Alles vanaf begin tot de installatie van de gehele zonnesysteem is erg soepel en perfect gelopen, gehele systeem in 1 dag geïnstalleerd en werkend geleverd, wij zijn er super blij mee, Top Bedrijf!
De monteurs hebben goed en accuraat gewerkt Wij zijn zeer tevreden over het oplossen van probleem dat zich voor deed.
ik wilde 18 jaar geleden al over op windenergie, dat was toen moeilijk en kostbaar. Met jullie was het in een paar klikken een gesprek en een bezoek geregeld. Snel en goed en zonder investering vooraf!! ben er heel erg blij mee!
De panelen zijn keurig geinstalleerd door uw medewerkers,die netjes hebben gewerkt
Alles prima verlopen. En de vergoeding, die ik kreeg voor het aanleveren van een nieuwe klant, was erg snel!
Zeer goede ervaring. Duidelijk in het advies en men gaat een moeilijke situatie niet uit de weg. Men zoekt naar de beste oplossing.
Zeer tevreden met de service en installatie.
Super gegaan allemaal. Het lag allemaal binnen een paar uur op mijn dak en waren kundige en aardige lui. Aanrader wat ons betreft!
Alles wat wij wilde weten werd netjes beantwoord en er werd professioneel gewerkt en gehandeld.
Ik ben in zeer tevreden over Hallostroom. De zonnepanelen lagen in een paar uur op ons dak en ben goed geholpen.
Wij zijn erg goed geholpen door hallostroom ik zeg ,beveel ander aan
Na enige verwarring over aanpassing van de meterkast en eventuele (meer)kosten daarvoor een correcte afspraken over installatie nagekomen en de montage erg vlot uitgevoerd waarbij opgemerkt dat wat betreft veilig werken niet geheel aan alle veiligheidsvoorschriften is voldaan.
Ik kijk regelmatig naar mijn app op de telefoon om de opwekking te zien van mijn zonnepanelen. Ze doen hun werk! Het monteren ging snel en de prijs is goed.
Dikke 10 voor hallostroom! Binnen een paar uur lag het erg netjes op mijn dak en het wekt lekker veel elektriciteit op.
Wij hebben echt een hele goede ervaring met Hallostroom. Ik heb een hele goede en duidelijke uitleg gekregen bij mijn offerte en ook de installatie was dik in orde.
Heel mooi gemonteerd op mijn dak. Ik werd goed geholpen met al mijn vragen toen ik een offerte kreeg en ook de montage ging snel en volgens mij goed want de zonnepanelen zien er heel mooi uit.
Zeer tevreden met mijn zonnepanelen. Contact was fijn en ik ben flink aan het besparen.
Door vervanging van modem is niet op computer af te lezen wat geproduceerd wordt Regeling op afstand lukt nog steeds niet!
zonnepanelen zijn super geplaatst door aardige mannen. zelfs mijn vrouw is tevreden met hoe het eruit ziet. heb ze nog te kort om te zien of het voldoende opbrengt maar de eerste dagen gaan goed zie ik op de app
Erg tevreden met mijn nieuwe zonnepanelen. Erg fijne jongens die het kwamen installeren en ziet er goed uit op mijn dak. Opbrengst is tot nu toe ook prima ten opzichte van de huur die ik betaal. Wat ik top vond is dat ik inspraak had in hoe de kabels lopen van de zonnepanelen naar de meterkast.
Opbrengst valt tot nu toe tegen. Ik wacht nog met definitief oordeel.
Nog 5 dagen en dan is de maand om na het aansluiten. 92 Euro al opgebracht. 46 Euro huur panelen. Tot nu toe tevreden, maar het enige wat ik me afvraag hoeveel stroom gaan ze mij opleveren op een winterdag. Tot nu toe dus dik tevreden.
Advies uitleg goed.punt opmerking Electricien is niet bevoegd zegel van meterkast te verbreken.is intussen weer verzegeld heeft mij 75e gekost en veel comentaar van ennatuurlijk. Mvg S.Soebdhan
Bouwmeesterplein 1
2801 BX Gouda
HalloStroom is een toonaangevende speler in de duurzame energiemarkt. We bieden een breed scala aan oplossingen, van zonnepanelenverhuur tot complete systemen met energieopslag, dynamische energiecontracten en de EnergieBox, waarmee je slim kunt handelen op de energiemarkt. Toegankelijk voor iedereen, zonder investering en gedoe. Wij zijn jouw one-stop-shop voor duurzame energieoplossingen die niet alleen goed zijn voor de planeet, maar ook voor je portemonnee.