Ben tevreden. Alleen jammer dat de monteur die de boel binnen heeft geïnstalleerd zijn schoenen weigerde uit te doen toen ik dat vriendelijk verzocht. Hij stond note bene vlak er voor Nog op mijn zwarte net in de koot gezetten dak😈
Alles is van begin tot aan installatie prima verlopen. Een halve dag werken en de panelen lagen op het dak. Op dat moment is mijn voordeel gaan lopen. Geweldig.
was als eerste aan de beurt op maandagmorgen echter door prive omstandigheden van een monteur moest een ander mee dus werd het iets later de heren stonden om 9 uur op de stoep waren wat vergeten maar de praxis bood uitkomst om 1230 uur zaten de heren weer in de auto onderweg naar een nieuwe klant, uitermate correct en echt met de hart op de goede plaatst
Ik ben tevreden over de panelen alles ligt er netjes bij! De communicatie echter verloopt soms stroef.Ik heb helaas meerdere malen moeten bellen voor een afspraak, snel mail verkeer is er ook nog niet,wel via facebook.Nog enkele verbeteringen nodig dus.
Ben tot nu toe uitermate tevreden
Vond wel lastig dat de belaling van 3 maanden huur in een keer betaald moest worden. Hierdoor kwamen we financieel even in de problemen. Het voordeel bleek in de praktijk minder groot dan bij het verkoop praatje en berekening. Jammer.
Alles is soepel verlopen volgens advies en afspraken: erg fijn!
Heel goed advies gehad, klantenservice goed bereikbaar! De instalatie zit niet zoals gepland, maar werkt wel. Afwerking vind ik minder daar waar de stroom naar binnen gaat en komt. Een aandachtspuntje!!
Service verlening met de hoofdletter S, gedurende het hele traject van informatie opvragen tot en met de installatie. HalloStroom maakt waar wat beloofd wordt, het advies is helder en helpt goed bij de besluitvorming. Men maakt bij de installatie gebruik van installatiebedrijven die weten wat er verwacht wordt en vakwerk afleveren. Ik beveel HalloStroom ten zeerste aan.
Ik vindt het wel erg spijtig dat hallostroom niet aangeeft dat de goodwe App. Dat ze daar mee stoppen en dat je zelf erachter moet komen dat je een nieuwe app moet downloaden. En de nieuwe app werkt zeer slecht. Voor de rest is alles prima.
prima uitleg en een uitstekend advies dat door uw medewerkers is geleverd.
Vlot en vakkundig geregeld. En het systeem werkt uitstekend. Ben uiterst content. Zal het zeker aan vrienden en bekenden aanbevelen.
Goede begeleiding tijdens het gehele proces en altijd op korte termijn bereikbaar voor nadere uitleg. Panelen liggen keurig op het dak en de opbrengst is minimaal zoals beloofd. Alleen jammer dat de software van SEMS zo snel wordt vervangen.
Top bedrijf, alles netjes en goed geregeld..
Koop, installatie en werking zijn probleemloos gelopen. Top!.
Afspraken worden goed nagekomen
Ben tevreden
Ik heb nog steeds geen antwoord op de verrekening en de eventuele overstap naar Powerpears. Besparing is met huidige leverancier Essent niet mogelijk. Dus investering levert niet op ,maar kost geld momenteel.
Weinig op aan te merken tot op heden
De zonne panelen leveren een behoorlijk rendement. En vakkundig geïnstalleerd op een prittige manier.
goed en snel geregeld pluk er nu al de vruchten van mijn complimenten aan de twee mannen die alles hebben geplaatst en aan gesloten
Snel geïnstalleerd. De zon doet de rest
Bouwmeesterplein 1
2801 BX Gouda
HalloStroom is een toonaangevende speler in de duurzame energiemarkt. We bieden een breed scala aan oplossingen, van zonnepanelenverhuur tot complete systemen met energieopslag, dynamische energiecontracten en de EnergieBox, waarmee je slim kunt handelen op de energiemarkt. Toegankelijk voor iedereen, zonder investering en gedoe. Wij zijn jouw one-stop-shop voor duurzame energieoplossingen die niet alleen goed zijn voor de planeet, maar ook voor je portemonnee.