Na 1 maand heel tevreden. Hallostroom maakt de beloften helemaal waar

Na eerst wel geaarzeld te hebben gingen we uiteindelijk toch in zee met Hallostroom. De vriendelijke en zeer informatieve benadering gaf de doorslag. Vervolgens kwam de schouw van onze woning, vriendelijk en doelgericht en de torzeggig dat de zonnepanelen na ongeveer 8 weken op het dak zouden liggen. Deze belofte werd oo 30 maart ingelost door een prima installateur. Nu, na 4 weken werkt alles foutloos en hebben we al 400 kilowatt binnengehaald.

Flinke tegenvallers.

Omdat mijn dak niet geschikt bleek, hebben ze aangeraden om 8 panelen op mijn plat dak te plaatsen, dat zou nog steeds een mooie opbrengst hebben zeiden ze. Dat was in 2018, de app werkte ook niet lekker maar ik kon wel zien dat in 2 jaar er ongeveer voor iets meer dan 500 euro was opgewekt. De huur is 56 euro per maand dat is dus ruim 600 per jaar, met andere woorden, ik ben meer kwijt aan de huur als wat het opbrengt. Dus een oplossing gezocht en wilde 2 panelen bij kopen bij hun, niet huren om de kosten eruit te krijgen. Dat was prima kosten waren 500 euro voor 2 panelen inclusief montage en behoud van garantie. Moest alleen plek maken door mijn lichtkoepel weg te halen. Mede door de coronacrisis heb ik dat nog niet kunnen doen. Nu wilde ik het weer opstarten en heb contact gezocht zoals afgesproken wanneer ik het wilde laten doen. Maar ondertussen zijn de voorwaarden veranderd en hebben ze nieuwe mensen in dienst, uitslag, ik kan geen 2 panelen meer kopen maar wel minimaal 3 panelen bij huren, kosten 25 euro extra per maand, kom ik op 77 euro uit terwijl ik die andere kosten er niet eens uithaal, hoezo oplichterij.

Naar aanleiding van Mijn vragen krijg ik snel antwoord prima

Vriendelijke medewerkster

Wordt vriendelijk geholpen, nu wachten op antwoord.

Alle plooitjes in één keer gladgestreken.

Hoewel er in eerste instantie sprake was van enige verwarring is, na het 1e contact direct adequaat en handelend opgetreden. Het eindresultaat mag er zijn.

kundig, meedenkend en goede informatie.

telefonisch informatie gevraagd. Onze situatie uitgelegd en goede, gedegen formatie gekregen. prettig te woord gestaan en nu wachten op controle van het dak.

Fantastisch

Al een aantal jaren in het bezit van zonnepanelen van hallo stroom. Super goede info gehad. Vlotte levering en eveneens zeer goede plaatsing in 1 dag. Bedankt hallo stroom.

Vriendelijk en goed

Nikki heeft mij vriendelijk en professioneel prima geholpen

Helemaal top gegaan

Vriendelijk personeel , mee gedacht voor de beste uitvoering en netjes achtergelaten. Top

Ik vond het een goed gesprek

Ze hebben alles heel goed uit gelegd ik denk dat ik wel goed gekozen heb.

Slecht

Waardeloos huur voor 82 euro per maand 16 stuks betaal 984 aan huur per jaar opbrengst 922 dus 62 euro verlies heb geprobeert contact te leggen zouden me terug bellen dus niet huur niks van hallstroom mooie praatjes meer niet

Na een tijdje wachten omdat het druk was ben ik uitstekend geholpen

Hallostroom komt afspraken niet na

Ben al een week bezig voor contact te krijgen voor een vraag met betrekking voor het bij zetten van zonpanelen maar ze bellen niet terug ben hierdoor zwaar teleurgesteld in hallostroom.

