Gewoon geweldig.

Ik kom er altijd graag je wordt er erg goed geholpen het zijn echte professionals.

Niet tevreden

Niet tevreden

Experts

Wederom uitstekend advies, erg blij mee

Super goed geholpen!

Je wordt hier heel gastvrij ontvangen met een kopje koffie en iets lekkers en vervolgens nemen ze alle tijd om de juiste schoen te vinden die echt bij jou past. Kortom wil je echt goed advies en tevreden naar huis kom hier naar toe.

Uitstekende service

Service, aandacht en kwaliteit

Ze gaan echt dat stapje verder!

Hele fijne winkel. Super goed advies!

Fijn en rustig geholpen

Ik zou direct andere mensen ook naar u toe sturen.

Vakkundig geholpen

Wij zijn duidelijk en netjes geholpen, vakkundigheid ten top. Voor ons is duidelijk dat wij de volgende keer weer daar schoenen gaan halen.

Uitstekend advies en alle tijd nemen voor het meten en meedenken

Wat wen top service

Mensen met echte kennis van hun producten, nemen echt de tijd voor je en proberen je niet iets aan te smeren.

Aandacht voor de behoeften van de klant

Mijn vrouw en ik hadden beide nieuwe wandelschoenen nodig. Omdat mijn vrouw het e.e.a. mankeert aan heup en knie werden haar stand van haar voeten en de juiste maat elektronisch opgemeten, net zoals een podoloog dat doet. Na veel passen kon de verkoper mijn vrouw overtuigen dat ze beter een hoog model kon gaan proberen i.p.v. een meer vrouwelijker laag damesmodel. Dit was iets wat mij maar steeds niet lukte!!!! En ik kan nu zeggen dat ze bijna dagelijks de loftrompet gebruikt om rond te toeteren dat ze zo'n fijne schoenen heeft gekocht. Voor mijzelf ligt het iets anders, ik loop al jaren dagelijks op lage Meindl's en daar kan ik zogezegd met lezen en schrijven. Maar die schoenen worden door de tijd breder en dan voelen ze aan als sloffen zo fijn zitten ze dan. Maar nu ik nieuwe heb zitten ze zodanig strak om mijn voeten dat ik denk dat ik een smallere leest heb aangekocht, dit is me niet opgevallen bij de aankoop. Doordat ik dacht "het zal wel " heb ik misschien te vlug de beslissing genomen om ze mee te nemen. Ik draag ze nu af en toe enkel in huis om er aan te wennen en hopelijk gebeurt dat ook. Groetjes.

Prettig en deskundig geholpen

Klantvriendelijk

Voel me gezien en gehoord met een geweldig advies over de juiste aanschaf

Het is ‘n soort van andersom denken, eerst worden je voeten en de stand van je benen gemeten dan zoek je naar schoenen die geschikt zijn voor jou. In veel gevallen koop je een schoen die je mooi vindt vaak zijn dat niet de juiste. Dus meten is weten. Fijn personeel die echt kennis hebben. Ik was wat scepties ivm inleg zooltjes, nou, ik had het veel eerder moeten ( in de wat oudere schoen met weinig wandel kilometers) die ik niet meer aan deed, nu kan ik er goed op vooruit. SUPER WINKEL

Goed advies

Veel kennis van zaken en een goed advies. Er werd de tijd genomen en de voeten goed opgemeten.

Topper van verkoopadviseur

Jammer van het beperkte assortiment van Teva gedurende het winterseizoen. Toch zo’n hoge score vanwege een hele professionele en prettige verkoopadviseur

Netjes en deskundig geholpen. Ben m’n schoenen aan het inlopen.

Heb het gevoel dat ik goed geholpen ben aan nieuwe wandelschoenen met inlegzooltjes. Ga nu de ervaring ermee opdoen. Heb er alle vertrouwen in.

Veel keuze, matige klantvriendelijkheid

Verkoper met meerdere klanten tegelijk bezig. Als beginnend wandelaar onhandig.

Ik ben de laatste keer goed geholpen

Ik had via internet schoenen besteld en ik kon ze al de volgende dag ophalen. Er was een misverstand over de kortingskaart maar de volgende dag kreeg ik de korting retour. De wandelingen die ze organiseren zijn heel leuk. Echt een aanrader om daar aan mee te doen.

Goede service en vakkundig personeel

Bij deze winkel wordt er een analyse gemaakt van je voeten dmv een scan. Vervolgens worden de juiste paren uit het magazijn gehaald. Daarna wordt er zeer zorgvuldig gepast tot de juiste schoen gevonden is. Hierbij ligt de nadruk in eerste instantie op pasvorm, daarna op het uiterlijk van de schoen. Je krijgt hier dus echt schoenen op maat! Een aanrader!

Prima service en begeleiding bij aanmeten wandelschoenen

Prima geholpen en voorgelicht over de keuze van mijn wandelschoenen. Heb een smalle voet en had keuze uit meerdere merken schoenen.

Precies wat je verwacht van een specialist

Een fantastische winkel. Bij The World of Walking snappen ze wat een specialist moet doen. Schoenen worden zorgvuldig aangemeten en geadviseerd, ze nemen echt de tijd om ervoor te zorgen dat je met de juiste schoenen de winkel verlaat. Daarnaast is er een ruime keuze aan wandelkleding en accessoires van topmerken.

Veel aandacht en lekkere schoenen

Ben uitstekend geholpen door een vriendelijke en deskundige dame. En nu loop ik dus lekker rond met mijn nieuwe wandelschoenen. Was de reis en prijs méér dan waard.

Fantastisch

Ik ben erg tevreden over het resultaat van de geadviseerde wandelschoen. Zit en loopt prima

Heel goed

Heb schoenen gebracht en meerdere keren netjes geholpen

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl