vriendelijke personeel ,die vakkundig de batterij hebben aangesloten. ik ben verder zeer tevreden over hallostroom, ze denken met je mee. als je moet bellen of mailen , duurt niet lang of ze bellen of mailen meteen. als er zonnenpanelen of een batterij raad ik jullie Hallostroom aan
Ik heb nu bijna twee jaar zonnepanelen en een paar maanden een batterij. De panelen doen fijn hun werk zonder dat ik daar in een keer een grote investering in heb hoeven stoppen. De batterij moet zichzelf nog bewijzen, het is tenslotte winter, maar dat gaan we zien. Aardige behulpzame mensen bij de installatie en aan de telefoon.
Heb sinds 2018 zonnepanelen laten plaatsen door Hallostroom en ben zeer tevreden hierover. In oktober 2023 nog een aantal panelen bij laten plaatsen, een aantal panelen van voren naar achteren laten plaatsen en 8 nieuwe panelen aan de voorkant genomen. De monteurs die dit toen gedaan hebben neem ik nog steeds mijn pet voor af, hoe goed en netjes deze mensen gewerkt hebben. In 2024 heb ik ook nog via Hallostroom een thuisbatterij laten plaatsen van 10,5 kWh en dit is ook allemaal netjes gebeurt. Ben nu helemaal van het gas af en alles electrisch. Verwarm mijn huis met Airco's en Infraroodpanelen en dit gaat prima. Zeker aan te raden om gasloos te zijn.
Een beslissing voor een thuis batterij was de logische stap voor mij na het plaatsen van 8 zonnepanelen in 2022. Ik rij ook elektrisch en zal een bui een beetje hangen met de energie maatschappijen dat er toch een wijziging zou komen met de salderingsregeling. Wat een goed voorstel om extra energie op te sparen in een thuis batterij en deelnemen aan biodynamisch stroom. Was een goede beslissing en geen enkele spijt. Deskundige, vriendelijke mensen die alle tijd nemen om je vragen te beantwoorden. En plaatsing? Snel en vakkundig gedaan. Ik raad het aan!
Ik benal jaren klant bij hellostroom. In het begin had ikalleen zonnepanelen en dit jaar hebben we er thuis batterij bij gekregen. Goede uitleg daarover gehad en de installatie daarvan is netjes gedaan. Ze waren er vriendelijk en gave goede uitleg. Had problemen met me batterij hij gaf aan dat die niet kon opladen. Was een probleempje met de software en dat hebben ze netjes telefonisch opgelost. Alles doet het goed. De service van hellostroom vindt ik uitstekend en als je vragen heb kan je de altijd stellen en wordt dan ook vriendelijk te woord gestaan.
zonnepanelen sinds 2018 en thuisbatterij sinds 2024 in een woord geweldig en kostenbesparend,had niet gedacht dat dit zoveel voordeel zou opleveren.
Via het internet een informatie gesprek aangevraagd bij HalloStroom voor een thuisaccu. Zou vandaag op 27 december 2024 om 12:00 plaatsvinden. Kreeg ook nog keurig een herinnering email over deze afspraak. Maar ik ben niet gebeld. Heb zelf nog HalloStroom proberen te bellen maar daar wordt gewoon niet opgenomen. Verder van hun kant geen enkele reactie waarom het misging. Kennelijk zitten ze niet te wachten op nieuwe klanten. Voor mij is het dus nu GoodbyeStroom geworden. Ik ga wel bij een ander informeren.
Begin 2023 zonnepanelen geïnstalleerd. Na een jaar zeer tevreden. Maar toen.. Door de fijne ervaring ook een batterij aangeschaft. Deze zou AI gebruiken en zeker een besparing opleveren van 120€ per maand. De batterij is inmiddels 3 maanden geleden geplaatst. In de tussentijd meerdere keren moeten bellen (wachttijd ongeveer 15 per telefoontje) met verschillende zaken maar echt een oplossing komt er steeds niet. De batterij werkt al vanaf 18-10 niet meer. (Fout ligt bij Enphase en dus moet ik maar afwachten) Ondertussen betaal je er wel voor en sterker nog doordat je een batterij aanschaft moet je ook een dynamische contract pakken. Klinkt allemaal leuk maar daardoor vervalt het salderen en betaal je juist meer. Indien u denkt over een huurcontract bij Hallostroom voor een thuisbatterij zou ik zeker nog eens verder rondkijken.
Hallo Jules, Vervelend dat de thuisbatterij in jouw geval nog niet doet wat 'ie zou moeten doen! We zijn inderdaad in nauw contact met Enphase om het probleem zo snel mogelijk voor je op te leveren en komen hier zo snel mogelijk over bij je in de lucht. Onze excuses voor 't ongemak! Met hartelijke groet, Team HalloStroom
Al ruim anderhalve maand geen inzicht in mijn verbruik. Info ontvangen dat het probleen bekend is. Maar is nogsteeds niet opgelost
Hallo Leo, Dank voor je feedback en vervelend natuurlijk dat je het inzicht in je verbruik nog niet hebt. We hebben behalve het probleem ook de oplossing in beeld en nemen snel contact met je op om deze met je te bespreken! Met hartelijke groet, Team HalloStroom
Goed werk geleverd door vriendelijk en deskundig personeel. Na installatie van de hardware is duidelijk uitgelegd hoe de software te installeren en te bedienen. Alles netjes achter gelaten en de installatie werkt probleemloos. Hoeveel de batterij laadt en ontlaadt kun je altijd en overal inzien met de Enphase monitoring-app. Mooi en compact systeem ik ben zeer tevreden.
ik zal eerst beginnen met het goede wij hebben al 5 jaar zonne panellen werken prima zo als belooft nu hebben wij een batterij en een Energie contract bij Hallostroom en dat werkt niet zo als belooft als je belt ja we zijn er mee bezig oke twee weekend Verder ja hoor hebt u nog geen brief gehad nee o Dan moet u even wachten weer een maand Verder kan ik niet meer zien wat ik aan kosten verbruik nee dat is een storing en Dan weer een week we zijn er mee bezig enz......... ik heb echt zo spijt van. !!! ik heb gevraagt of ik iemand kan spreken die me wel antwoorden kan geven nee u moet nog even geduld hebben en weer een week verder en weer niets
Hallo Benno, Dank voor je feedback, hier zijn aan onze kant inderdaad een aantal dingen niet goed gegaan, waarvoor excuus! We zijn hard aan ’t werk om dit voor je op te lossen en we bellen je snel even om je bij te praten over de status. Hartelijke groet, Team HalloStroom
mooi verkoop praatje. maar wanneer er problemen zijn dan licht het allemaal aan mij omdat ik met plaatsen er niet was ( tig keer verzet en kan niet steeds vrij nemen). Er is van alles mis gegaan maar nette service heb ik niet ervaren.
Hallo Sylvia, Wat vervelend dat je ontevreden bent over de service die we verleend hebben. We hebben je proberen te bereiken om het probleem met het kabeltraject voor je op te lossen, dus neem vooral contact op met onze klantenservice op telefoonnummer 030 767 0078. Hartelijke groet, Team HalloStroom
Toen ik contact opnam met Hallostroom werd mij alles luid en duidelijk uitgelegd, waardoor we er snel uit waren om met Hallostroom in zee te gaan, zeer te spreken hoe alles gaat.nu denken over een thuisbatterij.Wat ik iets minder vondt is dat de mensen die de panelen plaatsen buitenlanders waren en geen woord Nederlands spraken,uitleg over de app heb ik dus niet gehad.
Hallo Gert, Fijn dat je tevreden bent over onze service en je zonnepanelen! En dank voor je feedback: extra uitleg over de app gaan we mee aan de slag! Hartelijke groet, Team HalloStroom
Goede begeleiding voor en na installatie
Hallo Erik, Fijn om te lezen! Team HalloStroom
Volgens afspraak en keurig perfect aangelegd, dat is een heel plezier, de zon met opslag in huis !
Hallo Wim! Dank voor je feedback, fijn om te lezen. Hier doen we het voor! Met hartelijke groet, Team HalloStroom
HalloStroom heb ik goede ervaring mee. Afschrijvingen per bank niet duidelijk, d.w.z. geen maandaanduiding vermeld in de omschrijving. Ook geen goede uitleg gekregen over de werking van de App.
