Alles naar wens verlopen.

geweldig geholpen

Er is met zorg en aandacht mijn wandelschoenen geadviseerd

zeer goed geholpen en goed advies gekregen

Ik heb de mogelijkheid gehad om veel schoenen te proberen. Men heeft alle tijd en geduld.

De juiste service voor de wandelschoen op maat

Goede ontvangst Nemen de tijd voor je. Personeel met zeer goede kennis. Ik kwam na scan van mijn voeten en aantal schoenen te hebben gepast tot de juiste keuze.

Heel professioneel geholpen !

Top geholpen

Fijne benadering en meedenken.

Goed advies, deskundig en vriendelijk personeel

Heb onlangs wandelstokken gekocht, medewerkster was deskundig en kon goed advies geven. Heb tijdens vakantie innde bergen ervaren dat ik een hele goede aankoop heb gedaan!

Persoonlijke aandacht

Mensen zijn vriendelijk. Goede service. Ik kwam voor schoenen en doordat ze mij de juiste vragen stelden en goed naar mijn soms wazige antwoorden luisterden, heb ik nu een paar fantastische wandelschoenen. Moeilijke voeten kennen ze niet. Voor elke voet is een passende schoenen.

Netjes en correct geholpen.

Netje en correct geholpen. Nemen alle tijd voor je!

Wordt altijd vriendelijk en prima geholpen. En dat lekkere kopje koffie,ook altijd welkom.

Super , Moniek weet van wanten.

Pakte mijn vraag meteen op en zou er op terug komen binnen 15 minuten was alles geregeld , en de volgde werkdag in huis. Super service. Dank je wel!!!

Geweldige service

Ging hier naar toe om schoenen aan te laten meten. Kregen kdoffie met gebak en wat veel belangrijker is een geweldige service. Aanmeten, passen, lopen en advies. Great. Schoenen uiteraard gekocht.

Super goed geholpen.

Had mijn laatste wandelschoenen jaren terug in de vuilnisbak gesmeten. Had altijd zere voeten Eindelijk mijn voeten nu professioneel opgemeten en goede schoenen met speciale inlegzolen geselecteerd. resultaat is super. Ben er blij mee. Bedankt World of walking.

Goed en snel

Mijn man wilde dezelfde schoenen als die hij had. De verkoper keek even en haalde ze direct uit het magazijn in een aantal verschillende kleuren. Gepast en de inlegzolen uit de oude schoenen bekeken. Het eerlijke antwoord: die zijn nog prima, die hoeft u nog niet te vervangen... Binnen 10 minuten de deur uit met nieuwe schoenen en zeer tevreden!

Een vakkundige begeleiding tijdens mijn zoektocht naar de juiste wandelschoen.

Na een hartelijk ontvangst door Wencke en een heerlijk kopje koffie werd ik aangenaam verrast door de deskundige hulp bij het kiezen van de schoenen die het beste bij mijn doeleinde en mijn voeten passen. Aan deze schoenen ga ik nog veel plezier aan beleven.

Mooie zaak met goed schoenadvies

Obv een digitale voetanalyse heb ik de juiste wandelschoenen en inlegzooltjes gekocht. Zeer tevreden met de wandelschoenen en het advies wat ik heb gekregen.

Gewoon geweldig.

Ik kom er graag er is altijd wat te vinden ook de tips die je krijgt zijn erg goed .

klantgericht, meedenkend

vriendelijke en deskundige medewerkers die zelf vaak ook wandelervaring hebben.

Zeer goed geholpen

Mijn man en ik zijn zeer tevreden over de dienstverlening en geadviseerde wandelschoenen.

Fijne winkel met veel deskundigheid in huis!

Goede ervaringen met deze winkel en het deskundige personeel; óók voor aanpassingen aan de schoenen. Ook fijn dat je er terecht kunt voor kleding en accessoires.

Uitstekend geholpen door Marit.

Ik kreeg eerst uiteraard koffie met gebak en daarna een 360 graden scan. De scan was niet helemaal gelukt en Marit deed daarna nog een meting met de hand. Om helemaal zeker te zijn dat mijn voeten goed opgemeten waren. Daarna kreeg ik een uitgebreide collectie onder de neus. De meeste heb ik gepast en uitgeprobeerd maar mijn voorkeur ging toch naar de Meindels, dezelfde schoenen maar nu heb ik een nieuw paar. Ik kan nu regelmatig wisselen met een extra paar. Om een lang verhaal kort te maken: goede service en dienstverlening.

Koop elke 2 tot 3 jaar nieuwe wandelschoenen, wordt uitstekend geholpen en steeds zeer tevreden de winkel weer uit uitkijkend naar de volgende lange wandeling.

goede service

IK ben altijd goed van advies voorzien. uitleg en informatie zijn altijd duidelijk

Wandelschoenen met 100% aandacht!

Nog nooit heb ik schoenen gekocht met zoveel aandacht. Eerst een zeer uitgebreide 360° voetmeting,daarna nog een handmatige meting ter controle. Daarna schoenen gepast die passen bij mijn voeten, met continue persoonlijke aandacht voor mij en mijn voeten. Dit vergezeld van een kopje thee met wat lekkers. Geen druk, geen haast, maar de nadruk op passen, voelen, rondlopen en vergelijken, om uiteindelijk tot een definitieve keuze te komen. Om met de woorden van mijn moeder te spreken, niet kiezen voor de mooiste schoenen, maar juist dat paar dat het beste zit.

Hele fijne hulp en goed advies bij een lekkere cappuccino!

Na het lopen van de Vierdaagse waren mijn schoenen toe aan vervanging. Ik ben opnieuw heel fijn geholpen. Er is goed naar mijn wensen geluisterd en op basis van een nieuwe meting kreeg ik advies welke schoen het best zou passen. Ik vind het fijn dat er zoveel tijd voor je genomen wordt, ik voel me echt serieus genomen als klant. En dan nog ook nog een cappuccino erbij tijdens het passen, ik ben zeer tevreden!

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl