Kennis van zaken

Men zegt wat hij doet en doet wat hij zegt.

Toppie Roy is een vakman.

Vrijdag 7 augustus precies op de afgesproken tijd kwam Roy bij ons binnen om de Imac 21,5 inch is een flinke upgrade te geven. Met groot vakmanschap werd het glazen scherm verwijderd. Na een blik in de mac bleek deze in goede conditie te zijn en Een upgrade waardig. Er is een 1 TB SDD in gezet en het geheugen Is van 8 GB naar 16 GB opgevoerd. Door Roy is de backup van mijn Time Machine ook een SDD terug gezet en binnen een uur en twee bakken koffie verder was mijn mac weer razend snel. We zijn er blij mee en fijn dat er nog mensen met passie zijn voor hun werk. Roy bedankt. Voor Macxpert een dikke 10.

Keurige, snelle en goede ondersteuning. Prima service !

Goede diagnose en plan van aanpak met duidelijke offerte. Ter plaatse herevaluatie en bijstelling van wat er moest gebeuren zodat het kwalitatief en financiëel er goed kwam uit te zien. Netjes binnen de geplande tijd afgewerkt.

Eerlijk, Duidelijk & helder!

Na een hele duidelijke uitleg (hiervoor werd tijd genomen) na de voordelen heb ik gekozen voor de MAC-expert aan huis! Boven zijn vakkundige kennis ook nog een fijne persoon. Ik beveel de expert aan ook voor een evt toekomstige aankoop.

Geweldige service

Vanaf het eerste contact tot afleveren van de opgeknapte Imac geweldige service. Snel een zeer vakkundig geholpen. Als digimeet is het mij na uitleg zelfs gelukt om een back up van mijn nas op mijn Imac te zetten. Eerlijke prijs voor wat men krijgt. Was de rit naar Den Bosch meer dan waard.

Fijne persoonlijke benadering ;goede vakkennis

Goede ervaring ;professionele houding ;geeft ook follow-up begeleiding Makkelijk bereikbaar

super

Afgelopen maandag Roy langs geweest ,volgens afspraak om mijn iMac weer in orde tekrijgen na veel problemen. komt echt zijn afspraken na en op de tijd die hij met mij heeft afgesproken. Roy ben prima door jou geholpen en top ,dat je er de tijd voor hebt genomen Alles opgelost , en nog bedankt voor de extra online service !!! zal je aanbevelen. vr gr Joost

Snel, vakkundig en een eerlijke prijs!

Snelle, heldere en prettige communicatie met Roy. Zeer vakkundig en eerlijke en nette prijzen. Geheugen en harde schijf laten upgraden in een nieuwe IMac voor een betere deal dan af-fabriek bij Apple!

Absoluut een aanrader!

Supergoed geholpen door Roy. Erg professioneel en kundig. Bedankt!

Eerlijk zonder franje....maar dat zijn wij ook.

Vanmiddag kwam Roy bij ons om onze iMac van 2017 te upgraden van 1tb HD en 8 gb ramgeheugen naar 1tb SSD en 32 gb ramgeheugen. Binnenkomst was vriendelijk en hij was helder in wat hij ging doen. Hij zei eerlijk dat hij een beetje twijfelde of dit moederbord de 32 gb wel aan zou kunnen, maar we gingen het gewoon proberen... Na een paar keer nieuw inprikken lukte het zelf wonderwel....de iMac accepteerde de 32 gb! Ik blij en hij nog meer denk ik; dat het gelukt was. Daarna alles weer in elkaar gezet en hij deed het. Hij liet nog een testprogramma zien waarop alles heen en weer flitste op het scherm. Super om te zien. Toen moesten de gegevens van de oude HD overgezet worden naar de nieuwe SSD.....Dit zou even duren. Helaas hadden we daar niet de tijd voor om af te kijken, want we gingen met vakantie :) Dus volgende week ga ik volledig testen, maar ik ben vol vertrouwen dat de supertrage iMac nu weer helemaal superfris is en razendsnel. Tot nu toe super bedankt voor de gedane arbeid Roy. Het was gezellig.

Excellent service!

I contacted them via the chat in their webpage, and they reacted immediately. They were friendly, very helpful and patient. I will, for sure, recommend them among my Mac-users friends!

Zelfs mijn Mac Air van 2012 kregen ze weer up to date

Mijn Mac Air van 2012 deed al jaren geen updates meer uitvoeren met als gevolg dat verschillende apps niet meer fatsoenlijk functioneerde. Met de expertise van Roy heeft hij de laatste update kunnen installeren waardoor ik mijn laptop nog een tijdje kan gebruiken. Macxpert zit op een mooie lokatie die goed bereikbaar is. De tarieven zijn absoluut fair. De service is Top !

Super service

Omdat mijn iMac (2012, i7, 16 gb) erg traag begon te worden startte mijn zoektocht naar een oplossing. Het bleek de harde schijf te zijn en bijna had ik voor een externe gekozen, totdat ik bij toeval stuitte op de website van Macxpert. Via een chat gesprek op de site maakte ik een afspraak voor plaatsing van een SSD voor een zeer goede prijs en voorrijdkosten waarvoor ik zelf niet in de auto naar Den Bosch had kunnen stappen. Roy heeft een topklus geklaard. Hij werkt zeer netjes, is beleefd, heeft kennis van zaken en gaat niet weg voordat je tevreden bent. Mijn iMac kan weer een paar jaar vooruit en is volgens mij nét zo snel als een fonkelnieuwe. Toppers!

Fantastisch!

Ik ben heel blij met de laptop die ik ooit bij Macxpert heb gekocht. Als er iets mee is of als ik ergens niet direct uitkom, bel ik Macxpert en kan ik altijd op zeer korte termijn bij ze terecht. Hele fijne en deskundige jongens, absolute aanrader en onmisbaar in ‘t leven van een digibeet!

Dat was Top!

Roy heeft vanochtend een nieuwe SSD-schijf in mijn iMac gezet bij mij thuis. Zeer tot mijn tevredenheid. Het ging snel en efficiënt. Een heel sympathieke en deskundige man, die zijn werk serieus opnam en zorgvuldig uitvoerde. Ik zal hem zeker weer te hulp roepen als er iets met mijn iMac aan de hand is. Ik woon in Oosterhout, hij komt uit Den Bosch, maar dat was geen enkel probleem. Hij was keurig op tijd. Ik kan hem warm aanbevelen!

Zeer behulpzaam & vriendelijk; top!

Na een korte chat tot de conclusie gekomen dat de harddisk van mijn iMac het waarschijnlijk begeven had. Afspraak gemaakt voor diagnose, hierbij bleek inderdaad dat de harddisk kapot was. Vervolgens heeft Roy zeer vakkundig en op een leuke manier mij verder geholpen. Binnen een uur liep ik met een gerepareerde iMac weer naar buiten. Snel, met verstand van zaken, voor een nette prijs en op een gezellige manier. Dank Roy!

Fijne persoonlijke service

Vriendelijke en kundige service. Er werd op een prettige manier meegedacht over welke Mac het meest geschikt was. Daarna persoonlijk op kantoor geleverd en geïnstalleerd. Top!

Super service bij Macxpert

Na maanden van frustratie door mijn steeds trager wordende iMac had ik besloten dat ik de HD wilde gaan vervangen door een SSD. In eerste instantie wilde ik het zelf doen maar ik schrok nogal terug van de nauwkeurige procedure. Apple staat er namelijk om bekend dat ze hun producten goed verzegelen. Na wat google-en kwam ik op de site terecht van macxpert. De prijs voor het vervangen van de HD was zeer scherp dus meteen een afspraak gemaakt om met mijn iMac langs te komen. In een nette werkruimte werd ik ontvangen met een heerlijk bakkie koffie en Roy ging meteen aan de slag. Het was fijn dat ik gewoon mee mocht kijken wat hij deed met mijn iMac. Het was al vanaf de eerste minuut duidelijk dat ik er goed aan had gedaan om dit werk uit te besteden. Desalniettemin was Roy met een klein uurtje klaar. Een TB SSD in mijn iMac van 2013 zorgt ervoor dat deze nog makkelijk 5 jaar mee kan gaan. Hij heeft 'm van binnen ook nog eens helemaal stofvrij gemaakt en het beeldscherm keurig laten glimmen. Mijn iMac is weer als nieuw. Ik ben zeer tevreden met mijn "nieuwe" iMac en het is het geld dubbel en dwars waard. Ik kan het elke Apple fan aanbevelen om hier hun Mac te laten upgraden. Ga niet zelf lopen experimenteren om zo wat geld uit te besparen, laat het aan de macxpert over.

Vakkundig!

Vriendelijk ontvangen door Roy en onder het genot van een kopje koffie kon ik wachten tot mijn laptop klaar was. Hij verstaat zijn vak en en zijn kennis om bij de aanschaf van een extra IMac mij van goed advies te voorzien wat voor mij goed zal gaan werken met op mijn werk afgestemd programma . Zal hier binnenkort zeker gebruik van maken.

Snel, deskundig, vriendelijk, behulpzaam: top!

Nu eens niet alleen maar nieuw, nieuw, nieuw maar nadenken en verbetering implementeren zodat bestaande assets (iMac) nog jaren mee kan! Past zeer in duurzaamheid gedachte.

Snel, vakkundig en betaalbaar

Ik was aan het overwegen om een nieuwe iMac aan te kopen. De aangeboden inruilprijs op mijn huidige iMac (2012) was vanuit Apple zo laag, dat ik het zonde vond om afscheid te nemen. Toen gekeken naar de mogelijkheden voor een upgrade naar de actuele standaard. Via internet Macxpert gevonden. Eerst in een chat met Gerrit de mogelijkheden afgestemd. Vervolgens met Roy een afspraak gepland. Het resultaat is geweldig. De iMac is vele malen sneller geworden. Deze iMac (bouwjaar 2012) kan weer een flinke periode mee!

snel en kundig

Super fijn dat we snel terecht konden en daarbij goed geholpen werden. Je kan merken dat er veel Apple inzicht en ervaring is.

Erg vriendelijke, kundige en snelle dienstverlening!

Één telefoontje was voldoende om snel, goed en vriendelijk geholpen te worden, MacBook volgende dag alweer klaar om mee te nemen

Snel en vakkundig

SSD upgrade van een MacBook Pro werd snel en vakkundig uitgevoerd. We konden er op wachten. Prima service.

Wederom alert, snel en vakkundig gerepareerd

Na een afspraak via Apple Support werd ik bij een gerenommeerde Apple leverancier geconfronteerd met - minstens - 2 weken reparatieduur. Een telefoontje naar MacXpert (Roy) later, kon ik de laptop afleveren, en 12 uur later was de reparatie reeds uitgevoerd, vele malen sneller, waarschijnlijk goedkoper en zodanig dat ik zonder noemenswaardige vertraging weer aan de slag kon. Prima service, en wellicht tot een volgende keer!

Veemarktkade 8

5222 AE Den bosch

Over Macxpert

Bij Macxpert staat de gebruiker centraal. Of je nu nieuw bent met Apple of er al jarenlang ervaring mee hebt, of je een bedrijf hebt met Appletjes voor jou en je collega's of dat je Mac thuis niet doet wat je wilt: onze toegewijde experts staan altijd voor je klaar om je weer op weg te helpen. Belangrijk voor ons is dat we met jou als klant geen onverstaanbare techneuten-taal praten, maar op een manier dat jij snapt wat waar we mee bezig zijn!