Snel, klantvriendelijk en praktisch ingesteld

Goed geholpen, duidelijke planning en de oplevering zoals aangegeven.

Denken in oplossingen en vooruit kijken

Zeer goed geregeld. Dankzij Ecoleon is de hoofdschakelaar in mijn meterkast tijdig vervangen. Ik was me er niet bewust van dat dit moest gebeuren. Daarnaast is de laadoplossing mooi in mijn meterkast geïnstalleerd en kan ik mijn auto via een extra lange vaste laadkabel op de oprit opladen. Perfect!

Aanrader

Vriendelijke én kundige mensen en ook nog eens netjes. Gaat niet om u of meneer, liever niet zelfs maar alles keurig achter laten, vragen wat ik als klant wil, meedenken met de klant, echt alles. Gewoon top! En Dik Waasdorp, waar mee werd samengewerkt, is een gouden gozer. Jong maar het lijkt alsof hij dit werk zijn hele leven doet. Meer ervaren en meer rust in zijn lijf dan veel oudere mensen die ik professioneel heb mogen ervaren. Toppertje die kerel.

Attent, snel en netjes

Twee vriendelijke monteurs die goed meedachten en alle tijd namen om onze wensen door te nemen en vragen te beantwoorden. Keurig werk geleverd en alles netjes achtergelaten. De laadpaal is er, nu nog de auto!

Tevreden over de service en de plaatsing van de laadpaal. Altijd goed te word gestaan. Aanvankelijk wel lang op mijn offerte gewacht.

Volgens afspraak alles prima en in goed overleg gemonteerd

Wij wilden wat lichtmasten verplaatst hebben i.v.m. met wat andere zaken. Dit werd prima en professioneel aangepakt. Tijdens montage alles volgens afspraak gemonteerd. Geen rariteiten. Harstikke goed dus. Complimenten.

Professioneel

Intake persoonlijk en professioneel

De medewerkers van Ecoleon zijn vriendelijk en behulpzaam.

De medewerkers van Ecoleon hebben mij bij het in gebruik nemen van het oplaadpunt telefonisch goed geholpen. Ze waren klantvriendelijk en gaven mij goede adviezen.

Goede Communicatie en uitvoering.

Zeer positief

Ecoleon heeft bij ons 2 dubbele laadpraatpalen geïnstalleerd in onze huisstijl. Zeer tevreden met het eindresultaat en de service.

Op rolletjes

- contact vooraf was goed en duidelijk - afspraak werd nagekomen - paal is netjes geplaatst verbeterpunt: het was me niet duidelijk of de laadpaal met een krulsnoer of glad snoer geleverd zou worden.

gewoon goed

-prima mogelijkheden voor een afspraak. -keurige monteur voor de montage.

Klantgericht, helder en duidelijke communicatie!

Prettige binnenkomst en samenwerking met de aanwezig monteurs die zorgvuldig te werk zijn gegaan en het werk netjes achter gelaten hebben!

redelijk tot goed

afwerking is netjes. Uitleg van de monteur is goed. Wel vind ik het zeer jammer dat ik uiteindelijk wel rekening moet houden wanneer ik andere apparaten aanzet. Het excuus is dat dit bij de eerste afspraak niet zichtbaar was. Echter ik vraag, waarom niet. Dus ik vind dat we niet goed zijn voorgelicht.

Duidelijke communicatie en netjes afgeleverd

Tevreden

Leuke en correct gasten, snelle werkers

Goede en vriendelijke medewerkers en service

Mijn ervaring is zeer positief te noemen. Zowel de officemedewerkers als de servicemonteurs zorgen voor een goed gevoel bij mij.

Klantgericht

Plezierig en goed verlopen project. Was niet makkelijk ivm een betonnen vloer aan het huis vast waar de kabel onder door moest.

Naar verwachting.

De heren waren conform de afspraak op tijd aanwezig. Door hen werd een duidelijke toelichting gegeven over hetgeen er door mij verwacht kon worden, ten aanzien van de uit te voeren werkzaamheden. Alle werkzaamheden zijn netjes en in goed overleg uitgevoerd en is naderhand een duidelijke toelichting gegeven over de voor mij nog op te volgen stappen.

duurzaamheid te top. elektrisch laden met een hergebruikte ANWB praatpaal

Goede heldere communicatie en flexibel waar mogelijk

Duidelijk communicatie en waar ze op kunnen sturen flexibel waar mogelijk.

Zeer klandvriendelijk!

Via Werk een EV mogen leasen. De planning zat aardig vol voor een plaatsing van een laadpaal. Toch hebben ze een gaatje kunnen vinden. De hele meterkast moest verbouwd worden, dit is zeer nestjes gedaan! Extra werkzaamheden konen ook meegenomen worden.

Professioneel

Professionele begeleiding van A tot Z. Vanaf moment inspectie inzake plaatsingsmogelijkheden tot plaatsen en nazorg laadbox. Top!

Professioneel en toegankelijk

Duidelijke uitleg ontvangen, de communicatie verliep uitstekend en de laadpaal is op professionele wijze geïnstalleerd. Erg tevreden over het proces en het eindresultaat.

Laageinde 15 a

4191 NR Geldermalsen