4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn Mac draait weer als 'n t..t, na uitbreiden werkgeheugen en inbouwen van SSD schijf,... Laat je geen nieuwe aanpraten maar laat deze mannen uw Mac lekker upgraden !

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het was superfijn om online (in de chat) al een passend advies te krijgen, vervolgens snelle hulp aan huis, en aansluitend nog online de laatste puntjes op de i. Ik ben superblij met jullie hulp en zal jullie zeker bij anderen aanraden. Nogmaals dank Roy en Tim!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben heel prettig geholpen met veel uitleg en met goede adviezen.

Goede service. Vakkundig vriedelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als overstapper heb ik wat info van te voren gemist over de mogelijk benodigde accessoires Mogelijk dat dit komt door de communicatie via de mail. Een checklist op de site met alle mogelijkheden is misschien een optie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een heldere en overzichtelijke website, het bedrijf sluit precies aan bij mijn persoonlijke behoefte, de ervaring met de mensen erachter is uiterst positief, er wordt helemaal waargemaakt wat er beloofd wordt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe Mac en inruil van mijn oude! En ook gewoon bij mij thuis gebracht en meegenomen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prachtig bedrijf met heel vriendelijk en enthousiaste technici. We voelden ons direct thuis. De SSD schijf werd snel en deskundig geplaatst, waar je bij staat. Alles wordt uitgelegd en ook de koffie is prima. Kortom: zeer aan te bevelen. Alles werkt prima. Geen strandballen meer te bekennen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben verrast door de snelle hulp bij het verhelpen van het probleem en upgrade van mijn IMac. En een dag later het advies en meekijken naar een paar puntjes op de Mac.. ik kende macxpert niet maar de ervaring is oké. Zo ga ik ook met mijn klanten om, met respect. Je zou bijna denken dat het niet meer bestaat deze tijd! Chapeau.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekende service, goede en snelle communicatie en altijd bereikbaar voor vragen. Na het eerste contact tot aan levering van onze Imac heeft maar drie dagen geduurd. Wij zijn dan ook erg blij met onze Imac, hij is echt als nieuw!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nette ondernemers die meedenken met oplossingen oor de klant!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke en nette Communicatie. Aardige gasten.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snelle communicatie, adequate en heldere antwoorden op vragen. Op de klant gericht. Vriendelijke mensen. Snel geholpen. Ik zal bij problemen in de toekomst hen zeker weer bellen. Geen overall 10, want er was een kleine vergissing gemaakt, maar dat kan en geen probleem, was binnen de kortste keren weer prima opgelost. Ik ben blij met mijn opgevoerde Mac uit 2012. Loopt weer als een tierelier!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dinsdag gebeld, woensdag Macbook weer "retesnel"!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Te gek!! Helemaal blij met Macxpert!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Communicatie naar aanleng van de aanvraag was snel en adequaat. Ook afspraak maken aan huis verliep zeer soepel. De vervanging verliep vlekkeloos en de geringe nazorg mbt enkele instellingen van het virusprogramma dat verstorend werkte was goed. Was misschien handig geweest om dit programma voor de vervanging van geheugen en SSD schijf te vervanging. Verder zou ik dit bedrijf aan ieder aanraden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle reactie tijd, snelle response, volgens afspraak, deskundig, vriendelijk, behulpzaam, goed advies, prima uitgevoerd, prima aftersale

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg klantvriendelijk, denken mee en goede service!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima ervaring! De oude Mac Pro is weer fris, monter en super snel!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer deskundig en snelle service. Ik heb weer een prima en snelle Imac zonder een nieuwe te hoeven komen. Prima service.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De reparatie van mijn MacBook is vlot en deskundig uitgevoerd. Een uitstekend adres voor advies en reparatie voor Apple computers.

Veemarktkade 8

5222 AE Den bosch

Over Macxpert

Bij Macxpert staat de gebruiker centraal. Of je nu nieuw bent met Apple of er al jarenlang ervaring mee hebt, of je een bedrijf hebt met Appletjes voor jou en je collega's of dat je Mac thuis niet doet wat je wilt: onze toegewijde experts staan altijd voor je klaar om je weer op weg te helpen. Belangrijk voor ons is dat we met jou als klant geen onverstaanbare techneuten-taal praten, maar op een manier dat jij snapt wat waar we mee bezig zijn!