Goede service en uitstekend advies

De medewerkers nemen alle tijd om het juiste paar schoenen voor je te vinden. Door de deskundigheid en het brede assortiment vind je hier altijd wel een paar schoenen die passen bij je voet en het doel waarvoor je ze gaat gebruiken. Het kleding deel heeft mooie merken

Goede check dmv de voet/benen scan, waardoor je de juiste schoenen krijgt om te passen. Persoonlijk contact en advies staan bovenaan.

Tevreden naar buiten

vriendelijk en met veel ervaring, geduld en passie geholpen

Positief

Je krijgt wat je vraagt. Een mooie fiets wandelschoen. Naar mijn zin.

Fijne schoenenwinkel, ik ben er zeer goed geslaagd

Fijne winkel met uitstekend advies.

prima voorlichting en uitgebreid de tijd genomen

zie boven

Professioneel

Aandacht voor mijn voeten. Niet alleen digitaal - 360 graden opname en meer - ook analoog - een medewerker die kijkt, meedenkt en informeert.

Helemaal goed

Schoenen gekocht jaar op gelopen gratis voetbed aangepast helemaal top veel kennis van zaken

Goed advies en heel veel aandacht niets is teveel.

Behulpzaam

Gekwalificeerd personeel. Nemen de tijd voor je. Goed advies

zeer deskundig en vriendelijk geholpen

zeer de moeite waard om vanuit zeeland naar toe te rijden.

Vakkundige en prettige service

Ondanks de drukte ben ik vakkundig, prettig en vriendelijk geholpen. Het personeel nam de tijd voor eenieder.

een warm bad

Wij voelden ons welkom, ook koffie met gebak. Merkbaar veel ervaring en een goed advies. Er wordt de tijd genomen en je wordt niet onder druk gezet. De prijs is normaal

Super goed geholpen

Professionele medewerkers, kunnen echt goed adviseren over de juiste schoen. Ze nemen echt de tijd voor je. Heel goed geholpen, schoenen zitten als gegoten.

Heel goed geholpen

Ik was op zoek naar een paar goede wandelschoenen. Zo professioneel hier. Voeten opgemeten. Prima advies en met een paar mooie schoenen naar huis. Zeker een aanrader.

Hele goede service en advies

Op woensdag nieuwe schoenen gekocht en op zaterdag probleemloos 40km gelopen. Dank voor het goede advies.

Deskundige advisering

Goede wandelschoenen gevonden

Dit is hoe persoonlijke aandacht eruit ziet!

Klantgericht, aandacht voor de behoeften en de tijd nemen om de klant zo optimaal mogelijk te bedienen.

Prima service en vakkundig advies!

Ik ben goed geadviseerd. Ik heb prima wandelschoenen en wandelbroek.

Zeer goed geholpen

Vriendelijk en vakkundig personeel

Fijne winkel wordt goed geholpen door personeel met verstand van zaken.

Vriendelijk en vakkundig

Mooie specialistische en functionele kleding van de beste merken. Goed advies in keuze door mensen die er verstand van hebben.

Deskundig en professioneel

Klantvriendelijke met veel aandacht en goede advies, om uiteindelijk tot de juiste keuze te komen Top

Prima geholpen vakkundig geïnformeerd

Bij binnenkomst wordt er informatief gevraagd waar je op loopt op harde of zacht ondergrond . De voetscan is ideaal om voor jezelf ook informatie te krijgen over jou voeten. Hier wordt echt de tijd voor genomen. Hierop worden een aantal loopschoenen gepakt en kijk je welke het beste zitten en geschikt zijn voor jou. Top

Service, aandacht en kwaliteit schoenen

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl