Kan beter

De panelen werken goed maar de app en de WiFi verbinding is knudde dit moet en zou toch echt beter kunnen. En als je dan contact zoekt en je gegevens achter krijg je nooit wat te horen erg jammer. En echt een verbeterpunt.

Netjes en helder

Van begin tot oplevering netjes en helder verlopen, kon ook goed terecht met vragen. Na de positieve berichten van mijn schoonouders zelf dus ook voor hallostroom gegaan en dik tevreden. Installatie gedaan door de mannen van PERLOT, hele installatie inclusief een hele nieuwe groepenkast (voor een nette prijs) netjes geplaatst en opgeleverd.

Vriendelijke vrouw die heel goed uitgelegd heeft

Uitstekend uitgelegd

Niks te klagen alles netjes en snel geregeld.

gewoon goed

al jullie afspraken zijn jullie na gekomen zo ver ik kan beoordelen grote klasse in deze druk tijd

Blij dat ik de keuze heb gemaakt

Na jarenlang twijfelen toch de knoop doorgehakt en met Hallostroom in zee gegaan. Vanaf het eerste contact tot en met de installatie en oplevering hebben wij dit als zeer pretig en fijn ervaren. We hebben wel vastgesteld dat installatie in de winter qua rendement niet de meest gunstige periode is maar dat halen we vast in. De constructie van huren en onderhoudsvrij was voor ons de doorslag.

Totaal 0,0 communicatie.

Je kan afspraken maken wat je wil, maar totaal geen respons. Laten niks van zich horen. Toch zwart op wit afspraak staan . Voor mij onbetrouwbaar bedrijf dus.

Het aanbrengen van de platen was prima. De afwerking met de WiFi is knudde.

De hulp voor de WiFi is niet goed. De rest was prima

Uitstekende service

Van begin tot eind goed contact zeker ook een pluim voor de monteurs die worden heel vaak vergeten

Texel behoort volgens hallostroom niet bij Nederland, terwijl het de plek is met de meeste zonuren

Op zoek naar zonnepanelen zonder investeren. Helaas komen ook jullie niet op Texel

Mijn ervaring is goed en succesvol

Perfect geregeld, alles zoals afgesproken

Duidelijke en transparante uitleg en een geweldige service van, zowel degene die de mogelijkheden hoeft gecheckt, als ook de mensen die de panelen hebben geplaatst. Zeer klantvriendelijke, deskundige en correct benadering staan hoog in het vaandel!

Slecht

Ze reageren niet op klachten ivm de technische expert en verkeerde informatie. Je krijgt netjes een mail dat ze contact opnemen binnen 3 tot 5 werkdagen, maar dit wordt niet gedaan. Bel je ivm de klacht, krijg je te horen dat ze de mailtjes hebben ontvangen, maar het niet nodig vonden om te reageren. Over de Instalateurs heb ik absoluut geen klachten. Zij zijn top!

Top!

Vandaag zonnepanelen geplaatst door AenD Siddeburen Perfect alles geleverd en zeer vakkundig geplaatst! Alles in overleg en uitleg. En als laatste alles weer Top opgeruimd. Zeker een aanrader, vakkennis dit bedrijf!

Alles prima gegaan Aanrader

Slechte communicatie

De communicatie wordt uitbesteed aan een ander bedrijf. Ook het herstellen van fouten zoals 3 weken geen ingestelde hoofdstop wordt door een ander bedrijf uitgevoerd. Vwb de communicatie is het moeilijk afspraken maken omdat niet gereageerd wordt op verzonden mail vanuit de klant. Ook het aangeven dat er een verkeerd mailadres en telefoonnummer wordt gebruikt wordt gewoon genegeerd. Dus wat is wel goed, de zonnepanelen.

Vakkundig geïnstalleerd en goede service

Alles is mij goed uitgelegd in de gesprekken met hun medewerker en de zonnepanelen zijn binnen 1 maand al op het dak gelegd. Ik ben altijd een beetje zeurderig maar ik had niets aan te merken op deze mannen die het hebben neergelegd. En ook mooi , ik betaal iets minder nu dan dat ik eerst deed .

Zeer tevreden met mijn zonnepanelen

We huren nu ruim een jaar zonnepanelen van hallostroom en hebben nog geen moment spijt van deze beslissing. We wekken meer op dan was beloofd en we zijn ook echt minder kwijt aan energie dan dat we hiervoor betaalden. Had verwacht dat we ongeveer hetzelfde kwijt zouden zijn maar we besparen nu denk ik ongeveer 12 euro per maand. Leuke meevaller.

Let op de voorwaarden! Uiteindelijk blijkt het een wurgcontract te zijn!

Levering en installatie ging met de nodig horten en stoten maar is uiteindelijk gelukt. In het verkoogesprek was aangegeven dat ik het systeem altijd tegen marktwaarde kon overnemen. Dit staat ook in de voorwaarden, maar dan met de toevoeging "en andere marktconforme voorwaarden". Toen ik de prijs opvroeg bleek het systeem overnemen net zo duur te zijn als het hele contract uitdienen. Zeer misleidend en uiteindelijk dus een wurgcontract. Als je later alsnog een interessante financeringsoptie krijgt (groene investering) kun je niet op een fatsoenlijke manier het systeem overnemen.

Betrouwbaar

Er wordt nagekomen wat er beloofd is. Verder heeft men goed meegedacht wat betreft de voor ons beste oplossing.

Installatie is goed service wat minder

Van afsluiten tot montage ging het prima , daarna weinig actie bij klachten . Wel elke keer beloftes maar daar hebben we niks aan als er geen actie op komt Jammer dat dit zo gebeurd

Top!

Had ik al veel eerder moeten doen, maar gezien mijn leeftijd vond ik het een te grote uitgave. Maar toen kon ik kiezen voor huren en dat was voor mij de uitkomst.

geld weg gooie

het kost meer dan het opbrengs en dat is wel jammer het is 12 x 62 is 744 euro per jaar maar je moed nog stees aan vattenfalle betalen je bent per maand dus meer kwijt dus waar is de winst die is er dus niet

geheel naar wens

in 4 maanden bijna 1300 kWh opgewekt. Als de zomer nog wat voortduurt bereik ik mijn jaarverbruik (alleenstaand)

Bouwmeesterplein 1

2801 BX Gouda

Over HalloStroom

HalloStroom is een toonaangevende speler in de duurzame energiemarkt. We bieden een breed scala aan oplossingen, van zonnepanelenverhuur tot complete systemen met energieopslag, dynamische energiecontracten en de EnergieBox, waarmee je slim kunt handelen op de energiemarkt. Toegankelijk voor iedereen, zonder investering en gedoe. Wij zijn jouw one-stop-shop voor duurzame energieoplossingen die niet alleen goed zijn voor de planeet, maar ook voor je portemonnee.