Zeer klantvriendelijk te woord gestaan en deskundige inspectie en fantastische monteurs. Na een vraag direct terug gebeld en goed antwoord gekregen op mijn vraag.

veel gedoe voor een paar panelen

veel gedoe

Goede service en goed opgeleverd

Ze liggen op ons dak. We zijn goed geinformeerd en heel tevreden met de zonnepanelen

Zeer slecht

Sinds november is onze omvormer kapot misschien zelfs eerder al. Na tig telefoontjes eindelijk na 3 maand iemand die langs komt bleek de omvormer het na anderhalf jaar al stuk te zijn dat is 3 weken terug geconstateerd. Nu al weer 3 telefoontjes verder nog steeds geen nieuwe omvormer en vandaag weer gebeld zou met een half uur weer gebeld worden je raad het al weer niet terug gebeld. Ze kunnen nu de boel op halen want ik wil niets meer met hun te maken hebben.

Zeer slechte ervaring

Mensen ga alstublieft niet in zee met hallo stroom als ze zonnepanelen kunnen leveren zijn ze er binnen 1 week maar als er problemen of klachten zijn is er niemand thuis erg jammer.

Deskundige informatie

Ik had per mail een vraag gesteld over de woestijnzand op de zonnepanelen. Ik ben dezelfde dag nog teruggebeld hierover. Juiste informatie gekregen. Laten reinigen is niet nodig, in tegenstelling waar veel reclame voor gemaakt wordt, eerste beste regenbui spoelt de panelen schoon. Alleen bij ontzettend veel vogelpoep, dienen de panelen wel schoongemaakt te worden. In dat geval een telefoontje naar Hallo Stroom en zij komen kijken. Prima service, vriendelijke medewerkers!

Perfecte soepele gaan van zaken

Alles klopt qua timing, vriendelijke contacten, profesioneel etc

Vlotte afhandeling keurige installatie

Geen verbetering

slechte ervaring

Pas op, indien je van Hallo stroom zonne pannelen wilt huren . Ze willen op je dak alleen maar geld verdinen, na het inzetten van de pannelen komen ze nooit voor de controle/ onderhoud .En als daar lekkage of schade aan je woning ontstaat , neemt Hallo stroom helemaal geen verantwoordelijk er van , en je moet zelf alle voorkomende kosten voor de lekkage of schade betalen. Aangezien prijsstijging van de energie , kan je door zonepanelen een paar honderd euro sparen , maar denk maar goed na ,in het geval van de lekkage of schaad moet je voor de verleggen van de zonepanelen toch hallostrom honderden euro betalen ,dat is zonder duizenden euro dat je voor de reparatie van je woning moet betalen .SVP denk maar goed na voordat zone panelen huren. ze zitten op het kantoor en cassieren per maand geld van je rekening ,maar dan zit je in een grote probleem met een woning met schade. voor meer informatie mail mij ( [email protected]) ik kan je meer over mijn afschrowelijk ervaring met hallostrom zeggen.

Een half jaar geleden zijn onze nieuwe zonnepanelen geplaatst. Tevreden over alles. We zijn goed geïnformeerd en de zonnepanelen liggen er mooi bij. Zeker nu met die waanzinnige prijsstijgingen betalen we helemaal minder per maand voor de huur dan dat we anders zouden moeten doen. Heel blij mee. Kijk erg uit naar de komende maanden want dan schijnen ze helemaal veel op te gaan wekken

Beoordeling huisdag onzinnig!

Bij de aanvraag van beoordeling geschiktheid dak, ging ik er van uit dat men eerst via Google mijn dak zou inspecteren. Dat is totaal zinloos want er staan een paar grote eiken voor het huis ,die alle zon wegnemen! Mij ging het om mijn garagedak. M.a.w. ,totaal niet opgelet op de situatie bij mij. Bij zo'n slechte start; laat maar zitten! B.W.V

Goed en duidelijk verhaal

Goed en duidelijk kosten en baten snelle efficiënte instantie van de panelen.

Bouwmeesterplein 1

2801 BX Gouda

Over HalloStroom

HalloStroom is een toonaangevende speler in de duurzame energiemarkt. We bieden een breed scala aan oplossingen, van zonnepanelenverhuur tot complete systemen met energieopslag, dynamische energiecontracten en de EnergieBox, waarmee je slim kunt handelen op de energiemarkt. Toegankelijk voor iedereen, zonder investering en gedoe. Wij zijn jouw one-stop-shop voor duurzame energieoplossingen die niet alleen goed zijn voor de planeet, maar ook voor je portemonnee.