goed heel goed

was goed hoor echt wel en nog goed . ik zo nog boeken krijgen als er iets was wat ik moet doen . als er iets aan de hand was ' ook over Wi-Fi als iets is .ik weet niet hoe ik moet doen met wi fi ik weet niets echt niets . is er een storing wat moet ik doen .kan ik beller naar u of niet ,wat moet ik doen . ik weet niets . dank groetjes jos voets

Niet best

Zonnepanelen noet netjes geïnstalleerd Gebeld niks meer gehoord.. Daarna geen inlog voor de app.. We zijn al twee weken verder.. Zonnepanelen op zich goed..maar gewoon slordig gemonteerd.. Hallo stroom gemiste kans.. Want ja als het niet goed zit naar me zin zal de incasso ook niet lukken

Uitstekende ervaring

Ik kan niet anders zeggen dat alles goed is gegaan met dit bedrijf. Petje af.

doen wat ze beloven

prettig contact snelle levering perfecte en snelle montage

Dik tevreden

Goede en snelle afhandeling en service

Fijn verlopende een aanrader om naar Hallo Stroom te gaan.

Goed en zorgvuldig verlopen.

Goede partij

We zijn heel blij met onze nieuwe zonnepanellen. Hebben gelijk ons maandbedrag bij nuon naar beneden bij laten stellen. Daar zijn we het meeste blij mee

Ze doen wat ze beloven

Dit is nou eens een bedrijf die doen wat ze beloven. Vanaf het eerste contact ben ik goed geholpen en ook de installatie van de zonnepanelen zelf werd gedaan door hele kundige mensen. Ook fijn dat ik zonder een cent vooraf te investeren nu direct profijt heb van de zonnepanelen. Ik kan dit iedereen aanraden als je nadenkt over zonnepanelen.

Netjes gewerkt

Vorige week hebben wij de zonnepanelen gekregen. Heel netjes gewerkt door de mannen en mooi alles in overleg weggewerkt. Heel tevreden.

Duidelijk en snelle installatie

Voor de montage heeft een monteur alles doorgesproken wat er moet gebeuren en wat mijn wensen waren. In ruim 3 uren waren de panelen op het dak geplaatst en de elektra opgehangen en in de meterkast gemonteerd. De elektromonteur ging pas weg nadat alles goed werkte, de WiFi op de juiste instellingen stond en ik alles doorgesproken kreeg en de app werkte. Er werd zeer snel en schoon gewerkt.

Goedkoper dan de rest

Ik heb mijn zonnepanelen hier gehuurd omdat de prijs een stuk lager was voor dan de anderen waar ik een offerte had opgevraagd. Ook veel meer vermogen per zonnepaneel en mooi zwart dus dit alles heeft mij doen besluiten bij hallostroom te huren.

uitstekende goede service en goede monteurs .

Keurig netjes alles afgewerkt en goed uitgelegd hoe het werkt.

Top afhandeling van begin tot eind

We wisten weinig van zonnepanelen voordat wij contact hadden met Hallostroom. Na het eerste contact eigenlijk gelijk enthousiast want we gaan best wat per maand besparen. Ook fijn dat het ons niets kost en we eigenlijk alles betalen met de huur per maand terwijl deze lager is dan dat we kwijt waren. De mensen die kwamen monteren waren aardig en zo te zien vakkundig want het ziet er top uit.

Heel tevreden

Vanaf het eerste moment dat ik met Hallostroom contact had, hadden wij al gelijk een goed gevoel. Alles is goed uitgelegd en door de monteurs is heel netjes gewerkt. Het installeren duurde ook maar een paar uur zoals beloofd en alle wensen van mijn man werden netjes besproken en doorgevoerd.

Super service

Snelle plaatsing. Ze lagen binnen drie weken op ons dak. Ben goed geholpen door de telefoon. Dikke pluim.

Goed en slecht

Het traject naar het plaatsen prima verlopen. Bij vragen wordt er vaak niet terug gebeld. Degene die kwam om vooraf te schouwen heeft niet alles goed bekeken, maar uiteindelijk is het door de zeer vakkundige monteurs goed gekomen. Ze konden op de dag van plaatsen de klus helaas niet afmaken omdat het te hard waaide. Maar veiligheid voor alles. Een dag of 5 later is de klus geklaard. 13 panelen op het dak, vooraf zouden er 9 op het dak komen en 4 op de garage, maar door de vakkundigheid en inzicht van de monteur konden ze dus allemaal op het dak. Nu zou ik er nog graag 4 op de garage willen hebben. En dan ga je bellen, meneer u wordt teruggebeld! Zojuist voor de derde keer gebeld en zal weer teruggebeld worden!? Ben benieuwd maar het vertrouwen is weg. Dit staat allemaal los van de uiteindelijke opwekking van zonne energie hier ben ik uiterst tevreden over. Maar de manier van werken van HalloStroom staat me niet zo aan.

dit is een aanbeveling

de zonnepannelen zijn echt vakkundig neergelegd en ze zijn zwarter dan ik dacht dus echt heel mooi. fijne feestdagen

Laat de zon maar schijnen

Ik heb drie weken geleden mijn zonnepanelen gekregen en ze wekken goed op. Op zonnige dagen wel veel meer dan de grauwe donkere dagen maar dat komt denk ik omdat het december is. De app werd niet gelijk na de installatie geïnstalleerd maar ik werd twee dagen na de installatie door hallostroom gebeld en is het in orde gemaakt.

Snel geinstalleerd

Ik heb 8 zonnepanelen van Hallostroom. Waren binnen een ochtend klaar en ziet er geweldig uit. Complimenten voor jullie service.

Mooie zonnepanelen

Ik was voordat ik de zonnepanelen geïnstalleerd kreeg een beetje huiverig want ik vind zonnepanelen niet heel mooi maar het valt alles mee en ik ben ook nog geld aan het verdienen dus ben blij.

Wij gaan voor duurzaam

Het starten bij het eerste telefoon gesprek wat mega goed verliep en op al mijn vragen wel een antwoord. Het jammer was dat de persoon in kwestie zei dat als ik ergens mee zag of vragen had hem moest mailen want hij was mijn tussen persoon. De schouwing, bij deze kwam weer een heel ander bedrijf om te kijken of het wel degelijk geplaatst kon worden op ons dak. Toen ik het niet helemaal eens was heb ik hallostrpom gemaild en werd ik terug gemaild door iemand anders en vervolgens gebeld door weer heel iemand anders. Van mijn oorspronkelijke tussen persoon moet ik vandaag de dag nog antwoord krijgen maar goed. Alles was netjes en na behoren geregeld toen werden de panelen geplaats. Half 9 kwamen ze 11 uur lag alles op het dak. Geweldige gasten die wat de panelen kwamen leggen zij legde alles uit maakte alles netjes en lag het zo neer als dat ik dat wilde... ik ben.met het eind resultaat tevreden. Ondanks dat je geen vast aanspreek punt hebt bij hallo stroom beveel ik ze zeker aan.

Vriendelijk en duidelijk

Ze zijn duidelijk en vriendelijk. Dus heel prettig in de omgang!

onvriendelijke telefoniste

de panelen zijn 20-11-20 prima geïnstalleerd, de omvormer er vlak achteraan maar nu krijg ik een telefoontje dat de app wel 3 weken kan duren terwijl mij beloofd was binnen enkele dagen , op mijn vraag bij de telefoniste of dat niet wat sneller kon werd ze uiterst onvriendelijk. Nu afwachten maar of het ook 3 weken gaat duren.

Niet nakomen van levering volgens offerte.

Bevestiging ontvangen waar andere onderdelen opstaan dat in de offerte, met een uur per mail gereageerd en ook gebeld met de woorden het komt goed. De instalatie dag verkeerde omvormer bij ik heb de jongens laten bellen dat dit niet de afspraak was. ik ben terug gebeld met de antwoorden dat het mij dan meer ging kosten, ik weer gemeld dat is aan jullie leveren wat er aangeboden is voor de prijs die ervoor stond. Ze gingen het nakijken en zouden de volgendedag terug bellen als dat goed was, ik heb ja gezegt dit is twee weken geleden en niets meer gehoord. na meerdere maild verstuurd te hebben heb ik er op nog geen 1 antwoord gekregen.

Zeer slechte installatie en nemen geen verantwoordelijkheid

Zonnepanelen foutief en slordig geïnstalleerd, met als gevolg meerdere dak/regenwaterlekkages. Hierdoor grote buiten- en binnenschade. Hallostroom nam haar verantwoordelijkheid niet, maar schoof deze door naar het, door Hallostroom, ingehuurde installatiebedrijf. Maanden lang lekkage gehad terwijl Hallostroom niet reageerde.

Bouwmeesterplein 1

2801 BX Gouda

Over HalloStroom

HalloStroom is een toonaangevende speler in de duurzame energiemarkt. We bieden een breed scala aan oplossingen, van zonnepanelenverhuur tot complete systemen met energieopslag, dynamische energiecontracten en de EnergieBox, waarmee je slim kunt handelen op de energiemarkt. Toegankelijk voor iedereen, zonder investering en gedoe. Wij zijn jouw one-stop-shop voor duurzame energieoplossingen die niet alleen goed zijn voor de planeet, maar ook voor je portemonnee.