Keurig geïnstalleerd, mannen waren met 5 uur klaar. Netjes achter gelaten. Een aanrader
Complimenten voor de monteur
Vanaf het eerste, telefonische contactmoment werden al mijn twijfels op een eerlijke manier weggenomen en kon ik rekenen op eerlijk advies. De adviseur was bereidwillig om meerdere opties naast elkaar te leggen en daarin samen met mij een keuze te maken. De monteur heeft alles keurig geinstalleerd en dankzij de handige app kan ik nu zelf monitoren hoe mijn panelen het doen. Erg blij met de eerlijke, vriendelijke werkwijze!
Goed bedrijf dat weet hoe met klanten om te gaan. Reageren snel op verzoeken en deze worden snel afgehandeld. Daarnaast is alles binnen één ochtend netjes werkend achtergelaten door vriendelijke monteurs
Vanaf het via aanmelden via internet tot de installatie van de panelen is alles volgens afspraak keurig geregeld. Ben tot heden zeer tevreden over de installatie.
Ik ben erg goed geholpen. Zo hebben ze mij per telefoon erg goed kunnen adviseren en hebben de jongens het snel en vakkundig geïnstalleerd.
Keurige afhandeling en goed advies. Netjes hun werk gedaan, monteurs waren vriendelijk en snel klaar. Ze liggen er nu een half jaar op en heb nu al veel opgewekt! Ik ben er erg blij mee, op naar nog zo'n zomer!
Was heel huiverig om via internet iets te doen, maar na het telefonisch contact, was ik overtuigd, al mijn onzekerheden werden weggenomen, de monteurs waren netjes te werk gegaan en ga nu genieten van mijn zonnepanelen, mijn complimenten voor een ieder bij HalloStroom
Deze club maakt waar wat ze zeggen. Binnen 7 weken had ik de zonneplaten al liggen en het was in 4 uur gepiept. Als ik dat had geweten, had ik het veel eerder gedaan.
Snel en vakkundig geholpen, duidelijk advies en snel op mijn dak, zeer tevreden over alles
Goede bereikbaarheid en duidelijke uitleg over mijn keuze voor de zonnepanelen.
Ik ben een zeer tevreden klant. Binnen 2 maanden na mijn aanvraag, zijn de panelen naar alle tevredenheid geïnstalleerd. Ondanks de enorme hitte hebben de monteurs puik geleverd. Ik raad iedereen zonenepanelen bij Hallostroom aan.
Goed advies gekregen via de telefoon vervolgens persoonlijk advies thuis en binnen 6 weken lag het op me dak. Al met al snel een goed geholpen. Nu de rest van mijn wijk nog. R. Hoeba
Duidelijke en heldere afspraken gemaakt en ze beloven het maar de afwerking laat te wensen over
Gewoon in een woord Top.
Snel geregeld. goed advies. Top gedaan. De panelen liggen er heerlijk bij.
De aanvankelijke problemen betreffende de communicatie omvormer-computer werden dankzij goede telefonische support opgelost. Verder geen problemen.
Bij instaleren ging wat van mij kapot, en de heren loiete het verpakings afval achter. Dat was ik niet gewend
Hoewel de contacten met Hallostroom goed zijn, blijkt nu, dat de installatie van de zonnen panelen ruim onvoldoende zijn. Ik neem aan, dat Hallostroom dit uitbesteed heeft aan een onderaannemer. Deze blijkt nu de panelen slecht geinstalleerd te hebben en ook niet volgens de instructies van Hallostroom het werk hebben uitgevoerd. Serie schakeling ipv parallel schakeling.
Vakkundig aangelegd, appraten werken nasr behoren. Weet alleen niet of de berekening vooraf wel klopte. Ik zou meer opwekken dan ik zou betalen aan huur! In de warme zomermaanden lukte dat niet!!
Zeer tevreden over het voortraject. Met de planning voor het plaatsen ging het eerst mis. Maar na contact te hebben opgenomen zijn ze snel en vakkundig geplaatst. Een puntje van aandacht. de gegevens van de app sneller aanleveren.
Wij zijn over het hele proces héél tevreden, zowel in de oriënterende voorfase als in de uitvoerende fase (schouw en installatie). Een goede combinatie van de technische (internet) ondersteuningsmogelijkheden enerzijds en een persoonlijke begeleiding door de telefoon anderzijds. Installateurs bleken uitstekende vaklui, slechts in één ochtend waren de zonnepanelen geïnstalleerd en functioneerde het geheel. Nog een tip: een kleine handleiding (geplastificeerd A4 formaat) met korte instructies over het functioneren van de omvormer zou een welkome aanvulling zijn op alle informatie!
Alles zo als besproken? paste alleen geen 12 panelen op maar 10 stuks ? maar verder zijn we tevreden
Bouwmeesterplein 1
2801 BX Gouda
HalloStroom is een toonaangevende speler in de duurzame energiemarkt. We bieden een breed scala aan oplossingen, van zonnepanelenverhuur tot complete systemen met energieopslag, dynamische energiecontracten en de EnergieBox, waarmee je slim kunt handelen op de energiemarkt. Toegankelijk voor iedereen, zonder investering en gedoe. Wij zijn jouw one-stop-shop voor duurzame energieoplossingen die niet alleen goed zijn voor de planeet, maar ook voor je portemonnee.