Nette en professionele service.

De service die Ecoleon geleverd is, is professioneel en plezierig. Voorafgaand aan de installatie van de laadvoorziening is ter plaatse bekeken wat de beste installatie zou zijn. Vervolgens heeft een kundige monteur op nette wijze en met een goede uitleg de laadpaal geïnstalleerd.

Snelle, profesionele uitvoering

Na een fijn contact aan de voorkant en flexibele instelling met planning was er een goede uitvoering de de laadpaal zoals ik dat wenste. Dus alles naar wens

Korte lijnen, snel en goed geregeld.

Ontzorging in optima forma

Goede duidelijke service

Komen afspraken na en begeleiden je keurig door het aanmeld proces heen.

De oplevering ging perfect. zoals verwacht

De monteur was zeer kundig, en bereid mee te denken om de module te plaatsen.

Zeer nette installatie en keurig afgewerkt.

Goed communicatie met het kantoor gehad over de installatie datum. Monteur die de laadpaal kwam installeren had alles netjes voor elkaar, goed materieel en materiaal.

Goed geregeld

Goed geregeld Snel en netjes afgewerkt 👍

Top service, zeer netjes geplaatst!

De monteur was netjes op tijd en heeft de laadpaal vakkundig gemonteerd. Hangt er mooi bij. Na de werkzaamheden heeft de monteur alles netjes en schoon achter gelaten. Zeer tevreden dus!

ruim voldoende

ik ben vanaf vorige week al bezig om de geplaatste oplaadpaal geactiveerd te krijgen, echter zonder resultaat!!. Ten eerste sta je zomaar een kwartier in de wacht om vervolgens te horen dat een ander bedrijf hiervoor verantwoordelijk is. Ten tweede is de verbinding zeer slecht. Uiteindelijk heb ik een 06 nummer ontvangen van het bedrijf dat hiervoor verantwoordelijk is (dhr. Jaap Krul) deze man neemt zijn telefoon niet op en belt ook niet terug. vervolgens heb ik weer het landelijke nummer gebeld waar ze mij inmiddels al van naam kennen. Deze persoon heeft mij vervolgens beloofd dhr. Jaap Krul een mailtje te sturen met het verzoek mij te bellen, dit was afgelopen maandagochtend. het is nu inmiddels dinsdagmiddag en nog geen telefoontje ontvangen. Ik heb inmiddels autolease midden Nederland ingeschakeld, wellicht kunnen zij iets betekenen voor mij! Update beoordeling (25 maart) naar aanleiding van afronding werkzaamheden. Vanuit dhr. J. Krul heb ik geen enkele reactie meer mogen, daarentegen heeft Marco van Ecoleon de situatie intern opgelost en mij gisteren hiervan in kennis gesteld, met daarbij een welgemeende excuus. dit word door mij als zeer positief ervaren, waar gewerkt word gaan dingen wel eens anders dan we willen, uiteindelijk gaat het erom hoe zaken dan worden opgelost, mijn dank hiervoor. op basis hiervan heb ik de beoordeling aangepast.

Netjes en professioneel gewerkt

Goed werk geleverd en snel geplaatst

Goede afspraken en keurig werk geleverd complimenten

Snel, goed en netjes gewerkt.

ruim 20 meter afstand overbrugt. Op een nette manier gedaan. Alles keurig achtergelaten en mijn vragen netjes beantwoord.

De installatie van de laadpaal thuis is erg netjes uitgevoerd.

Goede service en probleemloze installatie

Erg tevreden over zowel het offertestadium, opdrachtverlening en het vooraf mogen ontvangen van de benodigde kabels. Een kundige monteur die zorgvuldig de zaken op een nette wijze heeft aangesloten in de meterkast. Kan het een ieder aanbevelen!

uitstekend

professioneel, goede service en bereidwillig

Prima Service!

mooi op tijd en keurig werk geleverd!

Verkeerd voorgelicht door verkoper, 24/7 helpdesk onvoldoende

De verkoper heeft ons op meerdere fronten verkeerd voorgelicht. Toen ik de offerte binnenkreeg zag ik dat en nam ik contact op met Ecoleon. In eerste instantie was de reactie van het bedrijf dat als de verkoper andere zaken had voorgelicht dan in de offerte stond, waarom ik dan niet de verkoper zelf bel. Afijn, het is uiteindelijk gelukt en wij zijn er uitgekomen. De monteur heeft een ecobox gemonteerd waarbij iets in de box kapot is en er moet dus nog een keer een monteur komen om de box te vervangen. Zonde. Tot slot heb ik na aansluiten van de box op een vrijdagavond de box dan eindelijk geprobeerd. De box werkte op dat moment niet, de auto werd niet geladen en de box 'dacht' dat er wel geladen werd. Na bellen met de helpdesk was het enige dat de medewerker voor mij kon betekenen het opzoeken van een laadbox bij mij in de buurt. Dat had ik zelf ook kunnen doen. Ik vind de service onvoldoende en ik begrijp best dat het verschrikkelijk druk is geweest de afgelopen periode maar ik vind niet dat de klant daar de dupe van mag worden. Verder kan ik niet ontkennen dat de box momenteel werkt en dat hij op exact de aangegeven snelheid kan laden. Enige punt dat nog opgelost moet worden is dat de box nog vervangen moet worden.

Keurige beantwoording van mijn vragen.

Vragen werden op een snelle en duidelijke manier beantwoord.

Keurig bedrijf, komen gemaakte afspraken na.

Op voor een bedrijf vrij moeilijke tijd, net voor de kerst, alles netje en op tijd geregeld. Aangeschafte laadoplossing voor thuis doet het prima.

Ze gaan pas weg als alles werkt en netjes is!

Zeer blij met hoe dit verlopen is. De graafwerkzaamheden in de tuin voor de kabel richting de parkeerplaats zijn uitgevoerd door een hovenier die door Ecoleon ingeschakeld was. Dit was zeer prettig aangezien wij net wat nieuwe plantjes in de tuin aangeplant hadden. Ook het plaatsen van de kabel is zeer goed verlopen. Nu nog even wachten op de auto of alles het ook echt doet :)

Snel, vakkundig, netjes

Monteur (Niels) was op afgesproken tijd ter plaatse om een thuislaadpaal te plaatsen. Hiervoor heeft hij graafwerk verricht om de kabel in de grond te leggen. Dit is keurig gedaan, niet meer te zien dat de grond open is geweest. Verder vakkundig aansluiting in de meterkast gemaakt en uitleg gekregen. Top gedaan!

Duidelijke uitleg voor benodigde voorzieningen en afspraken nagekomen

Laadpaal: erg mooi. Plaatsing: super. Aftersales: erg matig..

Laadpaal: erg mooi. Plaatsing: super. Aftersales: erg matig..

Monteur is goed en netjes ter werk gegaan.

Behulpzaam en een snelle service

Offerte duidelijk, compleet en goed beantwoord op de vraag van klant. In de toekomst graag meer contact/overleg met Ecotap. De adviezen van de adviseur van Ecoleon komen niet overeen met de software van Ecotap. De klant kan niets zelf instellen. Alles moet via Ecotap lopen. Aanmaken van een account kan verbeterd worden, minder en niet alle velden verplicht stellen. De afspraken die met Ecoleon zijn gemaakt moeten 1:1 met Ecotap doorgaan.

Laageinde 15 a

4191 NR Geldermalsen