Hallo Jan! Hartelijk dank voor je feedback! We bellen je even om te horen welke informatie over de werking van de app je precies mist en over de omschrijving bij de bankafschrijvingen. Met energieke groet, Team HalloStroom
ze praten mooi als je iets wil huren. maar dan zeggen ze dat je ze ook kan afkopen voor beetje meer. maar als het zo ver is betaal je dubbel van de waarde. dus praatjes genoeg. maar nadien wordt je belazerd
Hallo Freddy, Dank voor je reactie en natuurlijk vervelend dat je dit zo ervaart. Wij streven er altijd naar om onze klanten duidelijkheid en transparantie te bieden, zowel in onze huurvoorwaarden als in de mogelijkheid om af te kopen. We zien dat onze klanten soms kiezen voor het alsnog kopen van de zonnepanelen in een situatie als deze. Nog vaker zien we dat nieuwe bewoners de overeenkomst overnemen en daarmee direct profiteren van de zonnepanelen van hun nieuwe huis zonder dat daar een grote investering voor nodig is. Nogmaals dank voor je bericht en we hopen je in de toekomst van dienst te kunnen zijn op een manier die beter bij je verwachtingen aansluit. Met hartelijke groet, Team HalloStroom
Had 12 solar panels installed last year now operating 1 full year. System was arranged and installed professionally and has produced energy as predicted.
Hi Peter, Thanks a lot for, it's great to hear the solar panels are working according to plan! Warm regards, Team HalloStroom
De mensen zijn die begrijpt hoe je bij de klant hoor te zijn. Netjes werken .op tijd aanwezig Geen vraag is te veel. Daar krijg je dan ook antwoord van medewerker die zijn vak beheerst het materiaal die ze. Gebruikt ziet er schoon en verzorgd uit de mensen die bij je thuis komen zien er goed verzorgd uit. Klantenservice is heel duidelijk Hollo stroom. Is een goetde organisaties die weet waar ze het over hebben af spraken worden na gekomen en niet meer veranderen top. Gr van familie visser uit Dordrecht
Hallo Wessel, Dankjewel voor je positieve feedback en het compliment voor ons team! Met hartelijke groet, Team HalloStroom
goede afspraken snelle plaatsing en vriendelijke benadering door Hallostraat en partners
Hallo Toon! Dank voor je mooie review, fijn dat je tevreden bent met de service van ons en onze partners! Met warme groet, Team HalloStroom
Installatie is snel en keurig verlopen. Na 1 jaar hebben wij all een besparing van €200 per maand.
Hallo Frank, Hartelijk dank voor de fijne review. We wensen je nogmaals veel profijt van je zonnepanelen. Met warme groet, Team HalloStroom
De monteurs hebben de zonnepanelen heel netjes aangelegd. Ook de service van Hallostroom was heel goed. Alles was netjes uitgelegd. En de monteurs waren op tijd. Niets dan lof.
Hallo Leen, Fijn dat je tevreden bent over de installatie van de zonnepanelen en onze service! Met warme groet, Team HalloStroom
Ik heb sinds 16 maanden zonnepanelen van HalloStroom. Keurig geinstaleerd maar toch een keer een storing gehad. Deze storing natuurlijk gemeld en is snel en tot grote tevredenheid netjes opgelost.
Hallo Ad, Goed om te lezen dat je nog steeds tevreden bent en dat we de storing snel voor je hebben kunnen oplossen! Met hartelijke groet, Team HalloStroom
Perfecte installatie nette monteurs Tot nu toe geen klachten.
Hallo Jan, Fijn dat de installatie goed is gegaan en dat je tevreden was over de monteurs! En het aantal klachten houden we graag zo! Met hartelijke groet, Team HalloStroom
Er zijn problemen met de aansluiting in de meterkast. Hallo Stroom heeft de batterij verkeerd aangesloten waardoor mijn zonnepanelen niet meer werken. Ben al maanden bezig dit opgelost te krijgen, zonder resultaat. Betreffende facturering houden ze zich niet aan de afspraken!
Beste Wim, bedankt voor je feedback! Wat ontzettend vervelend, hier zijn inderdaad een aantal dingen mis gegaan aan onze kant. Inmiddels heb je een van onze collega’s gesproken en zijn we druk bezig het probleem voor je op te lossen. Excuses voor het ongemak!
Bouwmeesterplein 1
2801 BX Gouda
HalloStroom is een toonaangevende speler in de duurzame energiemarkt. We bieden een breed scala aan oplossingen, van zonnepanelenverhuur tot complete systemen met energieopslag, dynamische energiecontracten en de EnergieBox, waarmee je slim kunt handelen op de energiemarkt. Toegankelijk voor iedereen, zonder investering en gedoe. Wij zijn jouw one-stop-shop voor duurzame energieoplossingen die niet alleen goed zijn voor de planeet, maar ook voor je portemonnee.