren. Pasvorm, maat, materiaal en welke eisen stelt de wandelaar. Bij de World of Walking kocht ik nu voor de derde keer mijn wandelschoenen en heb dit als erg positief ervaren. Het personeel neemt alle tijd, is behulpzaam en geeft goede adviezen.

weten waar ze het over hebben

Je word geholpen door medewerkers die zelf ook wandelen en een mooie keuze aan spullen

Zeer gedegen advies

Zeer uitgebreid en gedegen advies

wordt vakkundig geholpen

rustig de tijd voor je nemen, en een kopje thee of koffie met iets lekkers er bij.

Vriendelijk en met vakkennis geholpen bij de keuze van onze wandelschoenen.

Prima en zeer deskundig geholpen.

Op aanraden van de podotherapeut mijn nieuwe wandelschoenen bij The World of Walking aangeschaft. Dit vanwege de goede en deskundige service. Ben dik tevreden, ze nemen ruim de tijd voor je en beschikken over zeer geavanceerde apparatuur om je voeten goed te meten.

Behulpzaam personeel

En zeer mooi aanbod

Uitstekend voorgelicht en geholpen

Uitstekend voorgelicht en geholpen

Goede ervaringen met wandelschoenen, heb al meerdere paren gekocht

Over adviseren van schoenen ben ik heel tevreden. Qua service als er iets binnen relatief korte tijd iets aan de schoenen mankeert ben ik minder tevreden. Dan wordt alles het op het merk afgeschoven. Geen garantie, geen service. De World of Walking laat het dan m. i. afweten

Keurig geadviseerd

Prettige zaak met oog voor de klanten

Geweldige service

Nemen alle tijd voor je. Voeten worden perfect opgemeten en hierop goede uitleg. Vanuit de meting worden de schoenen geadviseerd. Deze kunnen worden getest. Na de koop de schoenen met een lange wandeling getest. Alles perfect.

Fantastisch geholpen.

Wij zijn goed geholpen. Er is net zolang gezocht tot ik een passende schoen had gevonden.

Prima adviezen en service. Nemen de tijd voor je

Klantvriendelijk en proffesioneel

Voor een actieve buitensporter hebben ze de goede basisspullen en daarover word je goed en proffesioneel geinformeerd,

Prachtige zaak

Om deze prachtige zaak worden we altijd Supergoed geholpen. Alle tijd en advies onder het genot van een bakskuh leut met iets lekkers. Daar zeg je vooral geen Nee tegen hé! Uiteindelijk tevreden de deur uit te gaan met een paar nieuwe schoenen en 2 tubes onderhoudscreme. Goed verzorgen hoor die schoenen :=)

De beste in een cirkel van zeker 25 km

Kundig, vriendelijk en prima qua prijs voor deze artikelen!

Fijne ontvangst en goede ondersteuning bij de keuze van de wandelschoenen

We kwamen binnen en er werd gelijk ondersteuning gevraagd om ons te helpen, het onderzoek en beoordeling is als fijn ervaren. De koffie en versnapering was lekker. De keuze van de wandelschoen en controle bij het passen was heel goed.

Altijd goed geholpen

Super winkel

Super service

Klantgericht, meedenkend

Slijtage schoenen achter bij de hiel. Nieuwe schoenen met de tip hoe dit voorkomen zou kunnen worden. Echt super, een andere manier om de veter te rijgen. Goed resultaat.

Altijd een goed adres voor wandelschoenen die bij jou passen.

Men neemt de tijd, laat je veel schoenen “testen” totdat jij de voor jou beste schoen hebt gepast.

Nieuwstraat 14

4921 CX Made