snel geholpen

Vrijdag gebeld, maandag klaar

Vriendelijk en goed geholpen

De harde schijf van mijn 2012 iMac was overleden. Roy is kundig, legt goed uit wat hij doet en ontzorgt. De vervanging van de schijf was in anderhalf uur gepiept. Thuis de data migratie gedaan en nu weer met een goed gevoel aan de bak.

Zeer deskundig en scherp geprijsd

Na jaren trage Mac heb ik nu eindelijk een top en snelle machine. En de prijs was zelfs goedkoper dan ik berekend had. Onwerkelijk goedkoper! Bedankt Roy!

Heel goed adres voor het re-furbishen van een Imac

Heel goed adres voor het re-furbishen van een Imac.

In 1,5 uur tijd weer een snelle Mac

In 1,5 uur werd mijn Mac (2012) voorzien van een SSD harde schijf 500 GB en een groter geheugen 16 GB. Hierdoor was ik verlost van een steeds trager wordende computer Macxpert Roy was heel relaxed en professioneel. Top!

Ongekende service

Mijn late 2015 iMac was traag en nam daarom contact op met Macxpert. Roy gaf aan dat mijn iMac zeker nog niet afgeschreven is en dat ik met een aantal upgrades het gevoel zou hebben dat ik een gloednieuwe Mac zou hebben. Geen woord gelogen. Ik kon elk moment bellen met 101 vragen. Zelfs toen mijn iMac weer thuis stond en ik nog vragen had werd hier met veel aandacht naar geluisterd en meegekeken. De vijf sterren zijn voor mij vooral de snelheid waarbij ik mijn iMac weer terug had na reparatie. Want dat is vaak wat je tegenhoudt om ‘m te laten repareren. Maar liefst: 1 dag!!! Ik raad Macxpert iedereen aan! Thanks Roy!!

Waar voor je geld

Komt provisioneel over, problemen worden snel en netjes opgelost.

Snel en vriendelijk

Duidelijke communicatie per telefoon en ter plekke. Precies wat ik nodig had, iMac werkt weer super snel. Een nieuwe iMac is dan ook niet nodig, kan de komende jaren weer vooruit.

Bedankt voor de service en de koffie

Snelle service in begrijpelijke taal. Bedankt maar weer !

Super service

3 jaar geleden mijn iMac bij Macxpert gekocht. Nu een upgrade laten uitvoeren. Snelle en duidelijke reactie en communicatie en het snel kunnen laten doen.

Goede eerste ervaring, aanbeveling!

Professioneel, klantvriendelijk, oplossingsgericht en snel. Kortom een aanbeveling!

Een XPERT!

Top ervaring bij Roy: - klantvriendelijk - gastvrij - een enthousiaste expert - nette prijzen en kwaliteit Kortom hier moet je zeker zijn voor al je upgrades! Tot de volgende voor weer een upgrade Roy ;-)

Professioneel en klantvriendelijk bestaat. Ga maar naar Macxpert.

Upgraden Mac. Snel, en alles klopt, met een glimlach.

Snel, vakkundig en vriendelijk geholpen

Woensdag gebeld, vrijdag al met ‘nieuwe’ Mac uit 2012 vertrokken. Lekkere koffie ook :-)

Fijn bedrijf. .

Snelle service en uitmuntende klantgerichtheid. Een echte aanrader.

Super snel en vriendelijke service

Telefonisch contact gehad en geholpen aan de juiste MacBook. Deze werd meteen besteld en kon hem de volgende dag meteen op komen halen. Top service!

Behulpzaam en deskundig

Mijn bestaande 8 jaar oude iMac werd met enkele verbeteringen weer supersnel, als nieuw.

Vriendelijke en professionele service

Nadat ik Roy telefonisch had gesproken over mijn super trage iMac uit 2009, gaf hij mij duidelijk en eenvoudig advies. Een afspraak was snel gemaakt. Een vriendelijke ontvangst met een bakje koffie. Ben even Den Bosch gaan verkennen en kon een paar uurtjes later weer naar huis. Mijn iMac loopt nu als vanouds, compleet met alle updates en extra geheugen. Ben heel erg blij met deze voortreffelijke en klantgerichte aanpak van de MacXpert.

Supertop service en klaar terwijl je wacht

Hele pretttige omgeving, lekkere koffie en nette service. Advies gekregen waar je iets aan hebt en zeker aan te bevelen. Ik kom terug als ik aan de volgende toe ben.

Top service

Goede service gehad. Gebeld en binnen een week kon ik terecht. SSD en werkgeheugen een upgrade gegeven en mijn Mac loopt als een trein! Bedankt.

Superservice!!!

Roy heeft me fantastisch geholpen. De Mac loopt weer als een straaljager ipv een locomotief. Ik heb veel upgrade bedrijven vergeleken voordat ik een keus maakte voor Macxpert en ik ben echt blij dat ik voor Macxpert heb gekozen. Afgezien van de vakkundigheid en kennis van Apple producten, gaf Roy een fantastische service. Door onvoorziene omstandigheden (Coronatest) moest ik de afspraak binnen 1 dag verzetten. Roy was vol begrip en zelfs bereid om een paar dagen later (na een negatieve test) in zijn vrije weekend uit Den Bosch naar Leiden te rijden, zodat ik op maandag weer kon beschikken over een goed werkende computer en mijn Zoomcalls kon doen. Waar vind je ze nog? Het vervangen van de harddisk en plaatsen van extra geheugen ging zeer zorgvuldig. Roy naam zelfs rustig de tijd om zijn vingerafdrukken van het scherm te verwijderen...want tja niets boven een Mac zonder vingerafdrukken!! Overweeg je een upgrade? kies dan zeker voor Macxpert!!

Snelle goede en vriendelijke service!

Zeer snelle en vriendelijke service! Imac met defecte harde schijf in de ochtend gebracht en eind van de middag werkte hij weer meer dan perfect. Nog een aantal goede adviezen gekregen! Roy Bedankt als er problemen zijn ga ik zeker jou bellen!

Super service uitstekende kwaliteit

Kon heel snel terecht. Nette prijs voor de perfecte kwaliteit

Perfect omdat er goed, makkelijk en prettig contact is geweest. Er wordt kundig en praktisch meegedacht en snel gereageerd. Macxpert gaf vooraf een vertrouwd en professioneel gevoel, dit werd later bij de uitvoer van de werkzaamheden meer dan bewaarheid. Zou een volgende keer zeker terug komen en zou hen zeker aanbevelen bij familie en vrienden. Roy bedankt!

Snelle, klantvriendelijke service

Goede koffie tijdens het wachten en snelle service.

Veemarktkade 8

5222 AE Den bosch

Over Macxpert

Bij Macxpert staat de gebruiker centraal. Of je nu nieuw bent met Apple of er al jarenlang ervaring mee hebt, of je een bedrijf hebt met Appletjes voor jou en je collega's of dat je Mac thuis niet doet wat je wilt: onze toegewijde experts staan altijd voor je klaar om je weer op weg te helpen. Belangrijk voor ons is dat we met jou als klant geen onverstaanbare techneuten-taal praten, maar op een manier dat jij snapt wat waar we mee bezig zijn!