Gewoon helemaal top

Wederom een geweldig goede ervaring van Macxerp. Mooie refurbished Imac voor een mooie prijs. Gistermorgen besteld gisteravond al in huis en geinstaleerd. Helemaal top

Geweldig, pro-actief, snel, perfecte service, vriendelijk, professioneel

Verassend goede ervaring, na een chat en telefoongesprek met Roy over een traag geworden iMac kreeg ik helder en duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden waren en wat de prijs zou zijn. Snel alles perfect geregeld door middel van een upgrade van de iMac aan huis, met als resultaat weer een super werkende iMac, waar ik weer heel blij mee ben. Roy vertrok pas toen hij zeker wist dat alles weer correct werkte, mijn complimenten voor de service aan huis! Ik beveel hen ten zeerste aan, top team. Zal zeker weer contact met hen opnemen als ik andere problemen zou ervaren met andere apparatuur.

Super service

Snelle accurate service en deskundig advies. Beste wat ik ooit op Mac gebied heb gehad in jaren! Topper!

Zeer kundig en betrouwbaar

Na een belletje met Roy voor advies over mijn huidige Mac book Pro wist hij precies aan te geven wat de beste keuze was voor mij zonder dat er iets werd opgelegd. Toen liet Roy weten dat hij voor mij het juiste product had binnengekregen. Of ik interesse had... Met het beantwoorden van mijn vragen heb ik besloten om over te gaan naar een Refurbished laptop. Iets wat ik niet had verwacht ooit te doen. Door de deskundige hulp en eerlijke communicatie typ ik dit bericht op mijn nieuwe 'oude' mac. Wat een fijne partij om zaken mee te doen. Ik raad Macxpert aan!

Top geregeld! Mijn 2013 Macje is weer als nieuw.

Al een tijdje liep ik te klooien met een trage iMac uit 2013. De bekende strandbal zorgde voor een flinke domper op mijn levensvreugde (haha..). Ik overwoog 'm serieus de deur uit te zetten maar ging toch nog even kijken of het ook anders kon. Zo kwam ik terecht bij de site van Macexpert. Omdat ik nog twijfelde heeft het nog even geduurd maar op een gegeven moment toch maar contact opgenomen. Dat had ik echt veel eerder moeten doen! In een uur heeft Roy mijn iMacje, gewoon achter mijn bureau, voorzien van een nieuwe SSD kaart en extra werkgeheugen en nu loopt hij weer als een zonnetje.

Deskundigheid voorop

Aanrader. Met de chat werd de positieve toon gezet Kwam voor informatie op de site Volgende dag al terecht voor vervanging van de hard schijf mac 21 van 2011. Kon er op wachten. Ontvangen met koffie en de sfeer was gezet Reparatie werd snel en deskundig uitgevoerd Met tekst en uitleg. Het terug zetten werd telefonisch begeleid om een zeer rustige en geduldige manier. Prettig en vertrouwd. Nogmaals een aanrader. Ik ben blij dat ik ondanks het aantal kilometers Ridderkerk 's Hertogenbosch bij Roy terecht ben gekomen

Deskundig en snel

Had problemen met mijn Mac Pro 5.1. Gebeld en kon snel terecht met de civid-19 regels in achtneming. Diverse mogelijke oorzaken bekeken en uiteindelijk was mijn Kingston 240 GB PCI flashdrive defect. Andere PCI drive genomen, backup terug gezet en nu werkt het weer.

Uitstekende service!

Iedere keer snel en goed geholpen!

geweldige service

Onder het genot van een kop koffie werd in 3 kwartier mijn mac book pro2014 mid geuprade van 128Gb naar 500 Gb. Super dus, en niet zo duur als elders.

100% tevreden!

Snelle service, vriendelijk ontvangst, en kundig.

Top en snelle service

Top en zeer snelle service

Uitmunted. Vriendelijk. Meedenkend en zeer deskundig!

Mijn MBA deed het niet meer, gelukkig wilde Roy er naar kijken maar was helaas niet te redden. Roy hielp me snel, supervriendelijk en dacht zelfs nog me mee om mijn data nog van de harde schijf te halen. Beter kan je niet wensen.

Prima service en geen verrassingen

Prettige ervaring, met medewerker die echt klaar staat voor de klant. En bovenal weer een supercomputer in huis.

snel en goed geholpen

SSD schijf laten plaatsen in Mac. Stuk sneller geworden. Nog wat problemen met WiFi verbinding na overzetten, maar goed opgelost door Roy. Prima service.

Roy geeft me geweldig geholpen mijn computer weer snelheid te geven

In alles merk je dat Roy een vakman is. In het terugzetten van de mail ontstonden wat problemen. Pas toen mijn mail was teruggezet (rond middernacht) was het project afgerond. Alle lof!

Top service

Persoonlijke benadering, Roy denkt met je mee, een heel goed advies op maat gekregen. Daarnaast ook snelle levering, installatie en pas weg gaan als alles werkt. Ik kan geen andere zaken vinden die zo'n service geven op Mac-producten. Absolute aanrader ook als je op zoek bent naar refurbished!

Vriendelijk, professioneel en snel!

Ik werd fijn ontvangen en ben goed geholpen door Roy. Mijn Macbook Pro is geupgrade en werkt nu beter als nieuw! Ik ben zeer tevreden met de service en vond het (korte) wachten op de upgrade totaal niet erg.. Roy is gezellig en erg vriendelijk en er is lekkere koffie op de zaak!

Super goed geholpen, s’morgens gebeld en in de middag al geholpen .top

Goed geholpen ,snelle service. En oplossingsgericht mee denken top .

Uitstekende service en een warm onthaal

iMac 27” uit 2011 was traag en start niet meer op. Om 11:30 gebeld en om 15:00 ontvangen met een kop koffie om 45 min later met een uitstekende snelle iMac weer naar huis. Roy, een zeer enthousiaste Apple kenner, heeft er een ssd schijf ingezet, geheugen verhoogd en OS X weer werkend er op gezet. Wat een service en wat een ontvangst.

Super Service

snelle service en een goed advies zeker een aanbeveling

Super goede customer service!

Snel, efficiënt met oog voor de wens van de klant.

Top! Snelle service, goed contact en eerlijk advies.

Top! Snelle service, goed contact en eerlijk advies.

super service kundig en kwaliteit

Mijn ervaring met Macxpert is nu alweer zo'n vijf jaar. Het is alleen maar gegroeid, complimenten voor Roy hij adviseert en ondersteun je met alle vragen, niks lijk te veel. Als je zoals ik een digibeet bent is Macxpert een warm welkom. Complimenten en nogmaals dank.

SUPER - in 2 dagen een nieuwe iMac geleverd en geïnstalleerd

zeer snel in reageren en behulpzaam met het leveren en installeren

spontaan vakundigge topservice

lekker ongedwongen zoals her hoort

Veemarktkade 8

5222 AE Den bosch

Over Macxpert

Bij Macxpert staat de gebruiker centraal. Of je nu nieuw bent met Apple of er al jarenlang ervaring mee hebt, of je een bedrijf hebt met Appletjes voor jou en je collega's of dat je Mac thuis niet doet wat je wilt: onze toegewijde experts staan altijd voor je klaar om je weer op weg te helpen. Belangrijk voor ons is dat we met jou als klant geen onverstaanbare techneuten-taal praten, maar op een manier dat jij snapt wat waar we mee bezig zijn!