Alles goed geregeld. Communicatie zeer helder

Zie boven

Ik werd goed geholpen en ze namen ook voldoende tijd voor me.

Mijn ervaring was prima. Ze hebben ook echt de moeite gedaan om de juiste schoenen voor me te vinden. Ik ben blij met mijn aankoop. Misschien een tip, is het erg druk bij bijvoorbeeld de schoenen afdeling, dan is het misschien toch een idee om bijvoorbeeld nummertjes te trekken, zodat je dan alvast op de kleding afdeling kan gaan kijken. Zo hoef je niet te gaan zitten wachten bij de schoenen.

Super goed geholpen

De nummer 1 zaak op het gebied van degelijke wandeldchoenen

Na een 360 graden scan werd gelijk duidelijk wat voor een voet ik had waarna meteen de juiste schoen kom worden aangeboden die het best zou passen. Het eerste paar wat werd aangeboden bleek ook , nadat nog wat andere schoenen werden gepast, toch het beste past te zijn waar ik steeds op terug kwam. Qua pasvorm en comfort perfect.

Ze nemen alle tijd voor je en krijgt goed advies!

Ze nemen alle tijd voor je en krijgt goed advies. Fijne winkel!

Professionele aandacht

Er werd zeer nauwkeurig gemeten. Het advies voor de juiste schoenen gaf veel vertrouwen!

Goede kennis.en service

2 keer in de winkel geweest 1x voor schoenen en 1x voor een broek. Iemand ging voor ons de winkel in en kwam met 4 broeken terug om te passen. Ook bij de schoenen meteen het goede merk en maat

Professioneel en vriendelijk

We blijven niet aan de gang met complimenten uitdelen....

Veel keuze en heel goed geholpen

Veel tijd en aandacht om de juiste schoenen uit te zoeken

Laatste bezoek, met aandacht en warmte geholpen.

Goede energie, fijn geholpen.

Weer goed geholpen

Net als de vorige keer nemen ze bij The world of walking de tijd voor je. En weten ze je goed te adviseren welke schoen het beste bij jou past. Online zou je ook schoenen kunnen kopen, maar door er op te lopen merk je het verschil pas. Zelfs tussen verschillende schoenen van hetzelfde model verschillen zijn. Omdat het toch handwerk is voor een deel. Daar kunnen ze je bij The world of walking dus goed bij helpen. Weer met een paar fijne wandelschoenen de deur uit gegaan. Tot de volgende keer!

Zoals weergegeven

Gericht , in alle rust, zorgvuldig geadviseerd, aankoop ""loopt prima""

Top advies, hier gaat niemand met verkeerde schoenen de winkel uit !

Top advies en high tec scanner, hier gaat niemand met verkeerde schoenen de winkel uit !

Ruim assortiment en vakkundige medewerkers.

Kan altijd goed slagen. Fijne winkel.

Vakkundig advies en goede service.

Vriendelijke en hulpvaardige medewerkers die mij vakkundig hielpen om de juiste keuze in de wandelschoenen te maken. Goede service ervaren na een 1e verkeerde keus. Nu al veel kilometers gemaakt zonder ongemakken.

Heel fijn en goed geholpen.

Ik was op zoek naar een fijne jas voor tijdens het wandelen. Uiteindelijk kwam ik al googlend op de site van The world of Walking en besloot daar eens te gaan rondkijken. Na op mijn gemakje de winkel te bekijken advies gevraagd. Ik werd heel prettig en professioneel geholpen. De verkoopster liet mij verschillende jassen zien en aanpassen. Uiteindelijk heel goed geslaagd. Ik ben heel blij met mijn jas van Icepeak heb er al wat complimenten over gekregen. Hier ga ik zeker vaker komen!

Super goed advies!

Ik heb la meerdere vrienden jullie geadviseerd en zij zijn ook erg tevreden met hun aankoop

Goede en vriendelijke service

Ook deze keer weer vlot aan een nieuw paar Lowa’s geholpen. En ze lopen prima en geven goede steun op t oneffen terrein tussen Sevilla en Santiago de Compostela

Mooi aanbod

Een mooi aanbod in een ruim, overzichtelijk opgezette winkel met vriendelijk, klantgericht personeel

Prima geholpen

Fijne winkel, vriendelijk geholpen ,ze namen alle tijd voor ons. Schoenen zitten goed

Te grote schoenen aangepraat

Je wordt goed geholpen en ze nemen alle tijd voor je. Lekker bakje koffie erbij. Voeten goed gemeten. Tot zover prima. Maar nu na 3 weken staan de schoenen al 2 weken in de kast. Mij werd aangeraden om een hele maat groter te nemen dan de meting aangaf. Nog uitdrukkelijk gevraagd of de schoenen dan niet te groot zouden zijn met zomersokken aan. Maar nee dit was prima. Niet dus. Heb mijn oude Hanwags maar tevoorschijn gehaald en die blijken de maat te hebben diede meetmachine aangaf. Hierop loop ik prima, terwijl de nieuw gekochte schoenen doordat ze te groot zijn wringen boven op de voet net boven de tenen. Had er zelfs een behoorlijk grote blauwe plek van op mijn voet. En met dunne sokken aan wipt de hak omhoog. Slecht advies als je het mij vraagt.

Erg goed geholpen.

Ik kom al jaren bij de "World of Walking". Om 'logistieke reden' had ik één keer een 'uitstapje' gemaakt naar een winkel die voor mij veel dichterbij was. Dad had ik niet moeten doen! Ik werd daar ook goed en vriendelijk geholpen, echter bij de "World of Walking" heeft men verstand van alle facetten van het wandelen! De vakvrouw die mij heeft geholpen, gaf me erg goed advies! Kortom de vijf sterren zijn meer dan verdiend!

Advies door professionals

Prima adviseurs die alle tijd nemen

Goed service, juiste prijs kwaliteit verhouding

Behoeft geen toelichting

100% aandacht bij het vinden van de juiste schoen

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl