4 sterren: goede service, goed behandeld

Van begin tot eind goed contact met Hallostroom Voelde vanaf het begin goed. Problemen met de Wifi, goed opgelost. Al met al tot nu toe tevreden. Laat de zon maar schijnen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

werkt goed en een mooie deal win-win situatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Duidelijk, vakkundige de hele weg.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Installatie in 2*. De eerste keer wilde ze geen omverwierp in het trapgat pkaatsen. 2e keer uitstekend, waren alleen de app vergeten. Is later goedgekomen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik moet eerlijk zeggen dat ik eerst huiverig was voor het huren van zonnepanelen. Ik heb mij uitgebreid laten voorlichten en we kwamen tot de conclusie dat mijn huur per jaar ongeveer gelijk is aan mijn bedrag wat ik nu aan Essent betaal voor stroom. We hebben dus de knoop doorgehakt en we hebben voor huren gekozen. Tot nu toe erg blij met de werkwijze van Hallostroom. Kwam heel professioneel over. Inmiddels zijn de zonnepanelen bij ons geplaatst en we hebben een heel goed gevoel hier aan over gehouden. Ze wekken al flink op!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben dik tevreden. Heldere uitleg tijdens de offerte en ook prettige mensen die de zonnepanelen kwamen installeren. Heb al flink wat opgewekt met de afgelopen zonnige dagen. Ga zo door Hallostroom!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vakmanschap! Alles is heel netjes aangelegd. Prettig telefonisch contact. Aanrader.

2 sterren: slechter dan verwacht

* offerte was prima omdat ik die al helemaal had voorbereid. * Op de dag van installatie waren monteurs te laat en moeten een 2de dag terug komen. * Tijdens monteren van zonnepanelen schade aan dak veroorzaakt. Monteurs niets vertelt, dankzij buurman en foto`s hier achter gekomen. Communicatie van bedrijf was bijzonder slecht. Zelf overal achteraan. * Veel beloven aan telefoon niet veel waar maken. * zonnepanelen werkten niet goed in begin. 1 was niet goed aangesloten, " vakkennis antwoord, lag aan de sneeuw die op de zonnepanelen lag. * Nu zit ik met een probleem en oplossing van Hallostroom torenhoge rekening. * Nu kijken hoe ze dit gaan oplossen :( * Maar zonnepanelen werken perfect, maar daar hoeft hallostroom niets voor te doen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Montage en plaatsing was heel goed, communicatie kon beter, op de dag van afsluiten ging het heel goed, daarna moest ik steeds bellen en vragen en zeuren om de gegevens van de nieuwe offerte etc. en de belofte van uw verkoper dat wij meteen de app zouden krijgen was ook niet waar, maar de vrijdag erna was het in de lucht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

werken netjes. behulpzaam als je ze nodig heb. vandaag een probleem gemeld en ze gaan daar serieus mee aan de slag.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben blij dat wij zonnepanelen hebben. Het systeem vsn huren vinden wij prima. Het echte voordeel zal er zijn als de zon meer schijnt en hoger staat.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima contacten, zowel per mail als telefonisch. De installatie ging uitmuntend. Snel, netjes en beleefd. PS, ze lusten wel een kopje koffie :-)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles prima voorbereid; snel geïnstalleerd en met duidelijke aanwijzingen. Overzichten van gebruik per app en via de website. Alles loopt zoals het hoort; alleen de zon moet nog een keer gaan schijnen om echt vrolijk te worden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aandachtspuntje is de uitleg na installatie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zijn goed voorgelicht en prima contact gehad over de offerte en daarna de vervolgafspraken alles werd goed uitgevoerd en vragen werden opgelost prima vakmensen die weten waar ze voor staan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldige vakmensen. Ook na de installatie een goede begeleiding en uitleg hoe het systeem werkt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vlot en schoon werk geleverd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurig proces van aanmelden t/m installatie. Top. Na installatie ruimen de monteurs alles netjes op. Helder en duidelijk :-)

4 sterren: goede service, goed behandeld

binnen 14 dagen was alles geregeld en zonnepanelen zorgvuldig geplaatst correcte behandeling bij vragen snel en goed personeel die de zonnepanelen hebben geplaatst ik raad het iedereen aan ik zie de meter van mijn stroom voor het eerst de andere kant oplopen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn ervaring is heel positief. Panelen keurig gelegd en alles schoon opgeleverd. Laat de zon maar schijnen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles is perfect geregeld, ik heb er niets op aan te merken. Klantvriendelijkheid ten top

4 sterren: goede service, goed behandeld

HalloStroom, zijn zeer vriendelijke mensen die je echt helpen als je vragen hebt. de telefoon word altijd opgenomen en bieden altijd een oplossing. de service is echt uitstekend

Bouwmeesterplein 1

2801 BX Gouda

Over HalloStroom

HalloStroom is een toonaangevende speler in de duurzame energiemarkt. We bieden een breed scala aan oplossingen, van zonnepanelenverhuur tot complete systemen met energieopslag, dynamische energiecontracten en de EnergieBox, waarmee je slim kunt handelen op de energiemarkt. Toegankelijk voor iedereen, zonder investering en gedoe. Wij zijn jouw one-stop-shop voor duurzame energieoplossingen die niet alleen goed zijn voor de planeet, maar ook voor je portemonnee.